YENA kilom ayni suan ozel gunlerimdeyim.
Bu arada ne eksiliyorum ne artiliyorum hala kiramadim şu şeyi
91 i
cakil80 zor günler geciritorsn gececek ins.senin dış gebelik oldu sanrm.bikac yıl önce arkadaşım yaşamıştı aynı durumu.onun bebegin kalp atışı bile duyulmuştu tuplerde.sonra adını unuttuğum bi islem yapmışlardı.karndan bikac delik acarak kürtaj gibi bisey yaptlar.sonrasnda o tüpü cok hasar görmüştü.tek tüple kimyasal gebelik yasadı.sonrasnda tekrar gebe kaldı yoğun kanamalara ragmen bebegini saglkla kucağına aldı.su anda 4 aylk bebegi.ayrıca bi akrabam da ilk gebeliginde dış gebelik yaşadı.hatta o kullandığı ilaclara da alwrji oldu bi ay falan hastanede yattı ve onun da sonrasnda bi cocugu saglklla doğdu.ins senin hikayen böyle olur:)
Arabalarin bakimi olur ya seninde 40 bin bakimi gecikti demek :))
Dizin isi fena cok cok gecmis olsun tekrar. Demek okul donemi basinda yaptigin yuruyusler iyice kotu etkiledi seni.
Annende igne oluyo dizinden. Oda ameliyatlik ama dr kilodan yapamam ameliyati diyor.
Ve oldukca geciktirmeye calisiyo ameliyati.
Bu arada canim annene de geçmis olsun onu en iyi ben anlarim
Fizikci dizime hacamati önermedi bu arada önerende var önermeyende var
E kayinvaliden annen ve sen ayni mahallede oturunca :))))Senin bu tanidik hikayelerine hasta oluyorum cevren genis demek bi cok seye rastliyosun.
Biz kendi icimizde kaldik ucgen seklinde yasiyoruz haa yeni hic bisey goremiyoruz :))
Sirtim ve başim agrimiyo ama simdilik Insallahta agrimazAnnem hep diyo dizden bi fayda gormedim diye. Sen dize degilde sirta ve basa yaptir.
2 haftadır semizotu yiyorum bıkmadan usanmadan.. Allahtan faydalı sebze..
Sabahları fiks 1 yumurta haşlayıp semizotuyla bulusturup salata gibi tüketiyorum bu vesileyle yumurta tüketmiş oluyorum. :) Bu sabah dereotu ve taze nanede ekledim ama pek beğenmedim sadece semizotuyla daha yenilebilir..
huyum suyum değişti yav. :)
Bir de kirazı çok çok yiyesim var ara öğünler de yiyorum da bazen abartıyormuşum gibi hissedince dün diyetisyeni aradım.. 1 su bardağı ölçüsün de tüketebilirsin dedi rahatladım 1 sefer de o kadar tüketmedim sanırım...
Başka başka peynirden ve kefirden soğudum yeniden ısınma dileğiyle :)
___
O zaman dens.
Bugun fizige gittim diz kapakta yirtik ödem kireclenme meniskus varda var jel ve haplar bide egzersiz kagidi verdi dr.
Merdiven kosu bandi yasak. Ameliyattan once fizik tedavi dedi bu bi diz icin diger bacagi hala çozemedik kalp damara gitmem gerekiyo sanirim.
He bide dahiliyeye gittim son gunlerde cok yogun sacim dökülüyor pazartesi kan vercem kendimi çokmu dinler oldum ne
Bugun fizige gittim diz kapakta yirtik ödem kireclenme meniskus varda var jel ve haplar bide egzersiz kagidi verdi dr.
Merdiven kosu bandi yasak. Ameliyattan once fizik tedavi dedi bu bi diz icin diger bacagi hala çozemedik kalp damara gitmem gerekiyo sanirim.
He bide dahiliyeye gittim son gunlerde cok yogun sacim dökülüyor pazartesi kan vercem kendimi çokmu dinler oldum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?