Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız?
ben cuma kılo verme birincisi olmuşum şimdi gördüm:)
umarım bu hafta artı çıkmam..haftasonu tekırdağa gittik annemler orda.
bende işten erken kaçtım biraz 4 gibi..yola çıktık..
tabi annem donatmışş.mümkün mertebe kaçırmamaya çalıştım ama ne mümkün.
bugünde regl oldum öğlen simit yedim..artık cumaya ne olur bılemem..umarım çok aşırı bi artı çıkmam..

Sabahtan beri migren agrisindan ölüyorum..

36 saat uykusuzlugun faturasi
Ama güzel haberlerim var
Yani insallah bi netlessin..

Dün 180 km' nin her bir milimetresine biraktigim gözyaslari ile içimdeki zehiri öyle bi kusmusum ki
evrenden gökkusagi geliyo sanki..

Bi de dünyada hala iyi insanlar varmis..
Umudu kaybetmemek lazim..

Bi annem, iki teyzem ve bir de dayim var Isilduru..
Anne yerine koydugum bir teyzemden baska kimseden bi destegim yok o da gücü yettigi kadar..Annem zaten bana dert, dost degil..

Kimsesizim yani öyle tek öyle dümdük öyle dimdik..

Bugun uslu durdum ve dietimi bozmadim isten simdi ciktim evde de bozmazsam bidaha bozmam

Bana göre çok zor karbonhidratsiz hayat çok zor.

:) kuzu 4 saat sonra leptin salgilaniyor en azindan bir saat yag yaksin diye 5 saat sonra yenecek deniyor
zaten dogru kahvaltiyla acikilmiyor
Ozaman benim sistem de mantıklı Aksam 11 den ertesi gün 13 e kadar bişey yemiyorum. Birazdan olunca akşam 9 dan öğlen 1 e kadar yapcam 16 saat açlık 8 saat yokluk sistemi

Öğlen 1tabak yeşil salata 1 kase yoğurt 1 tane lavas ekmek
Aksam 3 tane kabağı incecik dilimledim ızgara yaptım yanına 1 buyuk kase yogurt 1 dilim kepek ekmeği
Sonrasında 30 gr antepfistigi ve 3 dilim ananas

6422 adım (4.62 km)(261 kalori yakimi)

Ilk sporumu da yazmış oldum

Herşey gönlünce olsun simi ne diyelim Allah yanlizlarin yardımcısıdır inşallah sanada hep yardım etsin aminn

Ozaman benim sistem de mantıklı Aksam 11 den ertesi gün 13 e kadar bişey yemiyorum. Birazdan olunca akşam 9 dan öğlen 1 e kadar yapcam 16 saat açlık 8 saat yokluk sistemi
aksam 11 cok gec cakil yemek icin engec 8 debitir bence bilemedin 9 ama is yuzunden 11 de yiyorsan bilemiyorumki bi cozum bulmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…