Menün güzelmişEtli bezelye yaptım bugünden . Islim kebabı düşünüyorum. Onun ön hazırlığını tamam. Yoğurtlu koz biber olacak .
Fırın da baharatlı elma patates bir de pilav ve çorba.
Tatlı olarak Güllaç yapmistik dün kızım istemişti ama baya fazla olmuş. Tabi ben yemedigim için :)
Aslında yurt dışı düşünüyorumDafi yurt içimi yurt dışımı düşünüyorsun .?
Yunan Adaları ilgini çekermi. Yahut Makedonya Üsküp o taraflar. Ben çok merak ediyorum da :)
Menün güzelmiş
Bende şimdi kalkıp birazcık kuşbaşı çıkarttım banya yapayım
Dün kıyma çıkartmıştım çözülmüş ondan birşey yaparım
Misafirden yeni haberim oldu daha karar vermedim
Sağol canım sizede afiyet olsunAfiyet olsun ve kolay gelsin canım.
Seyretmeyi çok istedim ama sinemada kaçırdım ekip çok iyi Nejat işlerin tüm filmlerini severim. Etrafımda dış gebeliği bilen kimse yok ben de bilmiyordum. Şuan çocuğu olmayacak mı neden doktora gitmedin gibi garip sorularla karşı karsiyayim dusmesi neden bu kadar uzun sürüyor vs vs vs ki ben hamile olduğumu bile kimseye soylememistim. Ruhen sanki çok yorgunumNormalde ben de çok sabırsızım. Ama ilginç şekil de sabir ettim. Ve ben bir çok kötü alışkanlığımı geride bırakarak bu yola girdim. ..
Ev de kalmak iyi gelmişti bana ama çok bunalıp ağladığım anlar da olmadi değil.
Tek kötü yani bu durumumu kimseye soyliyemem zaten kimse bilmiyor eşim kızım ve sizler dişin da bir de çok istemiştim zor ikna etmişim kime dert yanayim. .
Senle durumumuz daha farklı özetle. Umarım hersey dilediğince gelişir üstesinden gelirsin bu durumun. .
Istanbul kırmızısını izledinmi. ? Ferzan Özpetek filmlerini seviyorsan seversin bunuda. Ağır giden bir konusu var yine de beğendim. Hafif sanat filmi tadın da az psikolojik. Nejat İşler var bir de. :)
Tatile nereye gitmeyi düşünüyorsun. ?
Kalabaligin içinde yalnızlık işte tam ben içimde koca bir çığlık var sanki çıkmıyor. Bu nasıl geçer eskiden yemek mutlu ederdi artık o da etmiyorumBende fenalardayim. Bos seylerle ugrasip kafa dagitim diyorum sozde olmuyor.
Yaz tatili nasil gecer bilmiyorum.
Akil ve ruh sagligim icin cok zor olucak.
Herkesin turlu turlu derdi tasası var kimse kimseye yetemiyor.
Yaninda birileride olsa derdini anlatamamak surekli olumsuz bakanlari gormek yalnizlastiriyo beni ve butun insanlari.
Çok fazla reklam kokuyor ben şarkılarını severim ama yaşantısı o kadar da masum degilYa kızlar deniz seki çok fazla kahraman olarak lanse edilmiyormu. ?
Tamam yaşadıklarını bilemeyiz ama çok fazla dramatize edilip masum algısı yaratiliyor..
Riskli durum tüpün heran yirtilabilme ve ickanama riski suan buyumesini engellemesine calisiliyor. Igne vuruluyorum kemoterapi icerdigi icin midemde bulanti var bide igne yerleri morardi 1 gun durup 1 gun kan veriyorum.Sonra düşmesi beklenecek. Düşmezse ameliyatla tupumu alacaklar suan beni beklenen senaryolar bunlar. Önce tutunmasini bekledim şimdi dusmesini umarım tuplere zarar vermeden düşer. Böyle beklemek daha sıkıcı çalışmak daha zevkli geldi.Iste olmayi sevmeyen cakilmi evde olmayi kisitli goruyo :)
Siradisi bir durumun var endiselerinde haklisin o yuzden bu yerine sigamamak.
Acil bir durum olasi dusuk sanirim degilmi?
Kendiliginden olursa en zararsiz sekilde atlatmis olucaksin.
Ins cok surmez beklemek cok zordur gercekten. Yinede oldukca oyalancak biseyler bulmaya calis.
Ikiside çok güzel diğer menu nasilYarın iftara misafirim var. Muhtemelen yine geç hazırlarim listeyi..
Bayrama kadar cuma aksamlarini rezerve ettim :) inşallah bi aksilik olmazsa misafir davet edicem..
Mönüm de hazır öyle olunca rahat oluyorum stres yapmıyorum . .
Sadece çorba da karar veremedim. Mercimekmi domates çorbasımı olsun düşünüyorum.
Hepsi çok güzel İslim kebabina bayilirimEtli bezelye yaptım bugünden . Islim kebabı düşünüyorum. Onun ön hazırlığı tamam. Yoğurtlu koz biber olacak .
Fırın da baharatlı elma patates bir de pilav ve çorba.
Tatlı olarak Güllaç yapmistik dün kızım istemişti ama baya fazla olmuş. Hala epey var Tabi ben yemedigim için :)
Hasibe ne aşisi yaptircan gecmis olsun
Yarın iftara misafirim var. Muhtemelen yine geç hazırlarim listeyi..
Bayrama kadar cuma aksamlarini rezerve ettim :) inşallah bi aksilik olmazsa misafir davet edicem..
Mönüm de hazır öyle olunca rahat oluyorum stres yapmıyorum . .
Sadece çorba da karar veremedim. Mercimekmi domates çorbasımı olsun düşünüyorum.
Zümrüdü anka gibiyim more bea
Sabaha kadar küllerinden yeniden dogan simi Pazartesi yeni firmaya gideceginden yeni bi imaj yapar kuaförde kizildan kahverengilere dogru ve bilimum ankara ve darbuka havalari ile bodrumlarda sürünen ruhunu çeker çikarir, silkelenir ve ayaga kalkar.
Dagina dayandim da tasina dayanamayacam mi derdi rahmetli anneannem..
Demir bile üçyüzüncü darbede sekil alirmis vur diyorum hayat elini korkak alistirma
Temmuz'un ilk haftasini bi atlatiyim gümbür gümbür geliyorum yavrimu
Te bu kaa
Ben siminin msjlari 2 kere ve duzenli okurum ona ragmen kopuyorum hangi evi ayin kacinda birakip hangi esyayi ne zaman atip hangi eve ne zaman gecip mutfagi ne zaman sökecegini diye diye çözemiyorumCanim ben bir yerde kacirdim galiba konuyu
Evi degistirdin ok isi de mi degistirdin fadil tarih mi oldu ☺ kafam karisti
Riskli durum tüpün heran yirtilabilme ve ickanama riski suan buyumesini engellemesine calisiliyor. Igne vuruluyorum kemoterapi icerdigi icin midemde bulanti var bide igne yerleri morardi 1 gun durup 1 gun kan veriyorum.Sonra düşmesi beklenecek. Düşmezse ameliyatla tupumu alacaklar suan beni beklenen senaryolar bunlar. Önce tutunmasini bekledim şimdi dusmesini umarım tuplere zarar vermeden düşer. Böyle beklemek daha sıkıcı çalışmak daha zevkli geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?