Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mide küçültme ameliyatı oldum....
Kas kaybının olmaması için protein almam gerekiyor.. Fakat ben tuketemiyorum. .
Geçici bir dönem düzelir umarım. .
Yaa hadi bakalım inşaAllah düzelir ve sağlıkla zayıflarsın canım ♥

saç yada tırnakla ilgili bir sorun yok değilmi
ani kas kaybından dolayı bunları yaşayanlar oldu cevremde ama onlar aşırı ultra hızlı vermişlerdi.
birde tabi yeme kapasitelerini proteınden cok karbonhıdrastla doldurdular..
hersey yolunda gider umarım yanlış hatırlamıyosam aralık sonunda olmustun amelıyatı..bu yıl bitmeden bende eger 115-110 altına ınemezsem olucam valla amelıyat.
tak ettı canıma

hoşgeldın tahmını 2-3 ayda verdın sanırım 12,4 kg..gayet başarılı bence..devamını dılerım:)
nekadar fazlalık var?

Saç dokulmesi yasamiyorum şükür. .
Kimi yorumlarda 3 aydan sonra dökülme başlar deniyor inşallah yaşamam.
Verilen listeye uymaya çalışıyorum. Karbonhidrat ı zaten midem tolere edemiyor şimdilik. . Özetle iyi birsey :)
31 martta oldum canım . 54.günüm bugün. Toplamda 17 kilo verdim.

pardon 31 kalmış aklımda ama aralık diye kalmış:)dedım hatun kendıne yılbaşı hediyesi vermiş:)neyse umarım hersey yolunda saglıkla ınersın ıdeal kılona..
canın istese bile mıdenın kabul etmemesi nasıl bı duygu acaba,çok merak edıyorum..benım gözüm doymazdı sanırım:)
hayırlısı olun,sonuç çok güzel

pardon 31 kalmış aklımda ama aralık diye kalmış:)dedım hatun kendıne yılbaşı hediyesi vermiş:)neyse umarım hersey yolunda saglıkla ınersın ıdeal kılona..
canın istese bile mıdenın kabul etmemesi nasıl bı duygu acaba,çok merak edıyorum..benım gözüm doymazdı sanırım:)
hayırlısı olun,sonuç çok güzel

Hosgeldin canm.hatrlıyoruz tabi ki.naslsn?neler yapyrsn?

Bence yarısygn bendim:) aynı boyda aynı kilodaydk.ve bende de hipotroit var.gebe olunca bırakmıştım diyeti sporu.biliyorsun dogumda kaybettim bebegimi.ama cok şükür simdi tekrar 20 haftalk gebeyim.84 kilo ile hamile kaldm simdi 88kiloyum.dogumdan sonra 70lere inecegim ins.

Hoşbuldumm ♥
Hosgeldin canm.hatrlıyoruz tabi ki.naslsn?neler yapyrsn?
İyiyim çok şükür canım. Sen nasılsın? Çoruma tasınma durumumuz var aklım onunla mesgul onun dısında bu gün itibariyle yeniden diyete başlıyorum :)
Canım benim evet hatırladım benziyoduk . Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah sağlıkla doğmasını kucağına sağlıkla almanı rabbim nasip etsin.

Haa bide karaciger enzimleri biraz yuksek didi dr. Yaglanmadan olabilir muhtemelen ama tadbiren sarilik testi ve karaciger ultrasonu istedi.

Taksit taksit oldu baharcim :)) kolesterol tiroitler temiz cok sukur.
Birde ekmek kızartıyorum yazmış kızartması sen 29 ekimde hatırlaticam sana eşin okula törene gene mı gelmiyorsun diyince hadi beni haksız çıkar

İneceksin tabi tatlış rakibem sen sağlıkla doğumunu yap gerisi bizde :)(

Anaaaaaaaaam hiç şeyden bakma olaya zaten ... şeyden ya işte ..... hani bu aus ta 100 kilo idi ... dur onun arkasına takılayım azıcık ...hiiiiiiiiiiiiiiiiç ....

ayrıca 57 değil , 58.5

neyse bundan sonra girerken , selam dünyalı ben dost uzaylı diyeceğim

Doğumdan 3 ay sonrada saç dökülür ya canım demir eksikliğinden demirin normalse sıkıntı olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…