cok sukur kuzum idare ediyor valla 80 olunca kimsenin demesine gerekyok ben kendimi manken gibi hissedecemOGULCUKLARIM hayrisim nasıl gidiyor Karatay diyetin ben bu ara gene cozuttum övgüler gelince düğünde şımardim sanırım, 80 kilo halimle bana manken gibi olmuşsun didiler
Elbisem benim 10 yıl önce bir kez giyip kilo alınca hiç giyemedigim pastel renkli ama cool bir elbiseyi göğüs ve sırt v şeklindeydi ama denisik kolsuz omuzlar ister tam kapalı ister sütyen şekline gelebilen bir modeldeydi göğüs altından iniyor karnimida yürürken içine çekince hiç bir yer portlemedi çok şikti çok zayıf gösterdi bende kendimi çok begendimValla bizler 100 ve üstünü gördüğümüz için 80 manken gibi hissettiriyordur. . :)
Ne renkti elbisen, modeli nasıldı .?
Hep denemiş zaten sende şu karatayi denesen diyim sen ne diyin
Hep denemiş zaten sende şu karatayi denesen diyim sen ne diyin
Valla bizler 100 ve üstünü gördüğümüz için 80 manken gibi hissettiriyordur. . :)
Ne renkti elbisen, modeli nasıldı .?
Kimseye izin yok kısmetse ki inşallah bir fiil oruç tutmak niyetindeyim inşallah diyin kızlar spor yok iki öğün beslenicez aynı Karatay gibi kızlarım beni çok yormaz umarım tek kaygim bu80 kiloda bende herhalde tuy kadar hafif hissederim kendimi
cydnz_1 gecmis olsun canim
Isilduru elbise iyi motive etmis seni hadi bakem
Bonus can gidip gelmeler yemeler icmeler
Hep oluyor ama izni birak abartmadan yersin canim dön artik
Kizlar Bonusa izin yok dimi :)
Bence bu sene oruçta Karatay yap kilo almazsin en azından bende öyle düşünüyorumKuzu ins diyim. Ramazanda abartmim kilo almim yeter bana diyet falan dusunmuyorum. Uzun oruc butun denge degisiyo cunku.
Dua edelim kolay gecirelim ins. Zaten allah veriyor kolayligini.
Kucukken emzirdigimde ilk sene tutamadimda sonra tuttum.
Gecen sene mayista karatay yaptim ramazanda bozuldu. O gunden beride iflah olmadim. Kisa sureli biseyler oldu
Ben sana dimistim dimi çok yediğin halde ertesi gün kilon azalmış olacak diye gördünmucok sukur kuzum idare ediyor valla 80 olunca kimsenin demesine gerekyok ben kendimi manken gibi hissedecemzor seksenler ama hayirlisi ramazanda dahs toparlaniriz diye dusunuyorum benim karatayla ilk ramazanim insallah sifa olacak gerci orucun kendi sifa ama
bu arada kacamaktan 2 fun sonra 1.100eksideydim cumaya almazsam insallah mutluyumbidr diyirlarya leptine dikkat edersen yasaklilardan yesenbile kilo almiyormusun tabi ben soyleyenlerin yalancisiyim
çok sağol baharnaz :) inşallah bakalım..Eboe kolay gelsin. Okul bitince insallah iyi kilo verdigin doneme dönus yaparsin canim
Ionione gönlunuze gore bi ev bulursunuz insallah
Ogulcuklarim bag bahce derken hangi ara gitti o kilo :)
çarşambaya kadar canımGeçmiş olsun Ceydacımmne zamana kadar yıkıanmayacak peki gün verdi mi dr
ihraç mıııÇok zor evet.. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz ev..
Kolay gelsin...
Yazık üzüldüm sana..
Nihayet.. Yoksa ihraç edilecektin listeden..
Aaaa geçmiş olsun.. hiçte söylemiyorsun öyle sessiz sedasız gerçekleştiriyorsun operasyonu :)
İyi etmişsin büyümesi rahatsız ediyor insanı benim de sol göğsüm de vardı seneler evvel aldırmıştım dediğin gbi gittikçe büyüyordu...
yok canım , daha yeni oturtmaya çalışıyorum düzenimi o yüzden cuma dedim .cydnz_1 kız neden cuma oruç başlıyor diyemi nasıl beslenicen alla sen fikir ver acık diet manasında
inş 80 leri de göreceksin canım , ben güveniyorum sanacok sukur kuzum idare ediyor valla 80 olunca kimsenin demesine gerekyok ben kendimi manken gibi hissedecemzor seksenler ama hayirlisi ramazanda dahs toparlaniriz diye dusunuyorum benim karatayla ilk ramazanim insallah sifa olacak gerci orucun kendi sifa ama
bu arada kacamaktan 2 fun sonra 1.100eksideydim cumaya almazsam insallah mutluyumbidr diyirlarya leptine dikkat edersen yasaklilardan yesenbile kilo almiyormusun tabi ben soyleyenlerin yalancisiyim
80 kiloda bende herhalde tuy kadar hafif hissederim kendimi
cydnz_1 gecmis olsun canim
Isilduru elbise iyi motive etmis seni hadi bakem
Bonus can gidip gelmeler yemeler icmeler
Hep oluyor ama izni birak abartmadan yersin canim dön artik
Kizlar Bonusa izin yok dimi :)
ivettt insallah artik hizli gider facade ramazani soruyor herkez bir kadin gecen ramazanda 12 kilo verdim yazmisBen sana dimistim dimi çok yediğin halde ertesi gün kilon azalmış olacak diye gördünmu
insallah canim insallah gecmis olsun bu arada detoks ne oldu 3 gun yapabildinmiçarşambaya kadar canım
minimum derecede hareket ediyorum saç diplerim terlemesin diye
ihraç mııı
benim de haberim yoktu yenacım , cuma günü bi gidelim artık dedik çok ağrıyınca
doktorda kesip biçmeye meraklıymış hemen aldı
yok canım , daha yeni oturtmaya çalışıyorum düzenimi o yüzden cuma dedim .
oruç tutamayacağım gibi , emin değilim
inş 80 leri de göreceksin canım , ben güveniyorum sana
sağol canımm
Bonus bonuscum ne izni , ramazan sonuna kadar nereden baksan 40 gün var.
çok uzun bir süre değil mi sence de
O hep var tıklama ona boşver :)kizlarr benim ekranda sag altta bir can var iletileriniz engellendi yaziyor bu nedir acaba bilen varmi
2 gün yaptım canım , 3 . gün cumaya denk geliyordu mecburen bıraktım .ilaç fln içicem diye.ivettt insallah artik hizli gider facade ramazani soruyor herkez bir kadin gecen ramazanda 12 kilo verdim yazmis12de gözüm yok 7 8olsa yeter :))) ben haftaya tartilicam sonra ve ramazan cikanakadar izin istiycem bozmak icin drgil ama kesin sonucu gorebilmek icin
insallah canim insallah gecmis olsun bu arada detoks ne oldu 3 gun yapabildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?