Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun...

C cakIL 80 dış gebelik geciriyormussun herhalde alıntılarda gördüm zor bir durum kolay degil ama sagligin daha onemli rabbim sifa versin..bende bebek tedavileri sırasında iki kez kendiliğinden hamile kaldım bir 4 senelik evliyim diğeri de 8 senelik evliyim bebek karnimda gelişmediği için kurtaj olmuştum..benim amcamın kızı spral olduğu halde dış gebelik geçirmişti.. allah yardımcın olsun insallah..

Baharnaz cok gecmis olsun..
Benimde dizilerinde menisküs zedelenmesi var bana da merdiven çıkmak yasak gerçekten de çok zor oluyor merdiven çıkmak canım çok yanıyor...ozellikle wcde oturup kalkarken oturduğun yerden koltuktan kalkarken canım çok yanıyor...dr biz tedavisi verdi fırsat bulup yapmıyorum ihmal ediyorum biraz..

Bu sene senin mazeretin var .. Hayırlısıyla atlatın da lys yi.

Dafi imkanin varsa tatil cok iyi olur. Ahh tatil ahh
Bir değişikliğe çok ihtiyacım var ama bakalım
Kısmet
Yurtiçi bir tur olursa bütçeyi pek etkilemez
Yurtdışı olursa önümüzdeki sene hayal ettiğim umreyi ileri tarihe erteler diye düşünüyorum

Geçmiş olsun canım
Egzersizleri ihmal etme ben birisinden ameliyat oldum diğerini egzersizle atlattım ameliyata gerek kalmadı
Bu düsmemde bır hasar olmamıştır inşallah film çektirmedim ama daha namazı normal kılamıyorum dizlerimi yere koyup secdeye gidemiyorum

Daficim sandalyede kıl bir süre.. İyice kötüleşmesin...

Asu sultan nerelerdesin iyce iş kadını olmuşsun görmeyeli

Daficim sandalyede kıl bir süre.. İyice kötüleşmesin...
Istesemde yere koyamiyorum canım
çok canım yanıyor
Hiç morarmamıştı iki gündür dışa vurmaya başladı yarada kabuk bağladı

Asu sultan nerelerdesin iyce iş kadını olmuşsun görmeyeli

Istesemde yere koyamiyorum canım
çok canım yanıyor
Hiç morarmamıştı iki gündür dışa vurmaya başladı yarada kabuk bağladı
Estagfirullah Daficim buralardayım yine buldum bır meşgale uğraşıyorum işte kendi çapımda
Ramazanda daha çok cami ev mutfak üçgeninde geçiyor günler :)
Dizin için geçmiş olsun canım koru iyice iyileşene kadar

Günaydin hatun kisiler
Canim ben bir yerde kacirdim galiba konuyu
Evi degistirdin ok isi de mi degistirdin fadil tarih mi oldu ☺ kafam karisti

Ev isleri karisik canim fadil tarih olmadi beni baska firmaya kiraladi haftaya orda basliycam

inan ben bile kayboluyorum neyi nerde seyettircem ki ne bi de düzenli planli organize bi hatuncagiz olmama ragmen

Kilo: 98,1
Spor: tasinmaca

Gecmis olsun canim ya bi dra git vakit bulunca.
Benim Bonus un dedigi gibi okul basinda yuruyusleri cogaltmistim 89 u gorcem diye hop hop hopladigimda olmustu sanirim fazla yuklendim

Ablam eltim ve erkek kardesim ayni sokaktayiz :))
Ayy masallah nerden haber alcan :)))

Sagolasin canim ya aynen o sıkıntili durumlari yasiyorum

Sagolasin canim o zaman bugun egzersizlere baslayim annem teyzem ablam diz agrisindan sandalyede kilarlar sanirim bende oyle olcam

Hayırlı sabahlar güzeller
Cumanız mübarek olsun

Hayirli cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…