Bugun de kabul gunu mu mubarek anlamadim arkadasin biri kirabiye yapmis getirmis sendika pasta getirmis kola fanta masa dolu masallah ama yemedim canim cikti 10 kg veresiye yemicem yemedimde
Bonuscan bende depresyonda degilim canim :) senden almayiz o taci :) ama sende at gitsin kimseyede verme sende takma canim.
Enerjim yok
Bugun uslu durdum ve dietimi bozmadim isten simdi ciktim evde de bozmazsam bidaha bozmamValla yapmak isteyen yapiyo cakilcigim bizim gibi bahaneye sarilanda bir arpa boyu yol gidemiyo.
Karatay usulu beslenme icin kendine yemek pisirmen lazim.
Kesin kurallari var. Tam harfiyen uyamasanda oluyor illaki ama 2 kesin cizgi var onlar olmadan olmuyor.
1.si....her turlu karbonhidrat ve seker yasak.
2.si.... Sabah kahvaltisi aksam yemegi seklinde 2 öğün doya doya dolu dolu yiyorsun.
Öğünler arasinda en az 5 saat olucak ve o arada agzina tek bir lokma dahi atmiycaksin çigneme yapmiycaksin.
Cok kucuk bisey 1 tane leblebi bile olsa mesela olmuyor.
Ben face gurubunu inceleyerek her yorumu okuyarak ogrendim kitap falan almadim.
Bana göre çok zor karbonhidratsiz hayat çok zor.Valla yapmak isteyen yapiyo cakilcigim bizim gibi bahaneye sarilanda bir arpa boyu yol gidemiyo.
Karatay usulu beslenme icin kendine yemek pisirmen lazim.
Kesin kurallari var. Tam harfiyen uyamasanda oluyor illaki ama 2 kesin cizgi var onlar olmadan olmuyor.
1.si....her turlu karbonhidrat ve seker yasak.
2.si.... Sabah kahvaltisi aksam yemegi seklinde 2 öğün doya doya dolu dolu yiyorsun.
Öğünler arasinda en az 5 saat olucak ve o arada agzina tek bir lokma dahi atmiycaksin çigneme yapmiycaksin.
Cok kucuk bisey 1 tane leblebi bile olsa mesela olmuyor.
Ben face gurubunu inceleyerek her yorumu okuyarak ogrendim kitap falan almadim.
Ben saat 2 ye kadar dayandım herseyde sanki şeker varbizde yarın eşimle şeker orucuna başlıyoruz.
adam şeker bağımlısı oldu ben de 3 haftadır sapıttım zaten.
tüm abur cuburları tükettik , yarın başlayacağız
Günü bile bitiremedim saat 2 de paydos oldu. Gerçekten yapabilenleri takdir ediyorum. Çok zor birseyi basariyorlarCakil maalisef bende karbonlara dayanamayanlardanim
Ozaman benim sistem de mantıklı Aksam 11 den ertesi gün 13 e kadar bişey yemiyorum. Birazdan olunca akşam 9 dan öğlen 1 e kadar yapcam 16 saat açlık 8 saat yokluk sistemi:) kuzu 4 saat sonra leptin salgilaniyor en azindan bir saat yag yaksin diye 5 saat sonra yenecek deniyor
zaten dogru kahvaltiyla acikilmiyor
Herşey gönlünce olsun simi ne diyelim Allah yanlizlarin yardımcısıdır inşallah sanada hep yardım etsin aminnSabahtan beri migren agrisindan ölüyorum..
36 saat uykusuzlugun faturasi
Ama güzel haberlerim var
Yani insallah bi netlessin..
Dün 180 km' nin her bir milimetresine biraktigim gözyaslari ile içimdeki zehiri öyle bi kusmusum ki
evrenden gökkusagi geliyo sanki..
Bi de dünyada hala iyi insanlar varmis..
Umudu kaybetmemek lazim..
Bi annem, iki teyzem ve bir de dayim var Isilduru..
Anne yerine koydugum bir teyzemden baska kimseden bi destegim yok o da gücü yettigi kadar..Annem zaten bana dert, dost degil..
Kimsesizim yani öyle tek öyle dümdük öyle dimdik..
aksam 11 cok gec cakil yemek icin engec 8 debitir bence bilemedin 9 ama is yuzunden 11 de yiyorsan bilemiyorumki bi cozum bulmak lazimOzaman benim sistem de mantıklı Aksam 11 den ertesi gün 13 e kadar bişey yemiyorum. Birazdan olunca akşam 9 dan öğlen 1 e kadar yapcam 16 saat açlık 8 saat yokluk sistemi
Saat 9 da daha yeni evdeydim mecburen gecikiyorumaksam 11 cok gec cakil yemek icin engec 8 debitir bence bilemedin 9 ama is yuzunden 11 de yiyorsan bilemiyorumki bi cozum bulmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?