Yang kusagini anlamiyorum ben doyumsuz ve cok ofke dolular...
Insallah yakinda tek anahtarliga duser bu bas donduru kalabalik :)Eki Görüntüle 2002689
Bi insanin dört evi olunca bi baska oluyomus..
Siz ne bilcegniz bu duyguyu
Faaaakirler sizi
Sensiniz günaydin
Evet bebegi kaybediyorum kendiliginden dusmesi bekleniyor gelisim durdu diete devam
Çocugum olmuyor diye hiç üzülme çakil
Ya da çocugu olmayanlar hiç üzülmesin
Gün olup büyüyünce bütün emeklerini hiçe sayip
"senden biktim sen de anne misin ki
ben hiç bir sey istemedim sen beni zorluyorsun
herseye katlanmaya mecbursun annenden daha iyi degilsin ondan kalir yanin yok" dedigi anda öyle için aciyor ki tek kelimeyle ölmek istiyorsun.
Gün olup arkasini dönüp gidecek ve bu çektiklerim bana dert olarak kalacak..
Sanki dünyada kimse kalmamiscasina yalnizim ve bunca derdin arasinda canim çok yaniyor..
Iyı akşamlar herkese ve en kocaman sevgiler..
Soyliyecek soz bulamiyorum cnm Gecmis olsun Allah sabir versinBu sefer sorun etmedim daha kucuk oldugu icin baglanmadan dusmesi daha iyi oldu aslinda. Gerci yine dusmesini bekleyecegim gelisimi durdu ama dusemiyor yine bu bekleme kismi boraz uzucu ama hep hayirlisini diledim olmadi yaniiiii kisaca diete devam tam yol ileri
Buyur ...Nasilsin diyolar..Nasilmiyim..Prefrontal korteks ile Amigdala arasinda devasa bir Hadron carpistiricisi kurulu..Magnetron spektrumundan halliceyim
Serebral islevlerin lateralizasyonu iflas etmis..Sicim Teorisi, Schrödingerin kedisi, Gel pisi pisi..
Velhasili..Yaniyoruz Neset Usta..
Sensiniz Günaydin
Yang kusagini anlamiyorum ben doyumsuz ve cok ofke dolular...
Güzelimm Allah yar ve yardımcınn olsunn tatlım senii en iyi anlayanlardanım ....Allahımm hayırlısını en kısa sürede nasip eder inşallah gerçekten çok üzüldümmEvet bebegi kaybediyorum kendiliginden dusmesi bekleniyor gelisim durdu diete devam
Gün aymadı ki
Gün aydın diyelim
Canım ülkemin 13 şehiti 80 milyon yaralısı var ...
Şimdi ben nasıl Gün aydın,diyeceğim ki..!
Valla kuzumm bende öyleydimde sabah gördümm ister istemez üzüldümm...O kadar kendi derdimdeyim ki ne oldu ne bitti haberim yok..
Allah rahmet eylesin..
dün haberlerde çıkmadan kardeşim aradıValla kuzumm bende öyleydimde sabah gördümm ister istemez üzüldümm...
Offf kıyamamm Ceydamm o da mı doğu dadün haberlerde çıkmadan kardeşim aradıyoksa kalbimize iniyor görünce
Mekanları cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?