Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yena eline sağlık canım maşallah iyi gidiyorsun sende

Eline sağlık bonuscan nerelerdesin pek görünmüyorsun yoğunsun sanırım

Lolax valla tebrikler çok iyi gidiyorsun
OGULCUKLARIM hiç üzülme bir kacamaktan hiç bişey olmaz aksine vücut istiyor bugün belki direnç bile kırılmıştır benim geçen gün öyle oldu yedim birşeyler sabah eyvah dedim ama kilom azalmıştı sanada öyle olmuş olabilir çok iyi gidiyorsun maşallah sana

Hahaha benim annem gibi bekarken çok çalıştırdı beni canım ya kıyamam bitanem benim annem
Yokk kız benim anne nerde çalıştırcakk dün un helvasıı yapmışş yee yee diye başımın etini yedii yeminlenn 60 dk spor yaptım annee yenirmii yaaa dedimmm azcıkk ye dediii ya

Teşekkür ederim iyi alıştım diyebilirim umarım surdurebilirim

Menum 20.05.2017 Cumartesi
Sabah
2 tvk burger
2 kk peynir
5 zeytin
1 domates
2 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
1 et haslama
1 kase yogurt

Akşam
1 tbk corba
1 dlm ekmek
4 lt su 1 türk kahvesi sade 50 dakika yürüyüş
Hayırlı akşamlar kizlar

Yokk kız benim anne nerde çalıştırcakk dün un helvasıı yapmışş yee yee diye başımın etini yedii yeminlenn 60 dk spor yaptım annee yenirmii yaaa dedimmm azcıkk ye dediii ya
Kız benim anne fit ya oldum olası kadın zayıf benide spor diyet yemekler yürüyüş saolsun liseden beri tepemde

Sabah
1 haşlanmış yumurta peynir ve zeytin domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen
Kazandibi tatlı

Akşam
5 adet tavuk köfte 2-3 parça fırında patates yoğurt

Ara öğün yapma özürlü ilan ettim kendimi hep unutuyorum gerçi bugün dayanamayıp tatlı yedim yemek yerine ara öğün yapsam ne işe yarardı bilmem ama ilk kaçamağım sayılır ara öğün konusunuda bunuda düzelticem inşallah

Simi gene merak edersin :))bu saatte nniye burdayim erken yatip erken kalktim ama bu saatte cok erken oldu birde beni bogan bi oksurugum var 2 g7ndur

Beni de bu saatte partiye sürüdüler kankam, arkedesler ve kizim..
Çatlamak üzereyim..

Öyle de bi yorgunum ki..
Bugün mutfak siparisi, mobilya bakma derken ayaklarim koptu..

Bizimkiler içerde tepiniyor ben disarda gitme saatini bekliyorum..peff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…