Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 2002689
Bi insanin dört evi olunca bi baska oluyomus..
Siz ne bilcegniz bu duyguyu

Faaaakirler sizi

Sensiniz günaydin
Insallah yakinda tek anahtarliga duser bu bas donduru kalabalik :)

Evet bebegi kaybediyorum kendiliginden dusmesi bekleniyor gelisim durdu diete devam

Hayirlisi olsun canim Geçmis olsun. Biraz kilo verdikten sonra Rabbimden hayirlisini ve sagliklisini dileyerek Bismillah der bi ise baslariz

( bu kadar mi canim ya ergenligine ver senin bir dag gibi yaninda oldugunu goruyor iste bal gibi de kizin yani.

Iyı akşamlar herkese ve en kocaman sevgiler..

Benden de sana komsum :)

Çakıl rabbim hakkında hayırlısını versin , hakkında hayırlı olanıda gönlüne razı ettirsin canım.
Simeranya rabbım kolaylık versin evladınıda iyi huylu anne baba kıymeti bilen evlat yapsın inş.
İyi gibi gidiyordu diyetim ama annem pide yaptırdı ve yedim eksi gormeyi cok istiyorum cuma

Cakil canm cok üzücü bi durum.ama hakkında bu hayirliymis.insaallah kısa surede saglkli bi gebelik yasarsn ve kucağına alrsn evladını.hersey Allahtan.bak en azndan gebe kalabildigini ögrendin.inan. ilerleyen haftalarda kaybedilince daha da zor.Rabbim beterinden korusun.

Soyliyecek soz bulamiyorum cnm Gecmis olsun Allah sabir versin

Simi evlatla imtihan edilmek gercekten cok zor bir durum Allah yardimcin olsun cnm

Nasilsin diyolar..Nasilmiyim..Prefrontal korteks ile Amigdala arasinda devasa bir Hadron carpistiricisi kurulu..Magnetron spektrumundan halliceyim
Serebral islevlerin lateralizasyonu iflas etmis..Sicim Teorisi, Schrödingerin kedisi, Gel pisi pisi..
Velhasili..Yaniyoruz Neset Usta..
Sensiniz Günaydin

Buyur ...

Evet bebegi kaybediyorum kendiliginden dusmesi bekleniyor gelisim durdu diete devam
Güzelimm Allah yar ve yardımcınn olsunn tatlım senii en iyi anlayanlardanım ....Allahımm hayırlısını en kısa sürede nasip eder inşallah gerçekten çok üzüldümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…