Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de çok oluyor o duygu inatla üstüne gidiyorum.
Sen de öyle yap. Çocuklar büyüyor bir şekil de sürekli onlara göre hareket ediyoruz.
Sen de katıl öyle ortamlara arada dahi olsa.

Tamam ortamlara katilim ama huzursuz oluncada bir anlami olmuyor.
Kafa dengi insan bulmali.
Buluncada birakmamali.
Bana gore degil.
Gün yapiyorlar yine güne arada gitmek daha iyi en azindan ev ortami.
Aman ne bilim yaa iyice yaban oldum :))

Son düzenleme:

Tesekkur ederim

Kilo bildirimi 66.6

Ayağım da tırnak batması var ona da kilodan demişti Dr.

Ben doktora gitmeyi bırakmıştım. Çok zorunlu değilse gitmiyordum. Çünkü öyle bi konuşuyorlar ki zaten bende durumumu sevmiyorum kendimden nefret ettiriyorlardı. Her halt kilodan. Tamam birçok şeye etkisi var ama kilolu olduğunu görünce hemen sebep bu diyorlar. Bi araştır bakalım belki kilo değil başka bi sıkıntı kaynaklı.
Yaramı deştiniz.

Cakil der bu drlar diş bile olsa kiloya baglarlar
YEnanin dr tirnak batmasina kilo dediyse gerisini sen düşün

Bonus ben de oyle ortamda yabancilasabiliyorum canim

Frida döndünmü simdi

Mavipatikler gecmis olsun kolay gelsin

Eboe hersey gonlunce olsun

Ben niye artiya gectim bilmiyorum yesil cayi biraktim galiba kahveyide azalttim bunlara bagliyorum
Hem kilo hem saglik problemleri Cakil cok haklisin

Gozun aydin tez zamanda iyilesir insallah

Çok hızlı zayıfliyorsun bişey yiyemedigin içinmi canim.
Bebiş nasıl. ?

Bi cozum bulamadim henuz oglana abla. Nerdeyse hicbise yemiyodum yani cesit olarak. Zeytin ekmek bulgur pilavi salata falan. Yediklerimi yazip dr a gosterdim her hafta kacak yoktu ama coxukta bi duzelme yok. Gecen hafta o kadar azdi ki vucudu 2 kere agizdan kortizon vermek zorunda kaldik. Bu hafta diyeti kestik yani 2 gundur sadece mama aliyo beni emmiyo bende sutumu sagip dokuyorum. Zaten sutum cok cok azalmis. Sadece mama aldigi halde vucudu kizardi yine baya. P.tesiye kadar bi bakcam gecmzse tekrar goturcem. Dr a dedim mamadan olur mu alerji dr da gastro dr da olmaz dedi. Ama suanki tabloya gore mama yapiyo gibi. Anlamadim gitti valla cocuk aylardir perisan oldu bi cozum yok ortada. Vucudu kizarik oldugu icin ek gidaya geciste yapamiycam galiba

Allahim yaaa geceye dogru yarim ekmek gömüyor bu nasil iş

Sut yogurtmu kilo yapiyodu buna ya oha ne kadar yiyoduysa demek

Peynir vazgecilmezimdi bilirsin bonusum. Demekki bayaaa cok yiyomusum. Dun sabah peynir yumurta tereyagiyla bulusmami gormen lazimdi. Kendimi kaybettim.

Midem bi nebze kuculmus olabilir sabah cok ekmek yiyodum evet ama oglen ve aksam hic yemiyodum tabi bazen kriz donemleri haric

Hadi yaa.. normal mi bu seyirde ilerlemesi..
Naapmak gerek acaba.
Doktor siteleri sağlık siteleri oluyor soru cevap şeklin de . Bi araştırıp bilgi edinsen. Bu kadar dikkat etmene hala artması normalmi diye..
Yahut buraya gelsen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…