Nasıra rağmen rahatsa almalıyım çünkü çok zor ayakkabı buluyorum :)Benim ayaklarim da çok sorunlu.. hem Nasır hem de tırnak batması var.
Ve bu ayaklarla tüm gün ayakkabı için de
Ayyy ne ters memleket orası öyle gerçekten hepsi gavur din iman yok haksız para kazanmak bu olsa gerek Allah korkusu vicdan olmayınca pes diyorumGünaydin hanimlar,
Inanin 5 dk oturcak zamanim olmuyor anca yollarda okuyorum sizi..
Durum söyle..
Su an fadilin buldugu eve ve benim kizin oldugu eve çikis verdim. 30.06.'da bosaltmaya mecburum. Burda çikislari üc ay önceden vermek zorundasin yasal süre bu yoksa otur oturma o kirayi alirlar. Fadilin buldugu evde sorun olmadi ama bu evin sahibi sirket sorun cikardi. Durumu izah ettim, mutfagi satin alacak kiraci buldum dedim o kadin da Münih tarafindan gelecek ikimizi de zora kosuyorlar. O bi dert..Yani üc aylik kira daha alabilirler benden..
Buldugum eve dün buzdolabi ve bulasik makinasi geldi. Adamlar dolabi cikarmadilar. Bisey olursa sigorta ödemez dediler. Merdivenler egik bi de asma merdiveni var çatiya çikan..Neyse yalvar yakar elden para verdim çikardilar ama dolap çizildi. Koltuk bakmaya gittim adamlar hem 150€ para istiyorlar hem de ordan cikarmayiz dediler.
Ev sahibi asma merdiveni sökmüyor balkondan cikarsinlar diyor. Sirket asla yapmayiz sigorta karsilamaz birsey olursa diyor.
Dedim o zaman ben ne yapcam esya koyamazsam.
Baska ev bakayim. Adam 1700€ depozitonun üstüne yatmaya çalisiyor.
Baska evlere baktim deneme süresindeyim diye vermiyorlar. Bir iki yerden haber bekliyorum ama bu gicik adam hem depozitonun üstüne yatip hem de üc aylik kirasini alabilir. Avukatlik olsak o da en az onun kadar para alir.
Mutfak siparisi verip 600€ önödemede ona yaptim.
Eve geldim bi yandan da esya topluyorum. Her yer her yerde..
Fadil beni azarliyor yeni projeye gececeksin ne isler actin basina diye..
Dün otobüs duraginda bagira bagira agladim resmen..
Çikamiyorum isin içinden..
Ayyy ne ters memleket orası öyle gerçekten hepsi gavur din iman yok haksız para kazanmak bu olsa gerek Allah korkusu vicdan olmayınca pes diyorum birde mutfak diye ve dahil değil ne demek ya şaka gibi mutfak sat mutfak alGünaydin hanimlar,
Inanin 5 dk oturcak zamanim olmuyor anca yollarda okuyorum sizi..
Durum söyle..
Su an fadilin buldugu eve ve benim kizin oldugu eve çikis verdim. 30.06.'da bosaltmaya mecburum. Burda çikislari üc ay önceden vermek zorundasin yasal süre bu yoksa otur oturma o kirayi alirlar. Fadilin buldugu evde sorun olmadi ama bu evin sahibi sirket sorun cikardi. Durumu izah ettim, mutfagi satin alacak kiraci buldum dedim o kadin da Münih tarafindan gelecek ikimizi de zora kosuyorlar. O bi dert..Yani üc aylik kira daha alabilirler benden..
Buldugum eve dün buzdolabi ve bulasik makinasi geldi. Adamlar dolabi cikarmadilar. Bisey olursa sigorta ödemez dediler. Merdivenler egik bi de asma merdiveni var çatiya çikan..Neyse yalvar yakar elden para verdim çikardilar ama dolap çizildi. Koltuk bakmaya gittim adamlar hem 150€ para istiyorlar hem de ordan cikarmayiz dediler.
Ev sahibi asma merdiveni sökmüyor balkondan cikarsinlar diyor. Sirket asla yapmayiz sigorta karsilamaz birsey olursa diyor.
Dedim o zaman ben ne yapcam esya koyamazsam.
Baska ev bakayim. Adam 1700€ depozitonun üstüne yatmaya çalisiyor.
