Yaa hadi bakalım inşaAllah düzelir ve sağlıkla zayıflarsın canım ♥Mide küçültme ameliyatı oldum....
Kas kaybının olmaması için protein almam gerekiyor.. Fakat ben tuketemiyorum. .
Geçici bir dönem düzelir umarım. .
Yaa hadi bakalım inşaAllah düzelir ve sağlıkla zayıflarsın canım ♥
qarden iyi ggidiyor şimdilik. Zaman zaman bulantılar rahatsız ediyor beni.
Artık normal yeme düzenindeyim. .
Herşey yemem gerek ama bazı yiyecekleri midem tolere etmiyor. .
Et fındık tanesi kadar yiyebiliyorum :)
Kilo verimi ultra hızlı bir şekilde gitmiyor gitmesin de zaten çok halsizlik yapar.beni mutlu eden sonuçlar yaşiyorum şükür. .
Merhaba kızlar eskilerde bi yazmıştım bu konuya şubat sonunda hamileliğim sonlandı ve ben artık kilolara elveda demeye karar verdim başladım.şuan itibari ile 12,4 kg verdim sizlerle tanışıp beraberce devaö etmek istiyorum
saç yada tırnakla ilgili bir sorun yok değilmi
ani kas kaybından dolayı bunları yaşayanlar oldu cevremde ama onlar aşırı ultra hızlı vermişlerdi.
birde tabi yeme kapasitelerini proteınden cok karbonhıdrastla doldurdular..
hersey yolunda gider umarım yanlış hatırlamıyosam aralık sonunda olmustun amelıyatı..bu yıl bitmeden bende eger 115-110 altına ınemezsem olucam valla amelıyat.
tak ettı canıma
Saç dokulmesi yasamiyorum şükür. .
Kimi yorumlarda 3 aydan sonra dökülme başlar deniyor inşallah yaşamam.
Verilen listeye uymaya çalışıyorum. Karbonhidrat ı zaten midem tolere edemiyor şimdilik. . Özetle iyi birsey :)
31 martta oldum canım . 54.günüm bugün. Toplamda 17 kilo verdim.
Saç dokulmesi yasamiyorum şükür. .
Verilen listeye uymaya çalışıyorum. Karbonhidrat ı zaten midem tolere edemiyor şimdilik. . Özetle iyi birsey :)
Hosgeldin canm.hatrlıyoruz tabi ki.naslsn?neler yapyrsn?Herkese merhaba
Beni hatırlayanlar vardır mutlaka. 99 kilo ile aranıza katılmıştım. Ve sizlerle baya kilo vermiştim. Suan 77.5 kiloyum ve 77 78 arasıyım 1 yıldır cıkıyorum ama asla inemiyorum. Yalnız verilmiyor sizlerden feyz alıp sizlerle zayıflamaya geldim.
2. Haftamı listeye alınıyordu
Bence yarısygn bendim:) aynı boyda aynı kilodaydk.ve bende de hipotroit var.gebe olunca bırakmıştım diyeti sporu.biliyorsun dogumda kaybettim bebegimi.ama cok şükür simdi tekrar 20 haftalk gebeyim.84 kilo ile hamile kaldm simdi 88kiloyum.dogumdan sonra 70lere inecegim ins.Waww delydoly tebrik ederim
Bi çok kişi vardı ama listeyi gorursem bilirim benim zamanımdan kimler var. İçimden yarıstıgım kişiler vardımesela sen hamile olunca sen tabi yarısım bitti senle ylz mi neydi isim onla yarısırdım listeyi goreyım yeni rakipler belirliycrm inş
Hoşbuldumm ♥
İyiyim çok şükür canım. Sen nasılsın? Çoruma tasınma durumumuz var aklım onunla mesgul onun dısında bu gün itibariyle yeniden diyete başlıyorum :)Hosgeldin canm.hatrlıyoruz tabi ki.naslsn?neler yapyrsn?
Canım benim evet hatırladım benziyodukBence yarısygn bendim:) aynı boyda aynı kilodaydk.ve bende de hipotroit var.gebe olunca bırakmıştım diyeti sporu.biliyorsun dogumda kaybettim bebegimi.ama cok şükür simdi tekrar 20 haftalk gebeyim.84 kilo ile hamile kaldm simdi 88kiloyum.dogumdan sonra 70lere inecegim ins.
Birde ekmek kızartıyorum yazmış kızartması sen 29 ekimde hatırlaticam sana eşin okula törene gene mı gelmiyorsun diyince hadi beni haksız çıkarHaa bide karaciger enzimleri biraz yuksek didi dr. Yaglanmadan olabilir muhtemelen ama tadbiren sarilik testi ve karaciger ultrasonu istedi.
Taksit taksit oldu baharcim :)) kolesterol tiroitler temiz cok sukur.
İneceksin tabi tatlış rakibem sen sağlıkla doğumunu yap gerisi bizde :)(Bence yarısygn bendim:) aynı boyda aynı kilodaydk.ve bende de hipotroit var.gebe olunca bırakmıştım diyeti sporu.biliyorsun dogumda kaybettim bebegimi.ama cok şükür simdi tekrar 20 haftalk gebeyim.84 kilo ile hamile kaldm simdi 88kiloyum.dogumdan sonra 70lere inecegim ins.
Mutlu oluyorum seni gorunce hatunsonra 57 kilo oldugunu hatirlayip tepene indiresim geliyo na boyle
Sonra diyorum yaşı var bonus cikma cizginden. O dost olan zayiflardan
Zaten kuş kadar kadın bide sen ustune gitme hık deyiveecek
Kızım sen başarı hikayeni yazsana abowwwwAynennn güzelimmm 32,2 kg verdimm şükürrr
Doğumdan 3 ay sonrada saç dökülür ya canım demir eksikliğinden demirin normalse sıkıntı olmaz inşallahSaç dokulmesi yasamiyorum şükür. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?