Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]DelyDoly[/TD]
[TD]415 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]lolaxx[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]

[TR]
[/TR]

[/tr][/TABLE][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

Emeğine sağlık canımm ♥
Sporcu güzelleri tebrik ediyorum♥
Hanımlar bu ara cok yogunum pazartesi oglum amelyat olucak boynunda beze gibi birsey cıktı. Sonrasında 1 haftalık ankarada halletmem gereken işler var. Ondan sonra esyalarımı yoplıycam coruma gıdıp ev tutup temızletcem tasıncam yerlescem. Bunları nıye anlatıyorum :) çok girip çok okuyamıycam belki okusamda sıkı takıp edıp cvp yazamam belki ama hercuma kilo bildirip listeden cıkmamak istiyorum. Bu durumun bi sakıncası var mı? O listede olmak benı sorumlu hissettiriyor.

Yoktur sakincasi biliriz listeye baglilik nedir :))

Evet canm tekrardan gebe kaldılar ce saglklla dogum yaptlar.gecenlerde bebegini görmeye gittim o kadar tatlı bi bebek ki masallah cektigin sıkıntılara degmis dedim.yalnz arkadasma doktor adetin gectigi gibi kan ver gebe olup olmadığını erken ögren tekrarlarsa tüpte buyumesin bebek demisti.

Yoktur sakincasi biliriz listeye baglilik nedir :))
Evet işimde olsa listeden kopmak istemiyorum :) cuma yaklasınca pişmanlıklar artıyor ♥
Selamun aleyküm güzeller
Bonuscuk ellerine sağlık
Sporcu güzeller sizleride tebrik ederim
Mavipatikler kuzucuga geçmiş olsun sanada Allah kolaylıklar versin
Saol canım Allah razı olsum ♥

İki gündür hiç hayır demiyorum bolca yiyorum tatildeyiz Bodrum'da bir hafta, sahilde çimlerde şezlong dayım size bakım dedim herkese böyle bir tatil ve dinlenme şart bu kızlar beni bitirdi zira dönüşte WC eğitimi var of of

Hazır buradayken menülerimi de iliştireyim :):):)

9 Haziran
Sahur(3.00) 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin salatalık domates 2 ceviz 3 hurma
İftar(20.40) 200 gr tavuk sote 1 tabak brokoli salata ayran 1 hurma
Ara(00.30) 3 kuru incir 10 fıstık 1 sade kahve

3 lt su
Spor yok

10 Haziran

Sahur(3.00) 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin salatalık domates 2 ceviz 2 adaçayı
İftar(20.40) 1 tabak brokoli 200 gr tavuk salata ayran 3 hurma 10 fıstık
Ara(00.30) 3 hurma 2 incir 15 fıstık

2 lt su spor yok

Gecmis olsun cnm Allah sifa versin

Geçmiş olsun.Rabbim sifasini versin.
Tasiniyorsun hmm kolay gelsin

Iyi tatiller

Geçmiş olsun şimdiden
Sana da kolay gelsin

merhaba arkadaşlar.

aslında forumda çok eski bir üyeydim fakat üyelik değiştirdim. hemen kendimi tanıtayım. 23 yaşındayım, doğduğumdan beri kiloluyum. hayatım boyunca ergenliğimden beri 80 kg'nun altına hiç inmedim. 83'lerde seyrederdim. üniversitede oldu ne olduysa. 20 kg aldığım verdiğim de oldu, hepsini geri aldığım da. bugüne dek gördüğüm en yüksek kg 100 oldu. şuan için çalışmıyorum ve oruç tutuyorum. fakat regl sebebiyle önümüzdeki 3 gün niyetli değilim. ve 2 gündür günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. yarından itibaren yediklerime de dikkat edeceğim.

bugün instagramda gezerken bir anda gözüm döndü o fit ve güzel kızları görünce. aslında kızlardan değil de kıyafetlerin üstlerinde duruşlarından. ne yapıyorum ben dedim.

inşallah sağlıklı bir şekilde kilolarımızı vereceğiz.

başlangıç ve güncel kilom bugün itibari ile: 93.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…