Listende haftalardir ekmek goremiyorum yada yazdinda bu gozumle benmi okuyamadimMenü
Sahur 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin salatalık domates 2 ceviz 1 yeşil çay
İftar 1 tabak kabak 200 gr tavuk 3 yk yoğurt salata 3 hurma 20 fıstık yeşil çay
Ara 2 hurma 2 erik 1 çay bardağı süt
3 lt su
1 saat spor
İnanırım hayatım boyunca hiç 6 günde 6 kilo vermedim ama 6 günde 6 kilo aldığım olduValla bende cook hızlı kilo alıyorum inanılması zor ama 6 günde 6 kilo almışım tatilde bunu her öğün yediğim tatlılara pastalara borçluyum şaka gibi artık kendimden bıktım
Geldim canım çok şükür biraz daha kalsam tatlı yiyerek çatlayan ilk insan olucaktim eşime dedim hemen eve gidip diyetime donmeliyim hatta şuan başladım eminmisin diyor otelden çıkarken çok eminim dedim hadi bismillah başladık bakalım Allah güç versinde hepbirlikte atalım şu fazlaliklarimizi aminn6 kilonun hepsi kalıcı değildir üzülme 3 4 kilosu bağırsaktaki doluluk oranıdır bir hafta dikkat etsen gider çoğu geldinmi eve
Yapın valla kizinada bizi örnek göster hayatboyu diyetle uğraşmak istemiyorsan şimdiden sağlıklı beslen diyebilirsin mesela yazık anneciğim ne uğraştı be benimle kıyamam ona aklıma geldikçe hakkını hiç ödeyemem canım benimİkindi vakti kardeşimle pide yedim kolayla iftarda yemiyim dedim olmadı iftardada yedim
Bu akşam 2 günlüğüne Ispartaya geçiyorum benim kız bir haftadır orda turnuvaysalar finale çıktılar destek olmaya gidiyoruz pazar çıkarız ordan ...
Bu arada kızım da çok kilolu bir türlü kendini frenliyemiyor evde yemek olsada hep fesfut beslenmek istiyor aburcuburda yiyor ooofff bayramdan sonra yeme içmemize çeki düzen vermemiz lazım ailencek
Ne güzel özetlemişsin tam kalbimden geçenlerHayirli geceler
Delydoli geçmıs olsun
Nursenanin babasinada Rabbim şifa versin
Mavipatikler yavrunun iyi olmasina sevindim
Burcu komşum hayirdir noldu
Bonus listelerdesin vayyyy masallah
Nursena insallah yavrun tez zamanda sıkıntilarindan kurtulur.
Frida canim ya kizininda kilolu olmasina uzuldum canim ya bayram sonrasi sıkı bi program hepimize şart oldu
Cakil komsum Burcu da kilodan dolayi ruh haline yansimis olabilir.
Bugun fena yansidi bana bu durumum off ya diyorum
Yena masallah canim sana
Ay evet bi de lifetimeTlc mi gene
Şimdi dev yasamlarda başladı hepsinin ortak özelliği çok yiyor hareket etmiyor. Kendimizi zorlamamiz gerekaslında ağır yaşamlar insanı acayip zayıflama isteği yaratıyor hele sonra çıkan deri alma ameliyatları
temizlik hastaları da temizlik yapmaya itiyor insanı
Bonus beni geçmişsinHAFTANIN 1.si _____ - 1,3 kg. _______ Bonus
HAFTANIN 2.si ____ - 1,1 kg. _______ Çakıl80
HAFTANIN 3.sü ___ - 1 kg. _________ Lolaxx
Çok geçmiş olsundely ufak bir kaza geçirmiş işyerin de düşmüş ama iyiymiş durumu.. Çok şükür kırık falan yokmuş...
Bu hafta beni eklemesin dedi...
Selam söyledi herkese...
Listende haftalardir ekmek goremiyorum yada yazdinda bu gozumle benmi okuyamadim
En son ne zaman yedin ekmegi
HAFTANIN 1.si _____ - 1,3 kg. _______ Bonus
HAFTANIN 1.si _____ - 1,3 kg. _______ Bonus
Amin Allah razı olsun daficimAsucum o kardeşimizde Allah hayırlı şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?