Bi cozum bulamadim henuz oglana abla. Nerdeyse hicbise yemiyodum yani cesit olarak. Zeytin ekmek bulgur pilavi salata falan. Yediklerimi yazip dr a gosterdim her hafta kacak yoktu ama coxukta bi duzelme yok. Gecen hafta o kadar azdi ki vucudu 2 kere agizdan kortizon vermek zorunda kaldik. Bu hafta diyeti kestik yani 2 gundur sadece mama aliyo beni emmiyo bende sutumu sagip dokuyorum. Zaten sutum cok cok azalmis. Sadece mama aldigi halde vucudu kizardi yine baya. P.tesiye kadar bi bakcam gecmzse tekrar goturcem. Dr a dedim mamadan olur mu alerji dr da gastro dr da olmaz dedi. Ama suanki tabloya gore mama yapiyo gibi. Anlamadim gitti valla cocuk aylardir perisan oldu bi cozum yok ortada. Vucudu kizarik oldugu icin ek gidaya geciste yapamiycam galiba
Peynir vazgecilmezimdi bilirsin bonusum. Demekki bayaaa cok yiyomusum. Dun sabah peynir yumurta tereyagiyla bulusmami gormen lazimdi. Kendimi kaybettim.
Midem bi nebze kuculmus olabilir sabah cok ekmek yiyodum evet ama oglen ve aksam hic yemiyodum tabi bazen kriz donemleri haric
Geçmiş olsun canım. Ne ameliyatı kaçırmışim ben.
Islerin de kolaylıklar diliyorum. .
H Himal_ mavis gecmis olsun tasinma isinde kolayliklar diliyorum zordur kendisi :)
@kullanici adim kurallardan bahsedeyim.
Bir kilo ve spor listemiz var.
Her cuma bildirim yapiyoruz ...kilo ....dk seklinde.
Ozel bisey yok herkes kendi bildigince diyet yapiyor burda paylasiyoruz herseyi.
Yedigimizide gunluk hayatimizida.
Listeye girmek istersen iki hafta bildirimden sonra girebilirsin.
Gozun aydin tez zamanda iyilesir insallah
Hadi yaa.. normal mi bu seyirde ilerlemesi..
Naapmak gerek acaba.
Doktor siteleri sağlık siteleri oluyor soru cevap şeklin de . Bi araştırıp bilgi edinsen. Bu kadar dikkat etmene hala artması normalmi diye..
Yahut buraya gelsen ..
bana aynı yazar mısınız yine , aynı değilimdirde tartılamadım
hepiniz iyisinizdir umarım
yakında kıskançlıktan boşandık yazarsam şaşırmayın
kıskançlık + güven +orucun başa vurması sebeplerinden
Döndük canım olaylar olaylar takıma yazdım ordan görürsün zaten :)Bittimi tatil,döndunuzmu. ?
Selamün Aleyküm kızlar
Kilomdan ve şuanki bulunduğum ruh halinden nefret ediyorum
Kilom 89.2
Spor yokkk
Canım kuzucuga çok geçmiş olsunHayırlı cumalar♥
Spor yok
Kilo 77
Oglumun amelyatı cok iyiydi şükğr sıkıntı yok :)
Haftaya toplanmaya baslıycam yavas yavas bayram sonrası coruma gıdup ev tutup tasıncam inş. Kosustururken kilo versem super olcak :) herkese bol eksili günler ♥
Baharnaz burcu da bizi gectiSelamün Aleyküm kızlar
Kilomdan ve şuanki bulunduğum ruh halinden nefret ediyorum
Kilom 89.2
Spor yokkk
Tlc mi geneBen zayiflayanlari biraktim es degistirenleri seyrediyorum. Lifetime da bir deney kisiler kendilerine daha yanin kisilerle mi daha mutlu oluyor deney yapiliyor. Tehlikeli bir program
aslında ağır yaşamlar insanı acayip zayıflama isteği yaratıyor hele sonra çıkan deri alma ameliyatlarıBen zayiflayanlari biraktim es degistirenleri seyrediyorum. Lifetime da bir deney kisiler kendilerine daha yanin kisilerle mi daha mutlu oluyor deney yapiliyor. Tehlikeli bir program
bu hafta sonu büyük temizlik var umarım kilo verme de işe yarar balkonlar yıkanacak camlar silinecek perdeler yıkanacak dolap içleri düzenlenip silinecek daha başlamadan yapmak istemiyorum sanki
inşallah kilo vermeye bir katkısı olur
Her şey gönlünce olsun canım en hayırlı şekilde inşallah
Kolay gelsin
Senin okul tercihlerin için mi canım istediğin yerler çıkar inşallah evet bayramdan sonra herşey güzel olsun lütfen
Günaydın
Hayırlı cumalar..
Baharcım geçmis olsun. Bir an önce düzelir sorunların inşallah. . Allah dermansıź dert vermesin üzülme lütfen. .
Elifcim hersey gönlünce şekillenir inşallah. .
Simi kolay gelsin çabucak Hallolsun sen bile şaşır duruma. :)
Cakil der bu drlar diş bile olsa kiloya baglarlar
YEnanin dr tirnak batmasina kilo dediyse gerisini sen düşün
Bonus ben de oyle ortamda yabancilasabiliyorum canim
Frida döndünmü simdi
Mavipatikler gecmis olsun kolay gelsin
Eboe hersey gonlunce olsun
Ben niye artiya gectim bilmiyorum yesil cayi biraktim galiba kahveyide azalttim bunlara bagliyorum
Hem kilo hem saglik problemleri Cakil cok haklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?