Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menü

Sahur 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin salatalık domates 2 ceviz 1 yeşil çay
İftar 1 tabak kabak 200 gr tavuk 3 yk yoğurt salata 3 hurma 20 fıstık yeşil çay
Ara 2 hurma 2 erik 1 çay bardağı süt

3 lt su
1 saat spor

Listende haftalardir ekmek goremiyorum yada yazdinda bu gozumle benmi okuyamadim
En son ne zaman yedin ekmegi

Valla bende cook hızlı kilo alıyorum inanılması zor ama 6 günde 6 kilo almışım tatilde bunu her öğün yediğim tatlılara pastalara borçluyum şaka gibi artık kendimden bıktım
İnanırım hayatım boyunca hiç 6 günde 6 kilo vermedim ama 6 günde 6 kilo aldığım oldu

6 kilonun hepsi kalıcı değildir üzülme 3 4 kilosu bağırsaktaki doluluk oranıdır bir hafta dikkat etsen gider çoğu geldinmi eve
Geldim canım çok şükür biraz daha kalsam tatlı yiyerek çatlayan ilk insan olucaktim eşime dedim hemen eve gidip diyetime donmeliyim hatta şuan başladım eminmisin diyor otelden çıkarken çok eminim dedim hadi bismillah başladık bakalım Allah güç versinde hepbirlikte atalım şu fazlaliklarimizi aminn

Yapın valla kizinada bizi örnek göster hayatboyu diyetle uğraşmak istemiyorsan şimdiden sağlıklı beslen diyebilirsin mesela yazık anneciğim ne uğraştı be benimle kıyamam ona aklıma geldikçe hakkını hiç ödeyemem canım benim

Ne güzel özetlemişsin tam kalbimden geçenler

aslında ağır yaşamlar insanı acayip zayıflama isteği yaratıyor hele sonra çıkan deri alma ameliyatları
temizlik hastaları da temizlik yapmaya itiyor insanı
Şimdi dev yasamlarda başladı hepsinin ortak özelliği çok yiyor hareket etmiyor. Kendimizi zorlamamiz gerek

Iyi geceler kizlar

HAFTANIN 1.si _____ - 1,3 kg. _______ Bonus

HAFTANIN 2.si ____ - 1,1 kg. _______ Çakıl80

HAFTANIN 3.sü ___ - 1 kg. _________ Lolaxx

Eline saglik canim kilo verenleri tebrik ederim

Bonus gozlerim yasardi kiz kirdin mi sonunda seytanin bacagini masallah sana

Iyi geceler kizlar

HAFTANIN 1.si _____ - 1,3 kg. _______ Bonus

HAFTANIN 2.si ____ - 1,1 kg. _______ Çakıl80

HAFTANIN 3.sü ___ - 1 kg. _________ Lolaxx

Eline saglik canim kilo verenleri tebrik ederim

Bonus gozlerim yasardi kiz kirdin mi sonunda seytanin bacagini masallah sana

Asucum o kardeşimizde Allah hayırlı şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…