Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oyle canim oncedende yukselmisligi inmisligi var direncimin.
Sen ona ragmen kilo vermistin.
Sen diyet yaparken kizartmayla seni sabote eden gorumcenide unutmadik
Bonusum hafızan süper tatlımmm. Valla direncin varsa ilacını kullan tatlım.eger direnç varsa zayıflatır o ilac seni ve yan etkisi cok az o ilacın.
Ben piskolojik ilaclar ve sıgara bırakma dogumlarla almıştım kiloyu malum. Hipotroidim var suan bi onun ilacını kullanıyorum şükür baska ilacım yok

Dr cok gencsin ilac vermek istemiyorum dedi 10 verirsen bu dusucek dedi.
4 sene oncede duymustum ayni seyi.
Allah kahretsin o depresan ilaclari ve onlari bize yazan dr lari.
Zamaninda kullandigim 1 ilac o kadar girmiski zaten 6 kilo almistim 1 ayda ve kilo aliyorum diye biraktirmisti bana dr.

Belki daha basit yollarla gececek olan depresyon icin bir dizi ilaci dusunmeden veriyolar. Sonuc husran.

Hosbuldum Yenacım :) iyiyim şükür. Sen nasılsın ?
Bi suredir esim trabxonda calısıyordu ben ankaradaydım malum. Esim istifa etti bi sure bos durdu sonra ozelde calıstı baktık olmuyor geri devlete donduk 3 haftadır corumda calısıyor buyuk bir ihtimal coruma tasınıcaz canım hayırlısı.
Varmı corumda yasaysn aramızds

Bonuscum zaten ilaclarla 85 i gormustum sonra bi ilac aynen bi ayda 6 kilo aldırdı sut bile geldi. Ystune sıgarayı bıraktım bi 5 te ordan iştah o biçim. Ama depresyonun biz gibi hafif balık hsnımlara eb buyuk ilacı zayıflamak. Daha guclu olup daha kolay savasıo insan sorunlarka

Bonus insülin direnci ilacınımı gençsin kullanma dedi ?

Evet. Anneminde aynen benimki gibi ama onada dedi kilo ver kullanmana gerek kalmaz diye.
Dedimki bi kere kullaninca donus yokmu?
Yoo dedi kilo verince birakilabilir.

Vucudun kendi yaptigi seyi ilacla yaptirmak iyi degil tabi

Evet. Anneminde aynen benimki gibi ama onada dedi kilo ver kullanmana gerek kalmaz diye.
Dedimki bi kere kullaninca donus yokmu?
Yoo dedi kilo verince birakilabilir.

Vucudun kendi yaptigi seyi ilacla yaptirmak iyi degil tabi
Ama bu bi kısır döngü. İnsülin direncin kilo vermemeni desteklerken acıktıran tatlıya düşkünlük yapan birşey kilo aldıkcada direnç artar. Ben kullanmıştım bu ilacı esi arkadasıydı drum rabbim şifa versin sanada inş.

Hoşgeldin canım arımızaa

Evet biliyorum buda bi gercek. Ilacta dogru karar bi yerde ilacsiz duzeltmekte. Pofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…