Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

En on kimi hatirliyosun? Delydoly 1 senedir burda 20 den fazla verdi oda. Yegane spor 1.miz kendisi
Waww delydoly tebrik ederim
Bi çok kişi vardı ama listeyi gorursem bilirim benim zamanımdan kimler var. İçimden yarıstıgım kişiler vardı mesela sen hamile olunca sen tabi yarısım bitti senle ylz mi neydi isim onla yarısırdım listeyi goreyım yeni rakipler belirliycrm inş

Teşekkürler canımmm diyet spor çelik gibii ittir kaktır irade ilk kez

Ben bilseydim bu hale gelirmiydim. Iste dr yazmayinca nasil diyim ama ilac veriyollar diye
Tatlım etkilemek istemedim ama acıkcası ilac vermemesine cok şaşırdım. Bence bir dr a daha git nacizane fikrim. ♥
Aynennn güzelimmm 32,2 kg verdimm şükürrr

İstersekk başarırızz kuzummm ben başardımm hedefime az kaldıı şükürlerr olsunn
Oy oy masaAllah canım yaa ben 21 kilo verdim bunalıma girdim kıyafetlerim olmadı yeni aldım daraltırdım vs ve diyeti bıraktım. Bak suan cok heves geldi giysi aklıma geldi içim acıdı. Motivemi etkiledi
Ama istenirse olur :)♥

Yumurta ve et yiyemiyorum bu ara..
Şiddetle yemem gerek ama..

Sabah marul yaprağına yarım haşlanmış yumurta az hellim ve iki zeytini dürüm yapıp yedim. :)

Öglende çorba ve semizotumu getirdim. Gördüğünüz üzre semizotuna takik durumdayım. Çok rahat yiyorum.

Ara öğünümü yiyip spora baslıyorum inş. Bu hafta listede olmıycam nasılsa dkları not etmiyorum

Eskilerdensin yazarim seni listeye :)) benim kiz 2 yasini gecti.

Yeliz adini degisti zeze_84 oldu.
Elif vardi E eboe oldu bebesi var simdi 1 yasinda.
Y.o.l.c.u vardi o hala y.o.l.c.u 3.bebeyi etti 1 yasinda oda.

Frida gelmiyor. asumanzeynep abla epey kilo verdi. Simdi kariyer yapiyo :))

Ben hamile oldugumda dayko vardi.
Allahin uyuzu gelmiyo haber alamiyoruz oldumu kaldimi bilen yok.

Oyle yani

Bende ozluyorum. Gururu nerden duyuyoz onuda duyim kusur kalmim :)) şaka tabisi her daim iyi seyler beslerim duyarim ona

Hatun bayagi eğitmen oldu örgü işin de..
Bir örgü evin de hergün hem öğretiyor hem iş yapıyo. Yakın da derya baykala çıkarsa sasirmam :)

Ama sisko hala :) hersey bir arada olmuyor işte. ..

Oy maşallah herkes isim değişmiş herkes yeni bebişler yapmışta büyütmüş bileee
Ben cok ayrı kaldım sizdennnnn özledim hepiniziii kilomu sizlere borçluyum
H Himal_ kasimpatini bildinmi oda Amethyst_1 oldu.
Bildim tabisi yeni isimler aklıma yerlesene kadar tanışırız sürekli
Sporumu yaptım 30 dk yürüyüş 5 dk hareket yazıyorum cuma topluca soylerim. 5.5 hızında yürüdüm 407 cal 275 km

iNşallahh olur Nilümm inşallahhhhh
Suan kilon kac hedeflerimiz benziyor ilk once 74 ü gormek istiyorum sonra 70 devamı kıyafetlerim büyük gelip bunalıma girmezsem gelir belki. 77.5 tartıldım bu gün

Bu arafa yenacım semiz otuna bayılırımmmm. Rahatsızmısın et fln yiyemiyorum demişsin.
Ben son 1 aydır yemediğim abur cubur hazır yemek kalmadı ama cok sukur 1 kılo aldım sadece 3 hafta hep dısardan yedik. Midemde sıkıntı yok ama sucluluk hissi hala içimde

qarden. Hersey ustuste gelmis yavrun hazir olana kadar tekrar deneme xanim tuvalet egitimini ben hem ondan hem kabizliktan oglusumda cok ugrastim.

bızde korkudan kaynaklı kabızlık yaşadık,tutuyo kendını,akacak akacak şimdi dye yapmıyo bezi olmasına ragmen..
gecen 4 gun sonra dr.götürdük fitil krem falan öyle hallettık.tekrar bağladık bezimizi,unutana kadar tekrar denemıycem.umarım kronik bir sorun haline gelmez.saol canım

Aynennn güzelimmm 32,2 kg verdimm şükürrr

wuhuuuu maşallah sana en kocamanındann..
eski kıyafetlerinden sakladıgın varmı hiç?arada içine girip vay be boşluga bak demek gerek:)

afiyet olsun.nasıl gidiyor kılolar ne durumdasın?
özellıkle yememen gereken bişey varmı şuan?et mesela sindirilemez vs. gibi bir durum

Mide küçültme ameliyatı oldum....
Kas kaybının olmaması için protein almam gerekiyor.. Fakat ben tuketemiyorum. .
Geçici bir dönem düzelir umarım. .

qarden iyi ggidiyor şimdilik. Zaman zaman bulantılar rahatsız ediyor beni.
Artık normal yeme düzenindeyim. .
Herşey yemem gerek ama bazı yiyecekleri midem tolere etmiyor. .
Et fındık tanesi kadar yiyebiliyorum :)

Kilo verimi ultra hızlı bir şekilde gitmiyor gitmesin de zaten çok halsizlik yapar.beni mutlu eden sonuçlar yaşiyorum şükür. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…