Yorgunum güzelim pestilim cikti gene anamlar alisverise gittik hava desen buzz yagmurlu kar yağacak nerdeyseNoldu delydoli?
Yorgunum güzelim pestilim cikti gene anamlar alisverise gittik hava desen buzz yagmurlu kar yağacak nerdeyse
Bencede börülce çok güzel. Protein işine ağırlık vereceğim değişik tarifler bulursam yazarım siz de yazın bu protein işini çözelimÇakıl börülce salatasına bayılıyorum. Kuru taze ffarketmez. . Burda deniz börülcesi de çok satılır fena leziz :)
Baklagil de bitkisel protein.
Benim de mesela optan sonra her gun her öğün protein almam gerek çok zorlanıyorum. .
Ameliyatın en iyi yaninin iştah kontrolü olduğu yazıyor. Eğer iştahını kontrol altında tutarsan pişman olmazsin bence 70 kiloya inince daha iyi hissedeceksiniz kesin.Bu ekstra gelen paralar anın da gidiyor.
Rapor parası aldım Bir an da bitirdim. Kendime hicbirsey almadım çocuklara harcadım. .
Bana olmayan kıyafetlerin içine giriyorum bayagi idare ederim onlarla. Bu süreçte kıyafet almayın diyor tecrubeliler. .
Ben de öyle yaparım. Henüz olmayan iki pantolon iki etek ve bir elbisem var bir iki ay snra onlarada girerim nasipse. .
Çok zorlu bir süreç ama netice güzel yine diyorum sonu da iyi olur insallah ve pişman olmam ..
Hayırdır kızartmalar da keyfini yerine getirmediyse durum fenaMenum 21.05.2017 Pazar
Sabah
1 yumurta
4 dlm sck
2 kk peynir
2 dlm ekmek kizrtmis
2 bardak cay
Öğle
Yok
Akşam
5 tn patates kızartma
4 biber kizartma
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek
2 lt su sade 65 dakika yürüyüş
Hayırlı akşamlar kızlar pek tadim tuum yok
Çayımi da bitirdim kendimi de anlattım. :)
O vakit esenlikler diliyorum size ailenize tüm evrene ve bonusa :)
Menum 21.05.2017 Pazar
Sabah
1 yumurta
4 dlm sck
2 kk peynir
2 dlm ekmek kizrtmis
2 bardak cay
Öğle
Yok
Akşam
5 tn patates kızartma
4 biber kizartma
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek
2 lt su sade 65 dakika yürüyüş
Hayırlı akşamlar kızlar pek tadim tuum yok
Inşallah yoksa bu kadar gecikmesi hayraalamet olmasa gerekCakil. Insallah hamilesindir canim hayirlisi olsun
Sporun beklesin sonuc netlesene kadar
Ben öğlen e kadar bişey yemedigim için öğlen e kadar tuketiyorum. Yavaş yavaş 1 litreyi bitirmiş oluyorum limonlu ve salatalikli benim ki ama bugün icmeyecegim bakalımHazirladiginiz meyveli misal cilekli olani kac saat icinde tuketiyorsunuz?
Yine dunku bu zamanlar uyandim :)halbuki erken de uyumamistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?