Evet cevrem genis.bizim akrabalarda cok fazla babam 15 kardeş düşün artk kuzenlern bile torunları var . . bir de ilce oldugu icin kimin başına ne gelse duyuyoruz:)Senin bu tanidik hikayelerine hasta oluyorum cevren genis demek bi cok seye rastliyosun.
Biz kendi icimizde kaldik ucgen seklinde yasiyoruz haa yeni hic bisey goremiyoruz :))
Hayy maşallahh kızzz 15 kardeş miiiEvet cevrem genis.bizim akrabalarda cok fazla babam 15 kardeş düşün artk kuzenlern bile torunları var . . bir de ilce oldugu icin kimin başına ne gelse duyuyoruz:)
Yaaa masallah..ama tek esten degil.dedemin esi vefat edince tekrar evlenmis.sonra o da vefat etmis bi daha evlenmis.bir de yakışıklymış dedem yesil gözlü boylu poslu (ona cekmisim:)gözler cekmemis ama boy pos var isteHayy maşallahh kızzz 15 kardeş miii
Bugun fizige gittim diz kapakta yirtik ödem kireclenme meniskus varda var jel ve haplar bide egzersiz kagidi verdi dr.
Merdiven kosu bandi yasak. Ameliyattan once fizik tedavi dedi bu bi diz icin diger bacagi hala çozemedik kalp damara gitmem gerekiyo sanirim.
He bide dahiliyeye gittim son gunlerde cok yogun sacim dökülüyor pazartesi kan vercem kendimi çokmu dinler oldum ne
Sagolasin canimGunaydin kizlarrr
Kilom 96
( birazcik artidayim ama olsun yarin oburgun tekrar oruca baslicam toparlarim )
Spor 250 dk
Gecmis olsun cnm
Aynen canım yüzüm çok suzuldu ,ancak bir kilo vermişim bu hafta oructan dolayı belki daha fazladır ama ben 12 civari tartildim..Derincim sen nasıl zayıflamışsın yüzün çok süzülmüş..
yarın ki rakamını merak ediyorum...
Aynen canım yüzüm çok suzuldu ,ancak bir kilo vermişim bu hafta oructan dolayı belki daha fazladır ama ben 12 civari tartildim..
Bonus sağ ol canım evet bu sıra fark ediliyor zayıfladığım..
Karneleri aldık geldik annemleri yemeğe çağırdım mutfağa giriyorum şu an..
Menumuz
Göveç
Buğdayli nohutlu yoğurt çorbası
Pilav
Koz kırmızı biber yoğurtlu
Cacık salata
Ramazann serefine yiyiver bi güllaç.burda klasik bi söz vardr.keyif meraktan iyidir.merak edecegine ye kuzummmerhabaa
beni aynı yazar mısın YenacımYENA
ille 80 i görcem diye bekliyorum sanırım
spor da yok
biraz hoş olmayan günler geçiriyorum koca kişisi ile o yüzden pek giremiyorum , canım da istemiyor bişey yapmak ..
tek yapmak istediği şey güllaç
hepiniz iyisinizdir umarım
Ahhh simi ne cok ugrasn var canm.güçlü bi kadnsn zorlukla mücadele edebiliyorsun.ins yeni is yerinde daha da mutlu olursun.Herkeslere merhaba,
Son gün stresi baskaydi. Yetistirmem gerekenleri hallettim. Arkadaslarla vedalastim. Hepsi iyi insanlardi çok yardimci oldular üc bucuk aydir.
Zaman nasilda geçmis. Daha dün gibi fadilin basima bela oldugu ilk gün
Neyse ayarsiz falan ama ekmek kapisi acti bana yinede kiymetini bilmeliyim.
Umarim yeni firmada da burdakiler gibi iyi insanlarla karsilasirim.
Daha çarsiya yakin olamiycagim icin kendime bi Adana hediye ediyorum. Aksamada yollarda olucam eve dogru. De hayde..Kostur simi kostur..
Sana huzur mezarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?