Ilcede sizin aile agirliklidir düşünunce 15×2 olsa ve onların da ailesi olsa ilçe sizin gibi olurEvet cevrem genis.bizim akrabalarda cok fazla babam 15 kardeş düşün artk kuzenlern bile torunları var . . bir de ilce oldugu icin kimin başına ne gelse duyuyoruz:)
Ellerinize sağlık kizlar birinci olmuşum ay çok şahaneHAFTANIN 1.leri _____ -1,1 kg. ___ Çakıl80 & Nur1835
HAFTANIN 2. si ______ - 1 kg. ______________ Derin
HAFTANIN 3. sü ______ - 0,7 kg. _______ Simerenya7
Evet Frig diyorlar eksi çerez gibi oluyor. Onların yaptığı tarhana çorbası da güzel oluyor marasta kalmistim bir iki ay yemekleri güzeldi.Bonus benim esim kayserili onlar bu çorbaya tarhana corbasi diyorlar ben alışamadım bizim tarhana corbamiz farklı olduğu için tarhana corbasi diyemiyorum...bak onu duymadım hiç yalnız eltim maraşlı bizim yaptığımız kırmızı tarhanayi yapıp kurutuyorlarmis cips şeklinde oluyormuş onu çerez gibi çıtır çıtır yiyorlarmis,Çok ilginç geldi bana..her yörenin farkli
Yaw sen ne ara 83 oldun baharnaz görüyormusun bizi geçmiş gitmiş 70 lere gelmiş nerdeyse ertelemeyelim yarın sıkı bir şekilde baslayalim olmuyor boyleSelam herkese bi dk bulamadım girecek. Üstüne internetim de yok. Böyle yapmam biliyonuz. Çoook özür dilerim. Mesajları okuyamadım hemen bildirim yapıyoruö
Kilo 83.7
Spor 300 dk
Selam herkese bi dk bulamadım girecek. Üstüne internetim de yok. Böyle yapmam biliyonuz. Çoook özür dilerim. Mesajları okuyamadım hemen bildirim yapıyoruö
Kilo 83.7
Spor 300 dk
Arkadaşımda da benzer sorun vardı tedavide 3 tane buldular onunla tüp bebek oldu 4 yıl tedavi gördü. Bebek işi gerçekten mucize gibi geliyor ben artık kazara hamile kalinmasina inanmiyorum çok zor o kazanın olmasi millet nasıl kazaya uğruyor anlamiyorum.
HAFTANIN 1.leri _____ -1,1 kg. ___ Çakıl80 & Nur1835
HAFTANIN 2. si ______ - 1 kg. ______________ Derin
HAFTANIN 3. sü ______ - 0,7 kg. _______ Simerenya7
Yaw sen ne ara 83 oldun baharnaz görüyormusun bizi geçmiş gitmiş 70 lere gelmiş nerdeyse ertelemeyelim yarın sıkı bir şekilde baslayalim olmuyor boyle
Sorun degil canim anladim zaten gelemedigini listeyi yapmadim :))
Bu arada sürekli futbol mu oynadın nasıl becerdin bu kadar seyi
Esyalari tasima isini haftaya Cumartesi'ye aldik
Geriye kalanlari toplamam için yarin 10:00'a kadar vaktim var. Arkadaslarimdan yardim istedim her birinde bir mirin kirin.
Kiz desen arkadasinin dogumgününe çekti gitti.
Yanisira eve bakmaya gelenler var evsahibi sirket vermis isimin arasinda
Ve ben Pazartesi baslayacagim projedeki teknolojiler ile ilgili indirdigim 16 kitabi daha okumaya bile baslayamadim.
Bitecek mi bu kabus?
Biri beni uyandirsin ne olur
Esyalari yigdim salonun orta yerine
Migrenimin geçmesini bekliyorum gücüm yetsin de paketleyim diye..
Ayakta duracak dermanim kalmadi kizlar..
Ellerim patladi dolap sökmekden..
Pazartesi nasil bilgisayar kullanicam ben..
Yemisim ask acisini..
Siz hic tek basina gücünüz yetmedigi icin ayaginiza düsürdügünüz dolabin dibinde ayaginiza mi yoksa kimsesizliginize ve caresizliginize mi bilmeden bögüre bögüre agladiniz mi..
Ben agladim..hic komik degil inanin..
Bugünlerimi unutursam kalbim kurusun..
Ayy Simi yukarda yazdigim cumleyi okudumda ne kizmişim arkadaşlarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?