Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menün güzelmiş
Bende şimdi kalkıp birazcık kuşbaşı çıkarttım banya yapayım
Dün kıyma çıkartmıştım çözülmüş ondan birşey yaparım
Misafirden yeni haberim oldu daha karar vermedim

Afiyet olsun ve kolay gelsin canım.

Seyretmeyi çok istedim ama sinemada kaçırdım ekip çok iyi Nejat işlerin tüm filmlerini severim. Etrafımda dış gebeliği bilen kimse yok ben de bilmiyordum. Şuan çocuğu olmayacak mı neden doktora gitmedin gibi garip sorularla karşı karsiyayim dusmesi neden bu kadar uzun sürüyor vs vs vs ki ben hamile olduğumu bile kimseye soylememistim. Ruhen sanki çok yorgunum

Kalabaligin içinde yalnızlık işte tam ben içimde koca bir çığlık var sanki çıkmıyor. Bu nasıl geçer eskiden yemek mutlu ederdi artık o da etmiyorum

Riskli durum tüpün heran yirtilabilme ve ickanama riski suan buyumesini engellemesine calisiliyor. Igne vuruluyorum kemoterapi icerdigi icin midemde bulanti var bide igne yerleri morardi 1 gun durup 1 gun kan veriyorum.Sonra düşmesi beklenecek. Düşmezse ameliyatla tupumu alacaklar suan beni beklenen senaryolar bunlar. Önce tutunmasini bekledim şimdi dusmesini umarım tuplere zarar vermeden düşer. Böyle beklemek daha sıkıcı çalışmak daha zevkli geldi.

Ikiside çok güzel diğer menu nasil

Hepsi çok güzel İslim kebabina bayilirim

Zümrüdü anka gibiyim more bea
Sabaha kadar küllerinden yeniden dogan simi Pazartesi yeni firmaya gideceginden yeni bi imaj yapar kuaförde kizildan kahverengilere dogru ve bilimum ankara ve darbuka havalari ile bodrumlarda sürünen ruhunu çeker çikarir, silkelenir ve ayaga kalkar.
Dagina dayandim da tasina dayanamayacam mi derdi rahmetli anneannem..

Demir bile üçyüzüncü darbede sekil alirmis vur diyorum hayat elini korkak alistirma
Temmuz'un ilk haftasini bi atlatiyim gümbür gümbür geliyorum yavrimu

Te bu kaa

Iyi geceler kizlarr

Hasibe ne aşisi yaptircan gecmis olsun

1 yas asilarini yaptirdim cnm kizamik kizamikcik kabakulak , su cicegi ve zature asilari cok sukur atesi olmadi

Bence domates corbasi yap davetlerde genelde mercimek yaparlar seninki farkli olur

cakil80 cnm insallah ic kanama yasanmadan durumu atlatabilirsin ve tupun alinmak zorunda kalmaz Allah yardimcin olsun saglik sifa versin

Canim ben bir yerde kacirdim galiba konuyu
Evi degistirdin ok isi de mi degistirdin fadil tarih mi oldu ☺ kafam karisti

Canim ben bir yerde kacirdim galiba konuyu
Evi degistirdin ok isi de mi degistirdin fadil tarih mi oldu ☺ kafam karisti
Ben siminin msjlari 2 kere ve duzenli okurum ona ragmen kopuyorum hangi evi ayin kacinda birakip hangi esyayi ne zaman atip hangi eve ne zaman gecip mutfagi ne zaman sökecegini diye diye çözemiyorum
Simi hadi insallah temmuz temiz temmuz olcak diyosun yane :)

Bazende baska yerde buyurmus rahim agzi falam cok degisik bisey. Oyle muazzam bir planla oluyorki gebelik en kucuk bir aksilik bile dengeyi bozuyor.
Hersey bizim icin. Bugun saglam yasiyoruz yarin basimiza ne gelicek belli degil.

Kemoterapi buymesini durdurucak ins cabuk duser. Beklenen olmazsa bile tupun alinmasida senin sagligin icin onemli.
Bu durumda oncelik sadece sensin.

Ablaminda mesela yumurtalik rahim hic bir problemi yok gorunuyor ama onlardara sperm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…