7 Haziran
Sahur(3.00) 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin salatalık domates 2 ceviz 10 leblebi 1 dilim karpuz
İftar(20.40) 200 gr tavuk 1 tabak brokoli salata 4 yk yoğurt 8 çilek
Ara(22.15) 4 incir 2 kayısı 20 leblebi
3 lt su
spor yok
8 Haziran
Sahur(3.00) 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin salatalık 4 ceviz 3 hurma
İftar(20.40) 1 tabak brokoli 200 gr tavuk salata 4 yk yoğurt hemen sonra sade türk kahvesi
Ara(11.45) 1 hurma 3 kayısı 20 fıstık 1 yeşil çay
3.5 lt su
40 dk eliptik
10 dk pilates
Bugünkü menümü şettireyim
Sahur
1 dilim köy ekmeği
1 kaşık bal
1 kaşık kaymak
1 dilim peynir
3 zeytin
1 avuç ceviz
Yarım muz
3 bardak çay
İftar
1 hurma
Yarım tabak çorba (içine bir iki lokma ekmek attım)
1 kaşık taze fasulye
Yarım garnitürlü zeytinyaglı enginar
Yarım porsiyon çullama
1 avuç kara dut
Ara 1 dilim sütlü tatlı
2 bardak çay
E kayinvaliden annen ve sen ayni mahallede oturunca :))))
Ablam eltim ve erkek kardesim ayni sokaktayiz :))
İyi geceler herkese
Yenacım menü güzel ellerine sağlık islim kebabı ben de yapayım yarın inşallah iyi fikir
Bu sene hiç misafir çağıramadim iftara halim de yok vaktim de nedense kızların sınavlar da bahane oldu
İnşallah canımBu sene senin mazeretin var .. Hayırlısıyla atlatın da lys yi.
Bir değişikliğe çok ihtiyacım var ama bakalımDafi imkanin varsa tatil cok iyi olur. Ahh tatil ahh
Geçmiş olsun canımBugun fizige gittim diz kapakta yirtik ödem kireclenme meniskus varda var jel ve haplar bide egzersiz kagidi verdi dr.
Merdiven kosu bandi yasak. Ameliyattan once fizik tedavi dedi bu bi diz icin diger bacagi hala çozemedik kalp damara gitmem gerekiyo sanirim.
He bide dahiliyeye gittim son gunlerde cok yogun sacim dökülüyor pazartesi kan vercem kendimi çokmu dinler oldum ne
Bir değişikliğe çok ihtiyacım var ama bakalım
Kısmet
Yurtiçi bir tur olursa bütçeyi pek etkilemez
Yurtdışı olursa önümüzdeki sene hayal ettiğim umreyi ileri tarihe erteler diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım
Egzersizleri ihmal etme ben birisinden ameliyat oldum diğerini egzersizle atlattım ameliyata gerek kalmadı
Bu düsmemde bır hasar olmamıştır inşallah film çektirmedim ama daha namazı normal kılamıyorum dizlerimi yere koyup secdeye gidemiyorum
Yenacim menun çok güzel..
Iyi geceler hepicinize
3 te sahura kalkıyorum uyumaya çalışıyorum elimde tel ile
İyi geceler..
Allah rahatlık versin...
İyi gecelerYenacim menun çok güzel..
Iyi geceler hepicinize
3 te sahura kalkıyorum uyumaya çalışıyorum elimde tel ile
Asu sultan nerelerdesin iyce iş kadını olmuşsun görmeyeliİyi geceler herkese
Yenacım menü güzel ellerine sağlık islim kebabı ben de yapayım yarın inşallah iyi fikir
Bu sene hiç misafir çağıramadim iftara halim de yok vaktim de nedense kızların sınavlar da bahane oldu
Istesemde yere koyamiyorum canımDaficim sandalyede kıl bir süre.. İyice kötüleşmesin...
Estagfirullah Daficim buralardayım yine buldum bır meşgale uğraşıyorum işte kendi çapımdaAsu sultan nerelerdesin iyce iş kadını olmuşsun görmeyeli
Istesemde yere koyamiyorum canım
çok canım yanıyor
Hiç morarmamıştı iki gündür dışa vurmaya başladı yarada kabuk bağladı
Canim ben bir yerde kacirdim galiba konuyu
Evi degistirdin ok isi de mi degistirdin fadil tarih mi oldu ☺ kafam karisti
Ben siminin msjlari 2 kere ve duzenli okurum ona ragmen kopuyorum hangi evi ayin kacinda birakip hangi esyayi ne zaman atip hangi eve ne zaman gecip mutfagi ne zaman sökecegini diye diye çözemiyorum
Simi hadi insallah temmuz temiz temmuz olcak diyosun yane :)
Gecmis olsun canim ya bi dra git vakit bulunca.Senin dizin de yok yokmuş baya kötülemiş. Neden daha erken gitmedin bahar farketmedinmi.?
Ben de sağ ayak bileğimden korkuyorum kaç yıl oldu hatırlamıyorum burkulmadan dolayı kas yırtılması dendi. hala yürüdüğüm de fazla şişiyor. Normalde de diğerine göre şiş..
Allah beterinden korusun..
Ayy masallah nerden haber alcan :)))Ablam eltim ve erkek kardesim ayni sokaktayiz :))
Sagolasin canim ya aynen o sıkıntili durumlari yasiyorumBaharnaz cok gecmis olsun..
Benimde dizilerinde menisküs zedelenmesi var bana da merdiven çıkmak yasak gerçekten de çok zor oluyor merdiven çıkmak canım çok yanıyor...ozellikle wcde oturup kalkarken oturduğun yerden koltuktan kalkarken canım çok yanıyor...dr biz tedavisi verdi fırsat bulup yapmıyorum ihmal ediyorum biraz..
Bir değişikliğe çok ihtiyacım var ama bakalım
Kısmet
Yurtiçi bir tur olursa bütçeyi pek etkilemez
Yurtdışı olursa önümüzdeki sene hayal ettiğim umreyi ileri tarihe erteler diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım
Egzersizleri ihmal etme ben birisinden ameliyat oldum diğerini egzersizle atlattım ameliyata gerek kalmadı
Bu düsmemde bır hasar olmamıştır inşallah film çektirmedim ama daha namazı normal kılamıyorum dizlerimi yere koyup secdeye gidemiyorum
Hayırlı sabahlar güzeller
Cumanız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?