Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleyküm güzeller
Ençok sevdiğim dualardan birisi olan duamla başlayayım bu haftaya

"Allahumme la tuhricna mineddünya illa ma'aşşehadeti vel iman."

"Allah'ım! Bizi dünyadan ancak kelime-i şahadet ve imanla çıkar."
Ne güzel güller bunlar böyle
Teşekkürler bonuscan

Aramıza hoş geldin kullanıcı adim Azmin daim olsun

Ve Aleykum Selam Dafii ablacımm canıı yürektenn duana kocaman bir Aminnnnnnnn

11 Haziran

Sahur(3.00) 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin salatalık domates 3 hurma 1 incir 2 ceviz 10 fındık
İftar(20.40) 100 gr et 3 kaşık havuçlu yoğurt bol salata 1 hurma 1 ceviz
Ara(01.30) 3 hurma 20 fıstık

3 lt su
40 dk eliptik
20 dk pilates

Slm kizlar
Hepimize iyi haftalar diliyorum

Hosgeldin cnm azmin daim olsun

Merhabayin hanimlar,

Öyle bi yorulmusum ki Cumartesi dün 14 saat uyumusum. Hayatimda zor günümde yanimda olmayan bir yigin insan kalabaligini silince daha keyifli uyudum.
Yok eskisi gibi tahammülüm.
Canim kadar sevsem bile daha arkami dönüp bakmiyorum.

Bugün yeni firmaya gittim. Sanirsin bi Cehennem'den pencerede burda acildi hayatimda biseyler eksikti ya hani
Eski yeri mumla ariycam sanirim.
Daha projeye baslayali 9 gün olan arkadasi gözümün önünde iki kere tersledi Projectmanager. 31 Agustos'a fuara yetisecegi icin ciddi zaman baskisi var. Iki tecrübeli evden calisiyor bi o yeni baslayan bi de ben oldum. Yani öyle yardimci olacak kimsede yok saka gibi.
Ben nerdeyse on saat kaldim bugün o arkadas daha cikamadi bitecek buaksam mecbur diyor.
Bi de proje yöneticimiz resmen evden calismamizi bekliyor.
Verdiler mac i al götür evde incele ki bi de üstüne basa basa götürmelisin yani götür bi zahmet der gibi Hic mac ile calismadim ona alismak ayri bi dert.
Yandi gülüm keten helva

Iyi akşamlar arkadaşlar..
Deprem olduğunda balkondaydim beni nerdeyse havaya ziplatiyordu evim yol üstü o sırada araba geçiyordu araba geçtiği için mi sallaniyorum dedim , odanın lambasina baktim salincak gibi sallaniyor ,hemen kizima kacalim dedim, baktim millet kosarak disari cikiyor..evin içinden zor attık kendimizi dışarı ev yıkılıyor dedim..bir saat kendime gelemedim...denizden gelmiş o yüzden bu kadar şiddetli olmuş.. çok deprem duydum ama bu kadarını ilk defa yaşadım.. allah be terinden korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…