Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu kilo verme isini cok ciddiye almaliyiz eger ben 50 kilo olsaydim kemoyerapi ignesi bu kadar yan etki yapmayacakmis bana kilo cok oldugu icin hem dozu uuksek hem de etkisi az olmus ne kadar az yag olursa ilaclarin etkisi de o kadar yuksek olur. Kontrolu birakmayalim isin eglenceli kismi bir yana artik kiloyu ciddiye alalim

Günaydın
Hayırlı cumalar..

Baharcım geçmis olsun. Bir an önce düzelir sorunların inşallah. . Allah dermansıź dert vermesin üzülme lütfen. .

Elifcim hersey gönlünce şekillenir inşallah. .

Simi kolay gelsin çabucak Hallolsun sen bile şaşır duruma. :)

Simcik benim oruc dun gitti ve aksamda fena bir iftardaydim.
Sabahta aliskanliktan tartiya ciktim eksi gordum ilginc.

Ilk kez cocuklari birakip 8 hatun kisi ile birlikte disarda iftara gittim.
Ilk ve sondu benim icin. Sohbet muhabbet cok guzelde o ortama ait hissetmeme duygusu yokmu onu bir turlu aşamiyorum.

Allah iyiliğini versin ne güzel işte değişiklik olmuştur :)) acaba çocukların sorumluluklarını çok hisetiğin içinmi böyle düşünüyorsun ?

Gerçi banada oluyor mecburen gittiğimiz düğünler bayram ziyaretleri geçenlerde kadınlar matinesine bile gitmiştim irençti oynadık oynadık geldik kadınlar resmen kendilerini kaybediyorlar iyiki gece alkollu değildi dedim bide içseler düşünsene :)))

Kolay gelsin simii

Hayırlı cumalar♥
Spor yok
Kilo 77
Oglumun amelyatı cok iyiydi şükğr sıkıntı yok :)
Haftaya toplanmaya baslıycam yavas yavas bayram sonrası coruma gıdup ev tutup tasıncam inş. Kosustururken kilo versem super olcak :) herkese bol eksili günler ♥

Iftar bu kendinden gecen yokta :)) yinede bir garip ortam.
Bana gore parasi cok daha mutevazi olunabilirdi ki ben vermedigim halde beni rahatsiz etti.
Aklim cocuklarda kaldi oyun parkina bakip olsalardi ne guzel oynarlardi diye dusundum.
Bir sonraki planda benzer olunca koptum orda :) en yakinin bile olsa kafa uyusmadimi uyusmuyor.
Kafa uyustu diyelim butcen uyusmuyorsa oda olmuyor ortak sohbet konusu bile bulamiyorum.
Zaten ben o gurupta degilim cok nadir bana yakin olursa katiliyorum. Hepsi yakin tanidik oldugu icin.

Bak burda cok rahatim mesela :) bilmemki anlatabildimmi

Geçmiş olsun canım. Ne ameliyatı kaçırmışim ben.
Islerin de kolaylıklar diliyorum. .

YENA Geçtimi peki ben tırnak batması için iyi bilen bir kıza birkaç kere pedikür yaptırdım iyileştirdi ayak tırnaklarımı çıkartı batan yerden

Iki yıl önce tırnak çekildi ama yine başladı batmaya. .
Evet ben de onu düşünüyorum ama Pedikür seti almam gerek. Ordakilerle yapılsın istemiyorum. .

Ben de çok oluyor o duygu inatla üstüne gidiyorum.
Sen de öyle yap. Çocuklar büyüyor bir şekil de sürekli onlara göre hareket ediyoruz.
Sen de katıl öyle ortamlara arada dahi olsa.

H Himal_ mavis gecmis olsun tasinma isinde kolayliklar diliyorum zordur kendisi :)

K kullanici adim kurallardan bahsedeyim.
Bir kilo ve spor listemiz var.
Her cuma bildirim yapiyoruz ...kilo ....dk seklinde.
Ozel bisey yok herkes kendi bildigince diyet yapiyor burda paylasiyoruz herseyi.
Yedigimizide gunluk hayatimizida.

Listeye girmek istersen iki hafta bildirimden sonra girebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…