Emeğine sağlık canımm ♥[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]DelyDoly[/TD]
[TD]415 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]lolaxx[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR]
[/TR]
[/tr][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Emeğine sağlık canımm ♥
Sporcu güzelleri tebrik ediyorum♥
Hanımlar bu ara cok yogunum pazartesi oglum amelyat olucak boynunda beze gibi birsey cıktı. Sonrasında 1 haftalık ankarada halletmem gereken işler var. Ondan sonra esyalarımı yoplıycam coruma gıdıp ev tutup temızletcem tasıncam yerlescem. Bunları nıye anlatıyorum :) çok girip çok okuyamıycam belki okusamda sıkı takıp edıp cvp yazamam belki ama hercuma kilo bildirip listeden cıkmamak istiyorum. Bu durumun bi sakıncası var mı? O listede olmak benı sorumlu hissettiriyor.
Evet canm tekrardan gebe kaldılar ce saglklla dogum yaptlar.gecenlerde bebegini görmeye gittim o kadar tatlı bi bebek ki masallah cektigin sıkıntılara degmis dedim.yalnz arkadasma doktor adetin gectigi gibi kan ver gebe olup olmadığını erken ögren tekrarlarsa tüpte buyumesin bebek demisti.Tekrar hamile kalabildiler mi bu habere çok sevindim doktor bişey demiyor kalabilirsin diyemem dedi moralim bozdu çünkü. Benimki Tüpte göründü yatıyor orda büyümeye devam ediyor pztesi kontrol var umarım daha fazla büyümez. Umarım bu vurduklari iğne ise yarar ben de mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor bide çok halsizim
Evet işimde olsa listeden kopmak istemiyorum :) cuma yaklasınca pişmanlıklar artıyor ♥Yoktur sakincasi biliriz listeye baglilik nedir :))
Saol canım Allah razı olsum ♥Selamun aleyküm güzeller
Bonuscuk ellerine sağlık
Sporcu güzeller sizleride tebrik ederim
Mavipatikler kuzucuga geçmiş olsun sanada Allah kolaylıklar versin
İki gündür hiç hayır demiyorum bolca yiyorum tatildeyiz Bodrum'da bir hafta, sahilde çimlerde şezlong dayım size bakım dedim herkese böyle bir tatil ve dinlenme şart bu kızlar beni bitirdi zira dönüşte WC eğitimi var of ofEki Görüntüle 2007231
Hayır demenin vakti geldi
Emeğine sağlık canımm ♥
Hanımlar bu ara cok yogunum pazartesi oglum amelyat olucak boynunda beze gibi birsey cıktı. Sonrasında 1 haftalık ankarada halletmem gereken işler var. Ondan sonra esyalarımı yoplıycam coruma gıdıp ev tutup temızletcem tasıncam yerlescem. Bunları nıye anlatıyorum :) çok girip çok okuyamıycam belki okusamda sıkı takıp edıp cvp yazamam belki ama hercuma kilo bildirip listeden cıkmamak istiyorum. Bu durumun bi sakıncası var mı? O listede olmak benı sorumlu hissettiriyor.
Emeğine sağlık canımm ♥
İki gündür hiç hayır demiyorum bolca yiyorum tatildeyiz Bodrum'da bir hafta, sahilde çimlerde şezlong dayım size bakım dedim herkese böyle bir tatil ve dinlenme şart bu kızlar beni bitirdi zira dönüşte WC eğitimi var of of
Sen beni gecicen bu gidişle tatildeyim zira boyna yiyorumYettim sana az kaldı
Geçmiş olsun şimdidenEmeğine sağlık canımm ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?