Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

OGULCUKLARIM hayrisim nasıl gidiyor Karatay diyetin ben bu ara gene cozuttum övgüler gelince düğünde şımardim sanırım, 80 kilo halimle bana manken gibi olmuşsun didiler
cok sukur kuzum idare ediyor valla 80 olunca kimsenin demesine gerekyok ben kendimi manken gibi hissedecem zor seksenler ama hayirlisi ramazanda dahs toparlaniriz diye dusunuyorum benim karatayla ilk ramazanim insallah sifa olacak gerci orucun kendi sifa ama
bu arada kacamaktan 2 fun sonra 1.100eksideydim cumaya almazsam insallah mutluyumbidr diyirlarya leptine dikkat edersen yasaklilardan yesenbile kilo almiyormusun tabi ben soyleyenlerin yalancisiyim

Hemen dedikodumu yapin yakisiyomu size

Yav gurbanlar (şive yapim samimi olsun) simdi şoyleki zaten coluk cocuk kisitli bi vaktim var nette dolanmak icin.
Yani buraya biraz baksam vaktim doluyo a biseye bakamiyorum.
Baska biseye baksam buraya bakamiyorum.

Misal dun sabah gunaydin demisim kahvalti hazirlarken mutfakta net gidip geliyo bazen msj gitmemis eyyle duruyo

Havalar isindi parka falan cikiyoruz vakit aliyo oyle yani.

Isildurunun laneti tuttu oyunda oynamiyorum valla

Diyette yapmiyorum bayram sonuna kadar son iznimide kullanim.

Cumartesi kuzenin bebek mevludu vardi. Aksama misafirlikteydim. Pazarda cumartesi gittigimiz gişiler bize geldi.
Alisveris vs yettimi bu kadan rapor

Valla bizler 100 ve üstünü gördüğümüz için 80 manken gibi hissettiriyordur. . :)

Ne renkti elbisen, modeli nasıldı .?
Elbisem benim 10 yıl önce bir kez giyip kilo alınca hiç giyemedigim pastel renkli ama cool bir elbiseyi göğüs ve sırt v şeklindeydi ama denisik kolsuz omuzlar ister tam kapalı ister sütyen şekline gelebilen bir modeldeydi göğüs altından iniyor karnimida yürürken içine çekince hiç bir yer portlemedi çok şikti çok zayıf gösterdi bende kendimi çok begendim

Hep denemiş zaten sende şu karatayi denesen diyim sen ne diyin

Kuzu ins diyim. Ramazanda abartmim kilo almim yeter bana diyet falan dusunmuyorum. Uzun oruc butun denge degisiyo cunku.
Dua edelim kolay gecirelim ins. Zaten allah veriyor kolayligini.
Kucukken emzirdigimde ilk sene tutamadimda sonra tuttum.

Gecen sene mayista karatay yaptim ramazanda bozuldu. O gunden beride iflah olmadim. Kisa sureli biseyler oldu

Valla bizler 100 ve üstünü gördüğümüz için 80 manken gibi hissettiriyordur. . :)

Ne renkti elbisen, modeli nasıldı .?

80 kiloda bende herhalde tuy kadar hafif hissederim kendimi

cydnz_1 gecmis olsun canim

Isilduru elbise iyi motive etmis seni hadi bakem

Bonus can gidip gelmeler yemeler icmeler
Hep oluyor ama izni birak abartmadan yersin canim dön artik
Kizlar Bonusa izin yok dimi :)

Kimseye izin yok kısmetse ki inşallah bir fiil oruç tutmak niyetindeyim inşallah diyin kızlar spor yok iki öğün beslenicez aynı Karatay gibi kızlarım beni çok yormaz umarım tek kaygim bu

Bence bu sene oruçta Karatay yap kilo almazsin en azından bende öyle düşünüyorum

Ben sana dimistim dimi çok yediğin halde ertesi gün kilon azalmış olacak diye gördünmu

Geçmiş olsun Ceydacımm ne zamana kadar yıkıanmayacak peki gün verdi mi dr
çarşambaya kadar canım
minimum derecede hareket ediyorum saç diplerim terlemesin diye

ihraç mııı
benim de haberim yoktu yenacım , cuma günü bi gidelim artık dedik çok ağrıyınca
doktorda kesip biçmeye meraklıymış hemen aldı

cydnz_1 kız neden cuma oruç başlıyor diyemi nasıl beslenicen alla sen fikir ver acık diet manasında
yok canım , daha yeni oturtmaya çalışıyorum düzenimi o yüzden cuma dedim .
oruç tutamayacağım gibi , emin değilim

inş 80 leri de göreceksin canım , ben güveniyorum sana

sağol canımm

@bonus bonuscum ne izni , ramazan sonuna kadar nereden baksan 40 gün var.
çok uzun bir süre değil mi sence de

Ben sana dimistim dimi çok yediğin halde ertesi gün kilon azalmış olacak diye gördünmu
ivettt insallah artik hizli gider facade ramazani soruyor herkez bir kadin gecen ramazanda 12 kilo verdim yazmis 12de gözüm yok 7 8olsa yeter :))) ben haftaya tartilicam sonra ve ramazan cikanakadar izin istiycem bozmak icin drgil ama kesin sonucu gorebilmek icin

insallah canim insallah gecmis olsun bu arada detoks ne oldu 3 gun yapabildinmi

2 gün yaptım canım , 3 . gün cumaya denk geliyordu mecburen bıraktım .ilaç fln içicem diye.
gerçi yaptım da noldu 1.2 kilo falan vermiştim . cumartesi pazar verdiklerimin yerine yenisini koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…