Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun Ceydacımm ne zamana kadar yıkıanmayacak peki gün verdi mi dr

Bonus İki gözümmmm nerlerdesin gadasini aldiguuum:)
Az ugruyorsun bu ara,bir sorun yoktur umarım
Siteye girdigimde bildirim,etiket ve mesajlarini görerek mutlu olan insanım ben:)
Özletme kendinii

Bonus cool takılıyor bu aralar.. :)

Günaydıııınn :)
Taşınıca ev arıyoruz ama bulamıyoruz
Dün tüm gün ev baktık ama düzgün 1 tanesine bile rastlamadık :/
Ne zormuş bu işler

Çok zor evet.. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz ev..
Kolay gelsin...

Şemsiyeli pipetim yok:)fakirim ben
İçerken kızgın kumlardan serin sulara atlayan magnum reklamı aklıma geldi,hayal ederek fondipliyim derken mutfak dolabına kafamı çarptim:)

Hayaller,hayatlar işte

Yazık üzüldüm sana..

yenacım bu cumadan itibaren başlıyorum bildirim yapmaya .

Nihayet.. Yoksa ihraç edilecektin listeden..

Aaaa geçmiş olsun.. hiçte söylemiyorsun öyle sessiz sedasız gerçekleştiriyorsun operasyonu :)

İyi etmişsin büyümesi rahatsız ediyor insanı benim de sol göğsüm de vardı seneler evvel aldırmıştım dediğin gbi gittikçe büyüyordu...

selamun aleyküm.

tüm haftasonu temizlik yapınca cuma günü bildirim yapmayı unuttum kusura bakmayın.. pek unutmam aslında, ama bu hafta böyle oldu... listeler için teşekkürler.. kilo verenleri kutlarım.. ben hala yerimde sayıyorum..

uzun zamandır sık gelemiyorum, durumumu anlatayım bi süre mazur görün beni..

betüle annem bizim evde bakıyodu, şimdi yaz geldiği için artık kendi evine geçti, biz annemlerde kalıyoruz yani.. köy yeri olduğu için de gelen giden hiç bitmiyo, dolayısıyla benim de işlerim bitmiyo, okula uzak kaldığımız için çok erken kalkıyoruz, o yüzden de çoğu zaman gece betülü uyuturken uyuyup kalıyorum.. bu yüzden çok sık gelemiyorum, okul bitene kadar da böyle olacak sanırım..

Aleyküm selam..
İyi olmana sevindim insan merak ediyor haber alamayınca...
Allahtan az kaldı tatile.. Seminer de yanınamı alacaksın betülü.?

Aleyküm selam..
İyi olmana sevindim insan merak ediyor haber alamayınca...
Allahtan az kaldı tatile.. Seminer de yanınamı alacaksın betülü.?
Evet seminerlere gelir benimle.. geçen yıl da gelmişti.. geçen yıl arabasında yatıyordu sadece, bu yıl bahçede koşturur :)

OGULCUKLARIM hayrisim nasıl gidiyor Karatay diyetin ben bu ara gene cozuttum övgüler gelince düğünde şımardim sanırım, 80 kilo halimle bana manken gibi olmuşsun didiler

Valla bizler 100 ve üstünü gördüğümüz için 80 manken gibi hissettiriyordur. . :)

Ne renkti elbisen, modeli nasıldı .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…