Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cakil benimde etrafimda yok canim tuplerde tutunmus bi hamilelik
Yakinimda sadece mol gebelik yasanmislik var.

Kkda bazi bolumler var okuduklarim arasinda senin durumunla ilgili degil fakat 6.7 haftalarda düşukler bi kromozom bozuklugundan oluyormuş muş senin durumla ilgili bi konuya denk gelirsem yazarim

Bugun fizige gittim diz kapakta yirtik ödem kireclenme meniskus varda var jel ve haplar bide egzersiz kagidi verdi dr.
Merdiven kosu bandi yasak. Ameliyattan once fizik tedavi dedi bu bi diz icin diger bacagi hala çozemedik kalp damara gitmem gerekiyo sanirim.

He bide dahiliyeye gittim son gunlerde cok yogun sacim dökülüyor pazartesi kan vercem kendimi çokmu dinler oldum ne

cakil80 zor günler geciritorsn gececek ins.senin dış gebelik oldu sanrm.bikac yıl önce arkadaşım yaşamıştı aynı durumu.onun bebegin kalp atışı bile duyulmuştu tuplerde.sonra adını unuttuğum bi islem yapmışlardı.karndan bikac delik acarak kürtaj gibi bisey yaptlar.sonrasnda o tüpü cok hasar görmüştü.tek tüple kimyasal gebelik yasadı.sonrasnda tekrar gebe kaldı yoğun kanamalara ragmen bebegini saglkla kucağına aldı.su anda 4 aylk bebegi.ayrıca bi akrabam da ilk gebeliginde dış gebelik yaşadı.hatta o kullandığı ilaclara da alwrji oldu bi ay falan hastanede yattı ve onun da sonrasnda bi cocugu saglklla doğdu.ins senin hikayen böyle olur:)

YENA kilom ayni suan ozel gunlerimdeyim.
Bu arada ne eksiliyorum ne artiliyorum hala kiramadim şu şeyi

91 i

Arabalarin bakimi olur ya seninde 40 bin bakimi gecikti demek :))
Dizin isi fena cok cok gecmis olsun tekrar. Demek okul donemi basinda yaptigin yuruyusler iyice kotu etkiledi seni.

Annende igne oluyo dizinden. Oda ameliyatlik ama dr kilodan yapamam ameliyati diyor.
Ve oldukca geciktirmeye calisiyo ameliyati.

Senin bu tanidik hikayelerine hasta oluyorum cevren genis demek bi cok seye rastliyosun.
Biz kendi icimizde kaldik ucgen seklinde yasiyoruz haa yeni hic bisey goremiyoruz :))

Bugünkü menümü şettireyim

Sahur
1 dilim köy ekmeği
1 kaşık bal
1 kaşık kaymak
1 dilim peynir
3 zeytin
1 avuç ceviz
Yarım muz
3 bardak çay

İftar
1 hurma
Yarım tabak çorba (içine bir iki lokma ekmek attım)
1 kaşık taze fasulye
Yarım garnitürlü zeytinyaglı enginar
Yarım porsiyon çullama
1 avuç kara dut

Ara 1 dilim sütlü tatlı
2 bardak çay

Ay çok sevdim kıpır kıpır şarkı

Geçmiş olsun

7 Haziran

Sahur(3.00) 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin salatalık domates 2 ceviz 10 leblebi 1 dilim karpuz
İftar(20.40) 200 gr tavuk 1 tabak brokoli salata 4 yk yoğurt 8 çilek
Ara(22.15) 4 incir 2 kayısı 20 leblebi

3 lt su
spor yok

8 Haziran

Sahur(3.00) 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin salatalık 4 ceviz 3 hurma
İftar(20.40) 1 tabak brokoli 200 gr tavuk salata 4 yk yoğurt hemen sonra sade türk kahvesi
Ara(11.45) 1 hurma 3 kayısı 20 fıstık 1 yeşil çay

3.5 lt su
40 dk eliptik
10 dk pilates

Senin dizin de yok yokmuş baya kötülemiş. Neden daha erken gitmedin bahar farketmedinmi.?
Ben de sağ ayak bileğimden korkuyorum kaç yıl oldu hatırlamıyorum burkulmadan dolayı kas yırtılması dendi. hala yürüdüğüm de fazla şişiyor. Normalde de diğerine göre şiş..
Allah beterinden korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…