Bayram sonrasımı diyorsun tamam uyar belki yarın tartılırım hergünkü gibi bugünde akşam yemiycem diyerek eve gidiyorum :))
Geçmiş olsun sonuçlar temiz sorunsuz çıksın inşallah arkadaşımsağol yenacım
Ramazan başlarındaydı bir rahatsızlanıp acile gitmiştim . orda tahlil falan yaptılar . grafik cekildi. Birşey çıkmadı. Yinede bir kardiyoloji görsün dedi. Randevu çok geç verdiler. Önceki gün gittim.dr. Holter takalım dedi. Önümüzdeki haftada efor testi yapacak
sağol canım teşekkürler
Holter 24 saat kalp ritmini ölçen birşey
sağol bonuscan birsey cikmaz inşallah. kalbimde bir sorun yoktur diye düşünüyorum .pek sorunum yok . arada bir nadiren tıktık yapıyor ama öyle nefes nefese falan değilim dizlerim sağlam olsa cok rahat yürüyorum
Öyle yapıyorum genelde çok nadir boşsam müşteri çıkarsa bakıyorum ama insanlar geldilermi bir an önce evleri görmek istiyorlar öyle bugün git yarın gel yapamıyorum uzaktan geliyorlar ve başka zaman gelemeyecek durumda oluyor filanKolay gelsin tatlım. . Seni görmek çok güzel. .
Randevulu çalışmak zaman açısından fayda sağlarmi sana.
Karikatürler aynı beni anlatmış hele yemesende masada otur der bazen benimki içindeki sesleri bir duysa yeminle boşanma sebebi olur
Amin yenamÖrenim bayanim :)
Ufak ücretine bereket olsun..
Geçmiş olsun daficimSelamun aleyküm güzeller
Sabahın köründe hastahaneye gittim holter takıldı. İşim erken bitince ordan çarşıya çıktım. Kapalı çarşı açılmamıştı. Bekledim açıldı işlerimi hallettim geldim. iyi yorulmuşum biraz sonra mukabeleye gidicem. Akşam iftara davetliyim midemde boğazımda fena
Güdebilirim inşallah
Sağol baharcim
Geçmiş olsun canım yaş 40 ı geçince herşey çıkıyor galibaKizlar kan tahlili yaptirmistim. Kanim cok düsükmüs 3 ay kan ilaci kullanicam
Birde üre yüksek çikmiş ve 2 gundur baş agrisindan mahvoldum
He diz agrisina birde bu eklendi birde fizik dr demezmi kilo vermeniz iyi olur
Her şey gönlünce olsun canım en hayırlı şekilde inşallahHayırlı geceler..
Yarın tercihlerle ilgili okul bakmaya gideceğiz, ulaşım, yerleşim vs. O yüzden bildirimi unutma ihtimalime karşı şimdiden bildirim yapayım..
Kilo bildirimi : 104.4
Bu ay adet olamadım, doktor kilodan diyor her zamanki gibi.. onun etkisiyle bu kadar artı gördüğümü düşünüyorum, bitmiyor sıkıntı... Allah yardım etsin hepimize ne diyeyim...
Bayrama az kaldı, inşallah herşey çok güzel olacak bayram sonrası hepimiz için...
Saygılar, sevgiler ve daha bir sürü şey
Geçmiş olsun bende 3 aydır kan hapı içiyorum 6 aya tamamlıycam sonra bir daha tahlillerden bakarımKizlar kan tahlili yaptirmistim. Kanim cok düsükmüs 3 ay kan ilaci kullanicam
Senin okul tercihlerin için mi canım istediğin yerler çıkar inşallah evet bayramdan sonra herşey güzel olsun lütfenHayırlı geceler..
Yarın tercihlerle ilgili okul bakmaya gideceğiz, ulaşım, yerleşim vs. O yüzden bildirimi unutma ihtimalime karşı şimdiden bildirim yapayım..
Kilo bildirimi : 104.4
Bu ay adet olamadım, doktor kilodan diyor her zamanki gibi.. onun etkisiyle bu kadar artı gördüğümü düşünüyorum, bitmiyor sıkıntı... Allah yardım etsin hepimize ne diyeyim...
Bayrama az kaldı, inşallah herşey çok güzel olacak bayram sonrası hepimiz için...
Saygılar, sevgiler ve daha bir sürü şey
Inşallah yoktur bakalım sonuç ne cıkacakHayırdır holter niye takıldı ritminde bi sorun mu var
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun sonuçlar temiz sorunsuz çıksın inşallah arkadaşım
sağol canım
Geçmiş olsun baharcım Allah acil şifalar versinKizlar kan tahlili yaptirmistim. Kanim cok düsükmüs 3 ay kan ilaci kullanicam
Sağol asucum seninde küçük gelirin bereketli olsun.Amin yenam
Geçmiş olsun daficim
Sağol baharcim
Geçmiş olsun canım yaş 40 ı geçince herşey çıkıyor galiba
Hepsi ayni seyi soyluyor albenden de o kadar kadin dogum lutfen kilo ver dedi . H gastr. Kilo vermelisin dedi . Yakinda disci de kilo ber derse tamam olacakKizlar kan tahlili yaptirmistim. Kanim cok düsükmüs 3 ay kan ilaci kullanicam
Hayirdir doktorlara mi kafan takildi. Gerci konu saglik ve kilo olunca herseye kafa takiliyorHayirli cumalar
Sagolun kizlar pek keyfim yok
Kilom 92
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?