Geçmiş olsun. Dizlerin nasil sonuçlar çıktımı. ?Simi gene merak edersin :))bu saatte nniye burdayim erken yatip erken kalktim ama bu saatte cok erken oldu birde beni bogan bi oksurugum var 2 g7ndur
Sagolasin canim henuz cikmadiGeçmiş olsun. Dizlerin nasil sonuçlar çıktımı. ?
Sabah işe giderken yaklaşık 2000 adım atıyorum akşam eve dönerken de yaklaşık 5000 işte nerdeyse hiç adım yok gibi sürekli oturuyorum. Tahminim işten eve yürüme sürem 1.45 dakika hergün kendime hedef belirledim bir durak arttirarak eve gidiyorum bi de yokuş yukarı çok zorluyor.Cakil Insallah beklediginiz guzel haberi cabuk alirsiniz
Ayrica yuruyusu hangi ara yapiyorsun merak ettim he.
Baklagil yanina salata var artik :)
Onu doktora göster mutlaka gerçi alerji diyorlar herşeye banada alerjik var dediler kulağım burnum ve cildim kasiniyor.Simi gene merak edersin :))bu saatte nniye burdayim erken yatip erken kalktim ama bu saatte cok erken oldu birde beni bogan bi oksurugum var 2 g7ndur
Sagolasin canim henuz cikmadi
Burda havalar isinmadi Izmir gibi dwgil donuyoruz :)
Bu ekstra gelen paralar anın da gidiyor.
Rapor parası aldım Bir an da bitirdim. Kendime hicbirsey almadım çocuklara harcadım. .
Bana olmayan kıyafetlerin içine giriyorum bayagi idare ederim onlarla. Bu süreçte kıyafet almayın diyor tecrubeliler. .
Ben de öyle yaparım. Henüz olmayan iki pantolon iki etek ve bir elbisem var bir iki ay snra onlarada girerim nasipse. .
Çok zorlu bir süreç ama netice güzel yine diyorum sonu da iyi olur insallah ve pişman olmam ..
Cuma takımların da 1.olmuşum çok utandım ve sanki haketmiyormusum gibime geliyor. Fazlami mütevazıyim acaba. Gerçi çok emek harcıyorum yeri geliyor acı çekiyorum mide bulantısı çekiyorum ama zorunlu yiyememek olduğu için böyle düşünüyorum sanirim. .
Menum 21.05.2017 Pazar
Sabah
1 yumurta
4 dlm sck
2 kk peynir
2 dlm ekmek kizrtmis
2 bardak cay
Öğle
Yok
Akşam
5 tn patates kızartma
4 biber kizartma
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek
2 lt su sade 65 dakika yürüyüş
Hayırlı akşamlar kızlar pek tadim tuum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?