Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy ne ters memleket orası öyle gerçekten hepsi gavur din iman yok haksız para kazanmak bu olsa gerek Allah korkusu vicdan olmayınca pes diyorum

Ayyy ne ters memleket orası öyle gerçekten hepsi gavur din iman yok haksız para kazanmak bu olsa gerek Allah korkusu vicdan olmayınca pes diyorum birde mutfak diye ve dahil değil ne demek ya şaka gibi mutfak sat mutfak al

Bizim ev sahibide oyle 3 ay onceden haber vermezsen ilgili ucreti alma sarti var ve avukatla gorusuyorsun tum herseyi ilgili bakiye yatirmalari vs burda da basladi.

Kizlar çok sükür dün baktigim ev oldu.
Cuma sözlesme yapmaya gidiyorum.

Hayirlisiyla su ayarsiz adamdanda depozitomu kurtarabilirsem..

Cuma gidip kapinin üstündeki anahtari da alicam. Balkonu yapicak diye birakmistim.
Buzdolabim, bulasik makinam icerde..

Yeni buldugum evde ayin 15'inden önce ev teslimi yapmiyor. En az iki hafta orda kalmasi lazim esyalarin.

Allah'tan sözlesmeye kendi yazdirdi kira girisi 4 hafta aksarsa çikis verilir diye. Yani üc aydan kurtaririm. Depozitoyu da Temmuz kirasina feda ederim ama anahtari vermem. Kesin avukatlik olucaz ama basa geldi bi kere ne yaparsin.

Yarin da burdaki yönetici gelicek. Umarim basima masraf acmaz.
Dogru dürüst yemek bile yiyemiyorum.
On gündür Alman açmasi yemekten içimden açma agaci cikacak sanki..

Dua edin de bi yoluna girsin..
Tükendigim noktadayim..

Olur olur bak görürsün düzene girecek..
Hepimizin ayrı ayrı gönül bagi var karşılıksız dualarimiz var..

Bizim ev sahibide oyle 3 ay onceden haber vermezsen ilgili ucreti alma sarti var ve avukatla gorusuyorsun tum herseyi ilgili bakiye yatirmalari vs burda da basladi.

17 yıl sonra kör topal bi ev aldık 2+1 kredi ödüyoruz.. bazen acgozluluk yapıp keşke daha büyük evimiz olsa deyip gaflete kapıliyorum ama bunları duyunca kendime kızıp sükrediyoum ..
Dilerim herkes kurulur kıradan

Hem ben vefasiz degilim taam mi birileri direk unuttular burayi hic laf eden yok y.o.l.c.u

bu mesajdan başkasına bakamadım hemen cevap yazmak istedim onlarca sayfa birikmiş okuyabilirmiyim bilmiyorum şu mesajı yazarken bile rahat 7 8 kere bırakıp kalktım...çok yoğunum saçma ve bitmeyen bir koşturmacanın telaşenin içindeyim..arada okuyayım diyorum elime almamla bırakmam bir oluyo..böyle yanı vefasız değilim sevgili bonuscan...biraz rahat sakin bir sürece girersem tekrar aktif olarak aranızda olucam inş...

İyi akşamlar

23 Mayıs

Sabah(8.45) 1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir 3 zeytin salatalık domates göbek 1 sütlü kahve 5 üzüm
Ara(10.45) 5 altınbaşak 1 küçük muz 1 beyaz çay
Öğle(13.15) 100 gr hindi 1 tabak fasulye patlıcan 3 yk yoğurt salata 3 günkurusu
Ara(15.30) 1 sade kahve 3 hurma 10 fıstık 1 avuç beyaz leblebi
Sade türk kahvesi
Akşam(18.45) 100 gr hindi 1 tabak patlıcan kabak fırın salata 3 yk yoğurt
Sade türk kahvesi

4 lt su
40 dk eliptik
20 dk pilates

Sabah
2-3 çatal omlet
Peynir
3 zeytin
Semizotu

Ara
4 çilek
4 badem

Öğle
Kıymalı tarhana çorbası

Aksam
Kıymalı tarhana çorbası
Yoğurtlu semizotu

Ara
Muhtemelen kefir icerim
Bir kaç kiraz ile..

30 dk. Yürüyüş

Menum 23.05.2017 Sali
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dlm ekmek
3 bardak cay

Öğle
1 por tavuk sis
1 ayrN

Akşam
1 tabak corba
3 çatal patates zar büyüklüğü
1 kase yogurt

4 lt su 65 dakika yürüyüş

Hayırlı akşamlar kizlar

Bonusa ellemeyin . Yıllık iznini kullanıyor Karayiplerde :)
Hele izni bitsin o vakit biteriz tepesinde.. :)

Tmm sen ne dersen o olsun canim :)

Amin insallah

Kolay gelsin tasinma islerimi vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…