Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar

Kilom 95.1

Spor 310 dk

Bugun evdeyim kv gitmedi pazar kp gelecek aksam beraber donecekler yarin da Allah nasip eerse bizimkiler gelecek izmirden hazir annem duzceye gitmemisken adam akilli bir temizlik yapayim bugun

Günaydın hanımlar kilo 123.6 kg
Baslangic 125.7
Yani haftada 2 gibi
Ama geçen hafta tum hafta şişkindim bu hafta rahatlayinca belki böyle oldu
Akşam 7 den sonra bir şey yok
Ekmek en az
Kola yok
Yediğim tek tatli gün içinde kahvenin yaninda bir küçük lokum

Ama ailem sen hep böylesin versim dersin sonra daha fazlasını alırsın deyip şevk kırıyor

Şekerli şeyler yiyor musun ben iştahımi kontrol edemiyorum mesela. Bugün patates salatası yiyecegim bol yeşillikli en azından masum diğer türlü kalorisi yüksek seçimler yapabiliyorum
Yemiyorum canım çok canım isterse hurma kuru kayısı falan atıyorum ağzıma engel oluyorum psikolojik birazda sanırım anlamadım gitti ekmekte yemiyorum neden duruyor anlamıyorum geçen de böyle olduğunda bi anda 2 kilo gitmişti

Delydoli. 80 oldun vay be masallah

Simi guzel seyler oluyor hayatinda sevindim canim

Cakil. Bugununu dolu dolu yasa canim. Kiloya takili kaldik 40 dk ancak yurudum yuruyusumu sen gibi cogaltabilirsem haftaya umitliyim :)
Ben gün gün arttırdım başka türlü olmayacak anladim bugün hedefim 8500 adım bakalım belli olacak. Bu haftayı eğer kaçamak gecirirsem basaririm

1 gün boyunca 500 kalori almaya calissan. Sadece 1 gün o da belki direnci kirar

Rakibem benim de yavaşladı moralimi bozuyor biraz ama buna da şükür. Bir de demek vücut kendini koruyor buna ihtiyacı var heralde

Benim çevrem de öyleydi başta söylemeseler de hissediyordum. Kimse çok inanmıyordu. Ama dumur oldular şimdi. inşallah daha da şaşıracaklar.
Biraz sık dişini sonucu güzel olacak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…