Ne güzel güller bunlar böyle
Günaydın arkadaşlar, hayırlı haftalar olsun :))
Bugün sabah 7'de annemle yürüdük. Eve döndüğümde saat 9'du. Attığım toplam adım 13 bin.
Kahvaltı olarak süt ile müsli tükettim. Diyetimin ilk günü çok heyecanlıyımmm :))) Sizler nasılsınız?
Günaydın guzellikGünaydınnn güzellerr musmutlu bir haftaa diliyorumm
Ve Aleykum Selam Dafii ablacımm canıı yürektenn duana kocaman bir AminnnnnnnnSelamun aleyküm güzeller
Ençok sevdiğim dualardan birisi olan duamla başlayayım bu haftaya
"Allahumme la tuhricna mineddünya illa ma'aşşehadeti vel iman."
"Allah'ım! Bizi dünyadan ancak kelime-i şahadet ve imanla çıkar."
Ne güzel güller bunlar böyle
Teşekkürler bonuscan
Aramıza hoş geldin kullanıcı adim Azmin daim olsun
merhaba arkadaşlar.
aslında forumda çok eski bir üyeydim fakat üyelik değiştirdim. hemen kendimi tanıtayım. 23 yaşındayım, doğduğumdan beri kiloluyum. hayatım boyunca ergenliğimden beri 80 kg'nun altına hiç inmedim. 83'lerde seyrederdim. üniversitede oldu ne olduysa. 20 kg aldığım verdiğim de oldu, hepsini geri aldığım da. bugüne dek gördüğüm en yüksek kg 100 oldu. şuan için çalışmıyorum ve oruç tutuyorum. fakat regl sebebiyle önümüzdeki 3 gün niyetli değilim. ve 2 gündür günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. yarından itibaren yediklerime de dikkat edeceğim.
bugün instagramda gezerken bir anda gözüm döndü o fit ve güzel kızları görünce. aslında kızlardan değil de kıyafetlerin üstlerinde duruşlarından. ne yapıyorum ben dedim.
inşallah sağlıklı bir şekilde kilolarımızı vereceğiz.
başlangıç ve güncel kilom bugün itibari ile: 93.4
Ayy kimligimi kaybetmistim simdi resim cektirmeye gidiyorum hicte sevmemmm
Egede deprem olmuş, herkes iyidir inşallah.. Allah beterinden korusun geçmiş olsun arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?