Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı geceler guzeller misafirim beklediğimden kalabalıktı bir kısmı gitti sahura kalanlar oldu ben arada kaçamak yaptım size bir bakayım dedim
Yenacım ellerine sağlık
Dereceye giren ramazanda verebilen azimli hatunları tebrik ederim
Bugün menüyü paylasmasam daha iyi

Dogrudur cunku tarhana ile tavuk panelendiginide duydum.
Galete unuyla yapariz ya onun yerine tarhana :))) hafif eksili bol aromatik bir pane.

Konu yemek oldumu dibimi bulana aşkolsun
Ben hic duymamistim bak tarhana ile tavuk panelendigini...
Neden bu hale geldik sanki lezzet duskunlugumuz yüzünden, konu yemek oldu mu hiç usenmem doktururum

HAFTANIN 1.leri _____ -1,1 kg. ___ Çakıl80 & Nur1835

HAFTANIN 2. si ______ - 1 kg. ______________ Derin

HAFTANIN 3. sü ______ - 0,7 kg. _______ Simerenya7
Dereceye girenleri zayıflayanları tebrikediyorum darısı veremeyenlerin başına inşaAllah
Yenacım ellerin dert gormedin emrğine sağlık canım ♥

E eboe Hayır olsun canım. Inşallah bugün daha iyisindir daha ferahtir için..

simeranya7 hayırlı olsun yeni işyerin..

Nur1835 kuzum 3 ay dolsun öyle derecede olayım diyorum. .yirim seni.
Ayrıca o kiloya ve bu dönem yaşadığın sıkıntıya rağmen kilo vermen takdire şayan..

cydnz_1 gör sekseni de rahatla tatlım. .korkum daha da ileri gitmen.

Sağol canım inşallah en kisa zamanda normal düzene dönmek istiyorum rakiplerim 80 li kilolara ulaştı treni kaçırmamaliyim

Aşı yi rahat anlatmaniza sevindim

Arkadaşımda da benzer sorun vardı tedavide 3 tane buldular onunla tüp bebek oldu 4 yıl tedavi gördü. Bebek işi gerçekten mucize gibi geliyor ben artık kazara hamile kalinmasina inanmiyorum çok zor o kazanın olmasi millet nasıl kazaya uğruyor anlamiyorum.

MOL gebelik neymiş ben de bakim. Dış gebelik bizde de ilk oldu daha neler ogrenecegiz acaba. Düşük riski vardı şimdi dış gebelik riski de varmış literaturdeki tüm gebelikleri yasarsam sasirmam

Bu arada sürekli futbol mu oynadın nasıl becerdin bu kadar seyi

Tekrar hamile kalabildiler mi bu habere çok sevindim doktor bişey demiyor kalabilirsin diyemem dedi moralim bozdu çünkü. Benimki Tüpte göründü yatıyor orda büyümeye devam ediyor pztesi kontrol var umarım daha fazla büyümez. Umarım bu vurduklari iğne ise yarar ben de mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor bide çok halsizim

Esyalari tasima isini haftaya Cumartesi'ye aldik
Geriye kalanlari toplamam için yarin 10:00'a kadar vaktim var. Arkadaslarimdan yardim istedim her birinde bir mirin kirin.
Kiz desen arkadasinin dogumgününe çekti gitti.
Yanisira eve bakmaya gelenler var evsahibi sirket vermis isimin arasinda
Ve ben Pazartesi baslayacagim projedeki teknolojiler ile ilgili indirdigim 16 kitabi daha okumaya bile baslayamadim.

Bitecek mi bu kabus?
Biri beni uyandirsin ne olur
Esyalari yigdim salonun orta yerine
Migrenimin geçmesini bekliyorum gücüm yetsin de paketleyim diye..
Ayakta duracak dermanim kalmadi kizlar..

Teşekkür ederim canım doktor inşallah hayırlısı ile bugünlerde bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…