Waww delydoly tebrik ederimEn on kimi hatirliyosun? Delydoly 1 senedir burda 20 den fazla verdi oda. Yegane spor 1.miz kendisi
Teşekkürler canımmm diyet spor çelik gibii ittir kaktır irade ilk kezWaww delydoly tebrik ederim
Bi çok kişi vardı ama listeyi gorursem bilirim benim zamanımdan kimler var. İçimden yarıstıgım kişiler vardımesela sen hamile olunca sen tabi yarısım bitti senle ylz mi neydi isim onla yarısırdım listeyi goreyım yeni rakipler belirliycrm inş
Tatlım etkilemek istemedim ama acıkcası ilac vermemesine cok şaşırdım. Bence bir dr a daha git nacizane fikrim. ♥Ben bilseydim bu hale gelirmiydim. Iste dr yazmayinca nasil diyim ama ilac veriyollar diye
Aynennn güzelimmm 32,2 kg verdimm şükürrr
Oy oy masaAllah canım yaa ben 21 kilo verdim bunalıma girdim kıyafetlerim olmadı yeni aldım daraltırdım vs ve diyeti bıraktım. Bak suan cok heves geldi giysi aklıma geldi içim acıdı. Motivemi etkilediİstersekk başarırızz kuzummm ben başardımm hedefime az kaldıı şükürlerr olsunn
Teşekkürler canımmm diyet spor çelik gibii ittir kaktır irade ilk kez
Ara öğünümü yiyip spora baslıyorum inş. Bu hafta listede olmıycam nasılsa dkları not etmiyorum
Canımm 75 diyorum lakin onuda görürsem 65 zorlarım yanii inşallahhhhhKuzu hedefin kaç.
Bende ozluyorum. Gururu nerden duyuyoz onuda duyim kusur kalmim :)) şaka tabisi her daim iyi seyler beslerim duyarim onaasumanzeynep özlüyorum seni ve gurur duyuyorum.
Canımm 75 diyorum lakin onuda görürsem 65 zorlarım yanii inşallahhhhh
Bende ozluyorum. Gururu nerden duyuyoz onuda duyim kusur kalmim :)) şaka tabisi her daim iyi seyler beslerim duyarim ona
iNşallahh olur Nilümm inşallahhhhhHarika .. bence de 65 olsun. :)
Kilo alma payi
Oy maşallah herkes isim değişmiş herkes yeni bebişler yapmışta büyütmüş bileeeEskilerdensin yazarim seni listeye :)) benim kiz 2 yasini gecti.
Yeliz adini degistizeze_84 oldu.
Elif vardi E eboe oldu bebesi var simdi 1 yasinda.
Y.o.l.c.u vardi o hala y.o.l.c.u 3.bebeyi etti 1 yasinda oda.
Frida gelmiyor.asumanzeynep abla epey kilo verdi. Simdi kariyer yapiyo :))
Ben hamile oldugumdadayko vardi.
Allahin uyuzu gelmiyo haber alamiyoruz oldumu kaldimi bilen yok.
Oyle yani
Bildim tabisi
Suan kilon kac hedeflerimiz benziyor ilk once 74 ü gormek istiyorum sonra 70 devamı kıyafetlerim büyük gelip bunalıma girmezsem gelir belki. 77.5 tartıldım bu güniNşallahh olur Nilümm inşallahhhhh
qarden. Hersey ustuste gelmis yavrun hazir olana kadar tekrar deneme xanim tuvalet egitimini ben hem ondan hem kabizliktan oglusumda cok ugrastim.
Aynennn güzelimmm 32,2 kg verdimm şükürrr
Yumurta ve et yiyemiyorum bu ara..
Şiddetle yemem gerek ama..
Sabah marul yaprağına yarım haşlanmış yumurta az hellim ve iki zeytini dürüm yapıp yedim. :)
Öglende çorba ve semizotumu getirdim. Gördüğünüz üzre semizotuna takik durumdayım. Çok rahat yiyorum.
Bu arafa yenacım semiz otuna bayılırımmmm. Rahatsızmısın et fln yiyemiyorum demişsin.
Ben son 1 aydır yemediğim abur cubur hazır yemek kalmadı ama cok sukur 1 kılo aldım sadece 3 hafta hep dısardan yedik. Midemde sıkıntı yok ama sucluluk hissi hala içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?