O suyun bi cikisi oluyo dimi :))
Ehh işteeee 3 şekildee oluyor tabisiiii kuzummm mecburumm yoksaa fenalardayım susuz kalıncaa herhangi bir böbrek sorunu yaşamadımm şükür Rabbimde yaşatmasın yıllardır böyle yaz geldi mii wuhuuu ben su da uçarO suyun bi cikisi oluyo dimi :))
Ehh işteeee 3 şekildee oluyor tabisiiii kuzummm mecburumm yoksaa fenalardayım susuz kalıncaa herhangi bir böbrek sorunu yaşamadımm şükür Rabbimde yaşatmasın yıllardır böyle yaz geldi mii wuhuuu ben su da uçar
günaydın
kizlar biriniz bana dur desin durduramiyorum kendimi agzin deymeye gor bendeki ne zayif bir iradedir allahim deliricem
itinayla çıkıyor ..çıkmazsa çıkartılıyor
dellllyyyyyyyyy kuzum 4 lt su mu içtin sen ayy benim gözümden kaçmış .. içme kuzum o kadar içmeeee , şişersin anneeeem ... sonra bu cuma söz verdiğin 1 kilo nasıl gidecek
Selam , sabah , öpücük her birbirinize
Gunaydin güzeller
Delydoli ben 4 e gozlerimi kocaman acmisken sen 7 demisin :)) yazin o kadar terliyormusun ki
Bonuscan izindesin son msjdan onu anladim. Birde yaninda insulin direncinle oylemi kiziyimmi uzuleyimmi ne diyim sana
Tahlil sonuclarimi aldim dun.
Nurtopusu gibi insulin direncim var yeniden. Yanimda getirdim teyzeleri bakin onunda size selami var.
Şevkat gosterip beslemekten korkuyorum kendisini.
Benim olan benimdir zor birakirip tercihen birakmam.
bu 10 gunde çok aksiyonlu bi dönem yaşadım,
kızıma wc egitimi vermeye başladım sorunlu bitti,tekrar beze döndük çocuk tutmaya başladı sonucu kazbızlık oldu ve doktora falan götürdük..
ben bıraz depresif bir sürec yasadım sorunlar sıkıntılar yakamı bırakmadı,daha iyiym şimdi
iş yerinde biraz yogunluk ve sorunlar var uyum saglamaya calısıyorum
iş degistirmek istiyorum ama malesef kapılar kapanıyor yüzüme
kılo verme olayı başlı basına bir problem zaten..
açıktan okuyorum sınavlarım var onlara çalışmaya çalışıyorum
bi yandan uzun vadeli planlarım programlarım projelerım var..onlarla ılglı neler yapabılrım vs. stresim var..falan filan
çok dagıldım bu ara.birazda ondan ugrayamadım kızlar
benı aranıza alın tekrar olurmu:)
Herkese merhaba
Beni hatırlayanlar vardır mutlaka. 99 kilo ile aranıza katılmıştım. Ve sizlerle baya kilo vermiştim. Suan 77.5 kiloyum ve 77 78 arasıyım 1 yıldır cıkıyorum ama asla inemiyorum. Yalnız verilmiyor sizlerden feyz alıp sizlerle zayıflamaya geldim.
2. Haftamı listeye alınıyordu
Bonus canim insallah zamanla biraz kilo verirsin ve sagligina kavusursun
Hala aynı sistemmi devam ediyor. Cuma tartı ve spor dk.sı
Birde listeye nasıl dahil olunuyordu?
Sizden ayrılınca veremedim pek son bi yoldırda hiç vermiyorum. Ama hevesliyim suan bu gruba yazmak bile beni motive etti.
Günlük yediklerinizi paylasıyormusunuz? Cok heycanlandımmmm çok özlemişim sizleri bu grubu
Herkese merhaba
Beni hatırlayanlar vardır mutlaka. 99 kilo ile aranıza katılmıştım. Ve sizlerle baya kilo vermiştim. Suan 77.5 kiloyum ve 77 78 arasıyım 1 yıldır cıkıyorum ama asla inemiyorum. Yalnız verilmiyor sizlerden feyz alıp sizlerle zayıflamaya geldim.
2. Haftamı listeye alınıyordu
Bonuscum merhaba insülin direncinmi var telden giriyorum pek okuyamadım geçmişi. Bir dönem ilacını kullanmıştım direncim yoktu ama asırı tatlı yıyordum nutella cıkolata vs inanılmaz yiyordum. Onu kesmiştii hala tatlıyı cok seviyorum ama o bambaşka bir durumdu. Çok sükür gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?