Baska evlere baktim deneme süresindeyim diye vermiyorlar. Bir iki yerden haber bekliyorum ama bu gicik adam hem depozitonun üstüne yatip hem de üc aylik kirasini alabilir. Avukatlik olsak o da en az onun kadar para alir.
Mutfak siparisi verip 600€ önödemede ona yaptim.
Eve geldim bi yandan da esya topluyorum. Her yer her yerde..
Fadil beni azarliyor yeni projeye gececeksin ne isler actin basina diye..
Dün otobüs duraginda bagira bagira agladim resmen..
Çikamiyorum isin içinden..
Eki Görüntüle 1999165
YENA topraam bu da benim ayakkabim:)
Seninki kadar rahat kullanimli olur mu bilmem,gelince göriciz artik:)
Ahanda bu.. :)
Eki Görüntüle 1999165
YENA topraam bu da benim ayakkabim:)
Seninki kadar rahat kullanimli olur mu bilmem,gelince göriciz artik:)
Bizim ev sahibide oyle 3 ay onceden haber vermezsen ilgili ucreti alma sarti var ve avukatla gorusuyorsun tum herseyi ilgili bakiye yatirmalari vs burda da basladi.Hap şeklin de. Şu karatayciların kullandığı haplardan balik yagi k ve d vitamini içeriyor.
Iyi olmuş dinlenmissin. .
Pazartesileri daha bir yorgun olunuyor.
Kötü olmuş gerçekten. Ne Katı prosedürler işliyor orada.. her uygulama çok profesyonel duygulara asla yer yok bir nevi kötü bir durum.. Ev sahibi turktu dimi. Alman olsa belki öyle yapmazdı. Ne koparsam kardir diye bakıyor olabilir ..bazen acaba çok göstermemekmi gerek magduriyeti. .
Inşallah atlatırsin simicim ben inanıyorum sen umudunu yitirme lutfen. .
Kizlar çok sükür dün baktigim ev oldu.
Cuma sözlesme yapmaya gidiyorum.
Hayirlisiyla su ayarsiz adamdanda depozitomu kurtarabilirsem..
Cuma gidip kapinin üstündeki anahtari da alicam. Balkonu yapicak diye birakmistim.
Buzdolabim, bulasik makinam icerde..
Yeni buldugum evde ayin 15'inden önce ev teslimi yapmiyor. En az iki hafta orda kalmasi lazim esyalarin.
Allah'tan sözlesmeye kendi yazdirdi kira girisi 4 hafta aksarsa çikis verilir diye. Yani üc aydan kurtaririm. Depozitoyu da Temmuz kirasina feda ederim ama anahtari vermem. Kesin avukatlik olucaz ama basa geldi bi kere ne yaparsin.
Yarin da burdaki yönetici gelicek. Umarim basima masraf acmaz.
Dogru dürüst yemek bile yiyemiyorum.
On gündür Alman açmasi yemekten içimden açma agaci cikacak sanki..
Dua edin de bi yoluna girsin..
Tükendigim noktadayim..
Bonus kafamda biraz dalgin gibi simdi sen
Ramazan sonuna kadar izindemisin
Bizim ev sahibide oyle 3 ay onceden haber vermezsen ilgili ucreti alma sarti var ve avukatla gorusuyorsun tum herseyi ilgili bakiye yatirmalari vs burda da basladi.
Bonusa ellemeyin . Yıllık iznini kullanıyor Karayiplerde :)
Hele izni bitsin o vakit biteriz tepesinde.. :)
Amin insallah17 yıl sonra kör topal bi ev aldık 2+1 kredi ödüyoruz.. bazen acgozluluk yapıp keşke daha büyük evimiz olsa deyip gaflete kapıliyorum ama bunları duyunca kendime kızıp sükrediyoum ..
Dilerim herkes kurulur kıradan
Kolay gelsin tasinma islerimi vardibu mesajdan başkasına bakamadım hemen cevap yazmak istedim onlarca sayfa birikmiş okuyabilirmiyim bilmiyorum şu mesajı yazarken bile rahat 7 8 kere bırakıp kalktım...çok yoğunum saçma ve bitmeyen bir koşturmacanın telaşenin içindeyim..arada okuyayım diyorum elime almamla bırakmam bir oluyo..böyle yanı vefasız değilim sevgili bonuscan...biraz rahat sakin bir sürece girersem tekrar aktif olarak aranızda olucam inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?