Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O suyun bi cikisi oluyo dimi :))

itinayla çıkıyor ..çıkmazsa çıkartılıyor

dellllyyyyyyyyy kuzum 4 lt su mu içtin sen ayy benim gözümden kaçmış .. içme kuzum o kadar içmeeee , şişersin anneeeem ... sonra bu cuma söz verdiğin 1 kilo nasıl gidecek

bu 10 gunde çok aksiyonlu bi dönem yaşadım,
kızıma wc egitimi vermeye başladım sorunlu bitti,tekrar beze döndük çocuk tutmaya başladı sonucu kazbızlık oldu ve doktora falan götürdük..
ben bıraz depresif bir sürec yasadım sorunlar sıkıntılar yakamı bırakmadı,daha iyiym şimdi
iş yerinde biraz yogunluk ve sorunlar var uyum saglamaya calısıyorum
iş degistirmek istiyorum ama malesef kapılar kapanıyor yüzüme
kılo verme olayı başlı basına bir problem zaten..
açıktan okuyorum sınavlarım var onlara çalışmaya çalışıyorum
bi yandan uzun vadeli planlarım programlarım projelerım var..onlarla ılglı neler yapabılrım vs. stresim var..falan filan
çok dagıldım bu ara.birazda ondan ugrayamadım kızlar
benı aranıza alın tekrar olurmu:)

O suyun bi cikisi oluyo dimi :))
Ehh işteeee 3 şekildee oluyor tabisiiii kuzummm mecburumm yoksaa fenalardayım susuz kalıncaa herhangi bir böbrek sorunu yaşamadımm şükür Rabbimde yaşatmasın yıllardır böyle yaz geldi mii wuhuuu ben su da uçar

bende sevıyorum su içmeyi..
1,5 lt su şişem var masamda öğleden önce ve öğleden sonra seklınde 3 lt içiyorum
evde 1-2 bardak daha içersem 3ü geçiyorum:)

günaydın
kizlar biriniz bana dur desin durduramiyorum kendimi agzin deymeye gor bendeki ne zayif bir iradedir allahim deliricem

ne oldu arkadaşımm,yeme krizleri dönemınemı girdin?
senı cok ıyı anlıyorum,bende çok sık yaşıyorum bunu ama..bi yerde dur deyince tekrar normal düzene dönersın..
bi öğün kaçırınca ötekı ogundede battı balık yan gider dememek lazım..
sorunumuz bu

Herkese merhaba
Beni hatırlayanlar vardır mutlaka. 99 kilo ile aranıza katılmıştım. Ve sizlerle baya kilo vermiştim. Suan 77.5 kiloyum ve 77 78 arasıyım 1 yıldır cıkıyorum ama asla inemiyorum. Yalnız verilmiyor sizlerden feyz alıp sizlerle zayıflamaya geldim.
2. Haftamı listeye alınıyordu

Selam , sabah , öpücük her birbirinize

Mutlu oluyorum seni gorunce hatun sonra 57 kilo oldugunu hatirlayip tepene indiresim geliyo na boyle

Sonra diyorum yaşı var bonus cikma cizginden. O dost olan zayiflardan

Zaten kuş kadar kadın bide sen ustune gitme hık deyiveecek

Gunaydin güzeller

Delydoli ben 4 e gozlerimi kocaman acmisken sen 7 demisin :)) yazin o kadar terliyormusun ki

Bonuscan izindesin son msjdan onu anladim. Birde yaninda insulin direncinle oylemi kiziyimmi uzuleyimmi ne diyim sana

Ne istersen de kuzu :)) izindemiyim izinde olucakmiyim bilmiyorum.
Ayricada bi insulin direncimi getirdim diye lafini ediyosun.
Ben senin dizlerine bisey diyomuyum

Hala aynı sistemmi devam ediyor. Cuma tartı ve spor dk.sı
Birde listeye nasıl dahil olunuyordu?
Sizden ayrılınca veremedim pek son bi yoldırda hiç vermiyorum. Ama hevesliyim suan bu gruba yazmak bile beni motive etti.
Günlük yediklerinizi paylasıyormusunuz? Cok heycanlandımmmm çok özlemişim sizleri bu grubu

YENA sevgili keptın izinde topige giriş çıkış serbest dimi? Ele dümdük daliyorumda bilek yani

Dün konuşup hallettmistik sanırım.
Artistik mi yapıyorsun şimdi :))

Tahlil sonuclarimi aldim dun.

Nurtopusu gibi insulin direncim var yeniden. Yanimda getirdim teyzeleri bakin onunda size selami var.

Şevkat gosterip beslemekten korkuyorum kendisini.
Benim olan benimdir zor birakirip tercihen birakmam.

Ne demek bırakmam.. hem de kısa sürede inşallah gidecek pis direnç..

Kolaylıklar diliyorum.

Hoşgeldin yeniden..
Nasılsın işleriniz yoluna girdimi. ?

Bonus canim insallah zamanla biraz kilo verirsin ve sagligina kavusursun

Ben devami anlatmamisim pardon :)) ekmek kizartiyodumda :))

Dahiliye dr u beni diyetisyene yonlendirdi.
Kanuniyi biliyosundur hah ordaki iste.

1900 kalorilik standart bir listeyle 2 agustosta gorusmek uzere beni yolcu etti.

Eski sistem devam ediyo canım. . Herzamanki gibi devamlılık şart.

Maviş hosgeldin :)) 10 kilo verip yinede mutsuz olan maviş senide unutmadik :)
Ayni duzen devam ediyor tabiki.

Bonuscum merhaba insülin direncinmi var telden giriyorum pek okuyamadım geçmişi. Bir dönem ilacını kullanmıştım direncim yoktu ama asırı tatlı yıyordum nutella cıkolata vs inanılmaz yiyordum. Onu kesmiştii hala tatlıyı cok seviyorum ama o bambaşka bir durumdu. Çok sükür gecti.

Oyle canim oncedende yukselmisligi inmisligi var direncimin.
Sen ona ragmen kilo vermistin.
Sen diyet yaparken kizartmayla seni sabote eden gorumcenide unutmadik

Saolun canlar hoşbuldum
21.5 kilo verdim toplam ama sizle basladım siz olmasanız yapamazdım. Tabi rabbimin izniyle.
İnş devamsızlık yapmıycam :)
Hanımlar aldıgım tepkiler süper kendşme güvenim geldi. Ve en onemlisi hala inanamasamda sınırlı magzalarsan deil bir cok magzadan giyiniyorummm
Bekar sananlar bile oluyor yazıyorumki motive olun motive sart
Tanımayanlara tanıtayım kendimi 30.5 yasındayım 31 oldugum gune kadar 30 um 98 ile basladım diyete bu grupla suan 77.5 kiloyum 1.68 boyum 9 ve 5.5 yasında 2 oglum var ev hanımıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…