Ayağım da tırnak batması var ona da kilodan demişti Dr.Hepsi ayni seyi soyluyor albenden de o kadar kadin dogum lutfen kilo ver dedi . H gastr. Kilo vermelisin dedi . Yakinda disci de kilo ber derse tamam olacak
Ayağım da tırnak batması var ona da kilodan demişti Dr.
Allah iyiliğini versin ne güzel işte değişiklik olmuştur :)) acaba çocukların sorumluluklarını çok hisetiğin içinmi böyle düşünüyorsun ?Simcik benim oruc dun gitti ve aksamda fena bir iftardaydim.
Sabahta aliskanliktan tartiya ciktim eksi gordum ilginc.
Ilk kez cocuklari birakip 8 hatun kisi ile birlikte disarda iftara gittim.
Ilk ve sondu benim icin. Sohbet muhabbet cok guzelde o ortama ait hissetmeme duygusu yokmu onu bir turlu aşamiyorum.
Tartı kelimesi niye böyle çıkmışBu sabah yarılırdım yarım mı bozuk bilmiyorum pillerini değiştirmem lazım galiba 103.4 çıktı
Kolay gelsin simiiGünaydin hanimlar,
Kilom: 98,0
Spor kosturmaca
Diyete dikkat edemiyorum ama en azindan almiyorum bu bile yetiyor bu ara..Spora çok isinmistim ara verdim ya ona üzülüyorum.
Yarin büyük gün..Aksam eve gidiyorum..
Sabah esyayi yükleyecegiz..Hayirlisiyla bi atsaydim yeni eve..Gerci daha bitmiyor haftaya boya badana olacak..Mutfagimi alip boya badanayi üstlenecek ücüncü kiraciyi da kabul etmedi evsahibi sirket..Dolayisiyla masrafi bana kaldi..Haftaya Cumartesi kontrole gidicem.
30'unda da anahtari teslim etmeye gidicem ve o aksam kizimi ucaga bindiricem. Ama derdi yine bitmiyor çünkü önümüzdeki iki ayin kirasini da almayi kafaya koymuslar sanki..Üc mail yazdim geri dönmediler..Kafayi yedim burda..
Is desen öyle stresli ki 9-10 saatten önce çikamiyorum bu firmada..
Diren simi diren..
Iftar bu kendinden gecen yokta :)) yinede bir garip ortam.Allah iyiliğini versin ne güzel işte değişiklik olmuştur :)) acaba çocukların sorumluluklarını çok hisetiğin içinmi böyle düşünüyorsun ?
Gerçi banada oluyor mecburen gittiğimiz düğünler bayram ziyaretleri geçenlerde kadınlar matinesine bile gitmiştim irençti oynadık oynadık geldik kadınlar resmen kendilerini kaybediyorlar iyiki gece alkollu değildi dedim bide içseler düşünsene :)))
Hayırlı cumalar♥
Spor yok
Kilo 77
Oglumun amelyatı cok iyiydi şükğr sıkıntı yok :)
Haftaya toplanmaya baslıycam yavas yavas bayram sonrası coruma gıdup ev tutup tasıncam inş. Kosustururken kilo versem super olcak :) herkese bol eksili günler ♥
YENA Geçtimi peki ben tırnak batması için iyi bilen bir kıza birkaç kere pedikür yaptırdım iyileştirdi ayak tırnaklarımı çıkartı batan yerden
Simcik benim oruc dun gitti ve aksamda fena bir iftardaydim.
Sabahta aliskanliktan tartiya ciktim eksi gordum ilginc.
Ilk kez cocuklari birakip 8 hatun kisi ile birlikte disarda iftara gittim.
Ilk ve sondu benim icin. Sohbet muhabbet cok guzelde o ortama ait hissetmeme duygusu yokmu onu bir turlu aşamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?