Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Senin bu tanidik hikayelerine hasta oluyorum cevren genis demek bi cok seye rastliyosun.
Biz kendi icimizde kaldik ucgen seklinde yasiyoruz haa yeni hic bisey goremiyoruz :))
Evet cevrem genis.bizim akrabalarda cok fazla babam 15 kardeş düşün artk kuzenlern bile torunları var . . bir de ilce oldugu icin kimin başına ne gelse duyuyoruz:)

Gunaydin kizlarrr

Kilom 96
( birazcik artidayim ama olsun yarin oburgun tekrar oruca baslicam toparlarim )

Spor 250 dk

Gecmis olsun cnm

Derincim sen nasıl zayıflamışsın yüzün çok süzülmüş..
yarın ki rakamını merak ediyorum...
Aynen canım yüzüm çok suzuldu ,ancak bir kilo vermişim bu hafta oructan dolayı belki daha fazladır ama ben 12 civari tartildim..
Bonus sağ ol canım evet bu sıra fark ediliyor zayıfladığım..

Karneleri aldık geldik annemleri yemeğe çağırdım mutfağa giriyorum şu an..
Menumuz
Göveç
Buğdayli nohutlu yoğurt çorbası
Pilav
Koz kırmızı biber yoğurtlu
Cacık salata

Corba harika geldi okuyunca ellerine saglik simdiden.
Bende dun et sote yapip kucuk guveclerde kasarla firina vermistim.

Herkeslere merhaba,

Son gün stresi baskaydi. Yetistirmem gerekenleri hallettim. Arkadaslarla vedalastim. Hepsi iyi insanlardi çok yardimci oldular üc bucuk aydir.
Zaman nasilda geçmis. Daha dün gibi fadilin basima bela oldugu ilk gün
Neyse ayarsiz falan ama ekmek kapisi acti bana yinede kiymetini bilmeliyim.
Umarim yeni firmada da burdakiler gibi iyi insanlarla karsilasirim.

Daha çarsiya yakin olamiycagim icin kendime bi Adana hediye ediyorum. Aksamada yollarda olucam eve dogru. De hayde..Kostur simi kostur..
Sana huzur mezarda..

merhabaa

beni aynı yazar mısın Yenacım YENA
ille 80 i görcem diye bekliyorum sanırım

spor da yok

biraz hoş olmayan günler geçiriyorum koca kişisi ile o yüzden pek giremiyorum , canım da istemiyor bişey yapmak ..
tek yapmak istediği şey güllaç

hepiniz iyisinizdir umarım

Ramazann serefine yiyiver bi güllaç.burda klasik bi söz vardr.keyif meraktan iyidir.merak edecegine ye kuzumm

Ahhh simi ne cok ugrasn var canm.güçlü bi kadnsn zorlukla mücadele edebiliyorsun.ins yeni is yerinde daha da mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…