Menum
1 muz, 6 yarım ceviz , 4 burgu peynir, 1 domates , 2 tane yufka ekmek,1 dilim ananas,1 kase mercimek çorbası, 1 kase cacık, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı .hepsi bu
Bakınca güzel görünmedi gözüme et olsa iyi olurmuş
Hayırlı ramazanlar
Bu iki gündür yediğim içtiğim birbirine girdi inşallah cok kilo almamisimdir
Tartilmaya korkuyorum
27 Mayıs
Sahur(3.00) 1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir 3 zeytin 2 ceviz 3 hurma 10 badem içi salatalık
Öğle(14.00) 1 tabak lahana yemeği bol salata
Ara(15.30) 3 hurma 1 kayısı 10 badem 1 kahve
Ara (17.30) 3 hurma 10 badem
İftar(20.40) 100 gr hindi 1 tabak brokoli 4 yk yoğurt salata hemen sonra sade türk kahvesi
Adaçayı
3 lt su
40 dk eliptik
20 dk pilates
Regl oldum ya :/
Tesekkurler cnm gercekten cok yoruldum ama degdi dogrusu guzel ve keyifli bir gun gecirdikNice yaşlar dilerim zeynep e Hasibecim epey yorulmussun
HAFTANIN 1.si ______ - 1,3 kg. _____ Oinone27
HAFTANIN 2.si ______ - 1 kg. ____ Oğulcuklarım
HAFTANIN 3.sü ______ - 0,8 kg. ______ Işılduru
kesinlikle hafta hafta sayacagim kaldı 35 hafta imkansızin olmasi bulmuş demek... inşallah Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatır 3 günde 10 yaş genç hissettim kendimi gerçi hayırlısı olsun inşallah yolun çok başı 8 yıldır bekliyor olmak şımarık yaptı beni
Demek ki bayramda regl görünüyor :)
Finaller bittimi.? oruçlu zor olur sınavlar..
Ramazanın ilk günü uykusuzluk dışında güzel geçti şükür iftarda biraz Fazla kaçtı malesef yine
Çorba köfte azcık pilav ama pide ile biraz kahvaltılık da yedim ya yemek ya kahvaltılık yesem yeterdiDaha bitmedi. Bu hafta son o bakımdan regl iyi oldu :):):):)
Neler yedin?
Slm kızlar diyetim devam ediyor doktor şimdiden herseyi yasakladi. Tavuk 9 ay yasak ve ekmek tamamen yasak sadece yufka ekmek veya yufka yiyecegim 9 ay koyunca ve günde 30 dakika yürüyüş. Yola devam. Bebek hala benimle.
Hayırlı ramazanlar
Bu iki gündür yediğim içtiğim birbirine girdi inşallah cok kilo almamisimdir
Tartilmaya korkuyorum
Maalesef hayir kendimi tutamiyorum misafirliğe gidincede raydan çıkıyorumSebebi ne,regl dönemindemisin.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?