Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

74FRIDA bak buraya gelmen icin bir sebep daha cunku biz sana destek oluyoruz :))
Ramazan sonrasi ins basliyoruz duzenli beslenmeye.

dafi abla gecmis olsun ins iyi cikar sonucu.
Bayram sonrasımı diyorsun tamam uyar belki yarın tartılırım hergünkü gibi bugünde akşam yemiycem diyerek eve gidiyorum :))

Önce akşamları kısmam lazım herhalde

Geçmiş olsun sonuçlar temiz sorunsuz çıksın inşallah arkadaşım

Kolay gelsin tatlım. . Seni görmek çok güzel. .
Randevulu çalışmak zaman açısından fayda sağlarmi sana.
Öyle yapıyorum genelde çok nadir boşsam müşteri çıkarsa bakıyorum ama insanlar geldilermi bir an önce evleri görmek istiyorlar öyle bugün git yarın gel yapamıyorum uzaktan geliyorlar ve başka zaman gelemeyecek durumda oluyor filan

Bugün kendimi çok keyifli hissettim ve mutfağa girip yemek yaptım eşim çok mutlu oldu ben de keyiflendim.

Menü
Şehriyeli tavuk suyuna çorba
Beşamel soslu sebzeli tavuk
Mantarlı kremalı makarna
Yoğurtlu havuç
Yoğurtlu semizotu
Zeytinyağlı enginar
Turşu

Makarna çok güzel oldu nefis yemek tarihlerinde buldum ben uzun zaman harcıyordum böylesi çok kolay tavsiye edilir.
Kremalı mantar çorbasıni 3 subardagi şu ile pişirdim köyü krema gibi oldu haşlanmış makarnaya doktum. Hepsi bu hiç ugrastirmadi

Örenim bayanim :)
Ufak ücretine bereket olsun..
Amin yenam
Geçmiş olsun daficim
Sağol baharcim
Kizlar kan tahlili yaptirmistim. Kanim cok düsükmüs 3 ay kan ilaci kullanicam
Birde üre yüksek çikmiş ve 2 gundur baş agrisindan mahvoldum
He diz agrisina birde bu eklendi birde fizik dr demezmi kilo vermeniz iyi olur
Geçmiş olsun canım yaş 40 ı geçince herşey çıkıyor galiba

Hayırlı geceler..

Yarın tercihlerle ilgili okul bakmaya gideceğiz, ulaşım, yerleşim vs. O yüzden bildirimi unutma ihtimalime karşı şimdiden bildirim yapayım..

Kilo bildirimi : 104.4

Bu ay adet olamadım, doktor kilodan diyor her zamanki gibi.. onun etkisiyle bu kadar artı gördüğümü düşünüyorum, bitmiyor sıkıntı... Allah yardım etsin hepimize ne diyeyim...

Bayrama az kaldı, inşallah herşey çok güzel olacak bayram sonrası hepimiz için...

Saygılar, sevgiler ve daha bir sürü şey

Her şey gönlünce olsun canım en hayırlı şekilde inşallah
Kolay gelsin

Geçmiş olsun bende 3 aydır kan hapı içiyorum 6 aya tamamlıycam sonra bir daha tahlillerden bakarım

Senin okul tercihlerin için mi canım istediğin yerler çıkar inşallah evet bayramdan sonra herşey güzel olsun lütfen

Hayırlı sabahlar güzeller
Tartıya çıkıp duruyorum kilom 99 / 100 arası gidip geliyor
Biz bu haftada 100 diyelim
Spor yok

Hayırdır holter niye takıldı ritminde bi sorun mu var
Inşallah yoktur bakalım sonuç ne cıkacak

Geçmiş olsun sonuçlar temiz sorunsuz çıksın inşallah arkadaşım
Sağol canım inşallah

Hayirli geceler

dafi gecmis olsun insallah iyi çıkar sonucun
sağol canım
Inşaallah

Geçmiş olsun baharcım Allah acil şifalar versin

Amin yenam

Geçmiş olsun daficim

Sağol baharcim

Geçmiş olsun canım yaş 40 ı geçince herşey çıkıyor galiba
Sağol asucum seninde küçük gelirin bereketli olsun.

Günaydin hanimlar,

Kilom: 98,0
Spor kosturmaca

Diyete dikkat edemiyorum ama en azindan almiyorum bu bile yetiyor bu ara..Spora çok isinmistim ara verdim ya ona üzülüyorum.

Yarin büyük gün..Aksam eve gidiyorum..
Sabah esyayi yükleyecegiz..Hayirlisiyla bi atsaydim yeni eve..Gerci daha bitmiyor haftaya boya badana olacak..Mutfagimi alip boya badanayi üstlenecek ücüncü kiraciyi da kabul etmedi evsahibi sirket..Dolayisiyla masrafi bana kaldi..Haftaya Cumartesi kontrole gidicem.
30'unda da anahtari teslim etmeye gidicem ve o aksam kizimi ucaga bindiricem. Ama derdi yine bitmiyor çünkü önümüzdeki iki ayin kirasini da almayi kafaya koymuslar sanki..Üc mail yazdim geri dönmediler..Kafayi yedim burda..

Is desen öyle stresli ki 9-10 saatten önce çikamiyorum bu firmada..

Diren simi diren..

Hepsi ayni seyi soyluyor albenden de o kadar kadin dogum lutfen kilo ver dedi . H gastr. Kilo vermelisin dedi . Yakinda disci de kilo ber derse tamam olacak

Gunaydin kizlar kilo 91 bugun ise basladim tuaf geldi hastane disinda bir yerde olmak ama cok sukur . Kollarim delik desik oldu kan alamiyorlar artik damarlar cok aciyor. Ama verdikleri serum iyi etki birakti. Karaciger sorununu da atlatirsam insallah hersey yoluna girecek. Dis gebelk de biterse 10 gune yeni bir hayat baslayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…