ben de meraktayım ama ses çıkmadı.. anca beğeniyo simi bacı..
İşe giderken giyerim. Pantolonla çok güzel durdu..
Yürürken spor ayakkabı giyiyorum...
Ben yatsı namazını kılayım. yine midem bulanmaya başladı poff.
vitaminlerle başım dertte.D vitamini alıyorum 2 gündür çok fena..
Geçmiş olsun Allah tekrarını vermesincuma sabah , başımdam ufak bir operasyon geçirdim .
yıllardır birlikte olduğum bişey vardı , yağ bezesi gibi .. çok şişip ağrı yapınca onu aldırdık
cuma gününden beri saçlarımı yıkayamıyorum , psikolojim bozuldu resmen
simeranya7 noldu de hele.
ben de meraktayım ama ses çıkmadı.. anca beğeniyo simi bacı..
Çok güzelmiş güle güle giy :) rahat mı peki?
Ahanda bu.. :)
Tabani cok rehat gorundugunden kelli aklima direk yuruyus geldi.
D vitamini hapmi? Annemler kullandi ayda bi kere ampul seklinde
Dün saat 21.30 da uyuyakalmisim hala dinlenmis hissetmiyorum dün nasıl yogun birgundu öyle ...
Günaydin hanimlar,
Inanin 5 dk oturcak zamanim olmuyor anca yollarda okuyorum sizi..
Durum söyle..
Su an fadilin buldugu eve ve benim kizin oldugu eve çikis verdim. 30.06.'da bosaltmaya mecburum. Burda çikislari üc ay önceden vermek zorundasin yasal süre bu yoksa otur oturma o kirayi alirlar. Fadilin buldugu evde sorun olmadi ama bu evin sahibi sirket sorun cikardi. Durumu izah ettim, mutfagi satin alacak kiraci buldum dedim o kadin da Münih tarafindan gelecek ikimizi de zora kosuyorlar. O bi dert..Yani üc aylik kira daha alabilirler benden..
Buldugum eve dün buzdolabi ve bulasik makinasi geldi. Adamlar dolabi cikarmadilar. Bisey olursa sigorta ödemez dediler. Merdivenler egik bi de asma merdiveni var çatiya çikan..Neyse yalvar yakar elden para verdim çikardilar ama dolap çizildi. Koltuk bakmaya gittim adamlar hem 150€ para istiyorlar hem de ordan cikarmayiz dediler.
Ev sahibi asma merdiveni sökmüyor balkondan cikarsinlar diyor. Sirket asla yapmayiz sigorta karsilamaz birsey olursa diyor.
Dedim o zaman ben ne yapcam esya koyamazsam.
Baska ev bakayim. Adam 1700€ depozitonun üstüne yatmaya çalisiyor.
Baska evlere baktim deneme süresindeyim diye vermiyorlar. Bir iki yerden haber bekliyorum ama bu gicik adam hem depozitonun üstüne yatip hem de üc aylik kirasini alabilir. Avukatlik olsak o da en az onun kadar para alir.
Mutfak siparisi verip 600€ önödemede ona yaptim.
Eve geldim bi yandan da esya topluyorum. Her yer her yerde..
Fadil beni azarliyor yeni projeye gececeksin ne isler actin basina diye..
Dün otobüs duraginda bagira bagira agladim resmen..
Çikamiyorum isin içinden..
Orda işler biraz daha farklı ilerliyor sanırım zormuş baya hemde karışıkGünaydin hanimlar,
Durum söyle..
Su an fadilin buldugu eve ve benim kizin oldugu eve çikis verdim. 30.06.'da bosaltmaya mecburum. Burda çikislari üc ay önceden vermek zorundasin yasal süre bu yoksa otur oturma o kirayi alirlar. Fadilin buldugu evde sorun olmadi ama bu evin sahibi sirket sorun cikardi. Durumu izah ettim, mutfagi satin alacak kiraci buldum dedim o kadin da Münih tarafindan gelecek ikimizi de zora kosuyorlar. O bi dert..Yani üc aylik kira daha alabilirler benden..
Buldugum eve dün buzdolabi ve bulasik makinasi geldi. Adamlar dolabi cikarmadilar. Bisey olursa sigorta ödemez dediler. Merdivenler egik bi de asma merdiveni var çatiya çikan..Neyse yalvar yakar elden para verdim çikardilar ama dolap çizildi. Koltuk bakmaya gittim adamlar hem 150€ para istiyorlar hem de ordan cikarmayiz dediler.
Ev sahibi asma merdiveni sökmüyor balkondan cikarsinlar diyor. Sirket asla yapmayiz sigorta karsilamaz birsey olursa diyor.
Baska evlere baktim deneme süresindeyim diye vermiyorlar. Bir iki yerden haber bekliyorum ama bu gicik adam hem depozitonun üstüne yatip hem de üc aylik kirasini alabilir. Avukatlik olsak o da en az onun kadar para alir.
Çok güzelmiş güle güle giy :) rahat mı peki?
Bende bu tarz bişey almak istiyorum ama rahatlığından çekiniyordum. Gerçi benim ayağımda nasır var o yüzden çok seçiciyim o farkı ben anlayabilirim sadece.Çok rahat ve cok hoş duruyor ayakta.
Bende bu tarz bişey almak istiyorum ama rahatlığından çekiniyordum. Gerçi benim ayağımda nasır var o yüzden çok seçiciyim o farkı ben anlayabilirim sadece.
güle güle giy :)
cuma sabah , başımdam ufak bir operasyon geçirdim .
yıllardır birlikte olduğum bişey vardı , yağ bezesi gibi .. çok şişip ağrı yapınca onu aldırdık
cuma gününden beri saçlarımı yıkayamıyorum , psikolojim bozuldu resmen
Ahanda bu.. :)
Ben yatsı namazını kılayım. yine midem bulanmaya başladı poff.
vitaminlerle başım dertte.D vitamini alıyorum 2 gündür çok fena..
Günaydin hanimlar,
Durum söyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?