Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hic yemiyodum demek

Geçmiş olsun canım. Ne ameliyatı kaçırmışim ben.
Islerin de kolaylıklar diliyorum. .

Gozun aydin tez zamanda iyilesir insallah

Cok saolun hanımlar . Boynunda kitle vardı onu aldırdık iyi şimdi çok şükür. Tasınma işlerine baslıycam inşaAllah.

Arastiriyorum diyette kacak olunca olur boyle sonucu cikiyo ama ben 2 gundur emzirmiyorum ve raporlu mamadan veriyorum. Bilmiyorum ki daha napim. Ozel bi dr var burda gecmezse ona gidicem. Oraya gelmek cozum degil ki bi seferlik tedavi degil cunku surekli ayni dr a gidip gelmek gerekiyor

Daha neler :)) aman sen aklini koru o anlar illaki hatasini.

Canım kuzucuga çok geçmiş olsun
Iyi olmasına sevindin
Allah yardımcın olsun

Ben zayiflayanlari biraktim es degistirenleri seyrediyorum. Lifetime da bir deney kisiler kendilerine daha yanin kisilerle mi daha mutlu oluyor deney yapiliyor. Tehlikeli bir program
aslında ağır yaşamlar insanı acayip zayıflama isteği yaratıyor hele sonra çıkan deri alma ameliyatları
temizlik hastaları da temizlik yapmaya itiyor insanı

Kolay gelsin. Ben de pazar günü yapmak istiyorum eşim de yardım edecek bu sefer mecburen ..
Pazar aksami iftara da davetliyiz isabet oldu yemek derdi olmayacak en azından. :)

Her şey gönlünce olsun canım en hayırlı şekilde inşallah
Kolay gelsin

Senin okul tercihlerin için mi canım istediğin yerler çıkar inşallah evet bayramdan sonra herşey güzel olsun lütfen

Çok teşekkür ederim herkese, daha 1 hafta var sonuçlanmasına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…