kizlarr benim ekranda sag altta bir can var iletileriniz engellendi yaziyor bu nedir acaba bilen varmi
2 gün yaptım canım , 3 . gün cumaya denk geliyordu mecburen bıraktım .ilaç fln içicem diye.
gerçi yaptım da noldu 1.2 kilo falan vermiştim . cumartesi pazar verdiklerimin yerine yenisini koydum
40 gun diyen arkadaş napim kizim zaten ramazan 30 gun, 3 te bayram ettimi 33, 4 gunde bu haftadan etti 37.
2 gunde rehavet payı ins ölmez sag kalirsam sonrasi diyet.
Bence guzel hesap bee gelmeyin ustume :))
aynen yenacımBence boşver o suları sen.yine dukancigina dön.
cuma sabah , başımdam ufak bir operasyon geçirdim .
yıllardır birlikte olduğum bişey vardı , yağ bezesi gibi .. çok şişip ağrı yapınca onu aldırdık
cuma gününden beri saçlarımı yıkayamıyorum , psikolojim bozuldu resmen
Kızlar oruç tutan varmı aranızda ben bu yıl deniycem kızlar biraz büyüdü inşallah becerebilirim
Sağoll canımm sanadaaa puff çıkışıma 3 saat varyaaaaİyi öğleden sonraları
aynen yenacım
bugün sap protein ile sahalara döndüm
Canm iyi olmaya çalışıyorum arada ağrılar sancılar oluyo.doktor sorun yok dedi.bakalm insaaallah hersey güzel olur bu defa dua edin kızlar.sen naslsn?yeme düzenin oturdu mu biraz?bengisu022 merak ediyorum seni..
Canm iyi olmaya çalışıyorum arada ağrılar sancılar oluyo.doktor sorun yok dedi.bakalm insaaallah hersey güzel olur bu defa dua edin kızlar.sen naslsn?yeme düzenin oturdu mu biraz?
Siminin hayatinda biseylerin fazla yolunda gitmesi hic bi zaman hayra alâmet olmadi zaten..
Ölmek ister mi insan çaresizlikten..kimsesizlikten..yalnizliktan..
Kan testi yaptiracaktim izin alamadim bolca merak devam ediyorÇakıl hadi güzel haberlerini bekliyoruz.
Kan Testimi yaptiricaksin.?
Daha 1 hafta gecikti en son temmuzda bu kadar gecikmisti acaba yine stresten mi diye dusunuyorum olmak bi dert olmamasi bi dert kadin olmak zor zanaat vallaGunaydin
Cakil. Kac gun gecikti merakla bekliyom sonucu
Hayirlisi olur insallah cok umutlanmak istemiyorum negatif cikarsa moralim dip olur.cakil80 Allah gönlüne göre versin canim,inşallah hamilesindir..Güzel haberlerini bekliyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?