Yemiyorum canım çok canım isterse hurma kuru kayısı falan atıyorum ağzıma engel oluyorum psikolojik birazda sanırım anlamadım gitti ekmekte yemiyorum neden duruyor anlamıyorum geçen de böyle olduğunda bi anda 2 kilo gitmiştiŞekerli şeyler yiyor musun ben iştahımi kontrol edemiyorum mesela. Bugün patates salatası yiyecegim bol yeşillikli en azından masum diğer türlü kalorisi yüksek seçimler yapabiliyorum
Ben gün gün arttırdım başka türlü olmayacak anladim bugün hedefim 8500 adım bakalım belli olacak. Bu haftayı eğer kaçamak gecirirsem basaririmDelydoli. 80 oldun vay be masallah
Simi guzel seyler oluyor hayatinda sevindim canim
Cakil. Bugununu dolu dolu yasa canim. Kiloya takili kaldik 40 dk ancak yurudum yuruyusumu sen gibi cogaltabilirsem haftaya umitliyim :)
Yediklerinin olcusunde mi sorun var acaba ben 2 öğün beslenme olayı bana iyi geliyor. Kendimi hem ramazan a hem de açlığa alıştıriyorum.3 gundur cilekli limonlu salatalikla naneli sular hazirluyorum :)
1 gün boyunca 500 kalori almaya calissan. Sadece 1 gün o da belki direnci kirarYemiyorum canım çok canım isterse hurma kuru kayısı falan atıyorum ağzıma engel oluyorum psikolojik birazda sanırım anlamadım gitti ekmekte yemiyorum neden duruyor anlamıyorum geçen de böyle olduğunda bi anda 2 kilo gitmişti
Çok az değil mi 500 kalori ayran detoksu mu yapsam ki diye düşünüyorum1 gün boyunca 500 kalori almaya calissan. Sadece 1 gün o da belki direnci kirar
İyi yürüdüm ama iyi de yedimMasallah iyi yurumusun
selamun aleykum hayirli sabahlar hayirli cumalar guzeller
benbir kosturmacayla devam insallah herkez iyidir okuyarun ama telastan yazacaklarimi unutuyorum opuyorum hepinizi
kilom 134.4 (bunu taaa cumartrsi gormustum yani bu hafta kilo veremedim sayiyorum kendimi bukadar kosturmaya nasil oluyor anlamiyorum)
Günaydın hanımlar kilo 123.6 kg
Baslangic 125.7
Yani haftada 2 gibi
Ama geçen hafta tum hafta şişkindim bu hafta rahatlayinca belki böyle oldu
Akşam 7 den sonra bir şey yok
Ekmek en az
Kola yok
Yediğim tek tatli gün içinde kahvenin yaninda bir küçük lokum
Ama ailem sen hep böylesin versim dersin sonra daha fazlasını alırsın deyip şevk kırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?