İnanırım hayatım boyunca hiç 6 günde 6 kilo vermedim ama 6 günde 6 kilo aldığım oldu
Diyetimin ilk 2 haftasından sonra ekmeği kestim. Yaklaşık 5-6 aydır yemiyorum
HAFTANIN 1.si _____ - 1,3 kg. _______ Bonus
HAFTANIN 2.si ____ - 1,1 kg. _______ Çakıl80
HAFTANIN 3.sü ___ - 1 kg. _________ Lolaxx
Bonus beni geçmişsin
Hakikaten bonus çaktırmadan birincimi oldun ne maşallah diyelim bonuscana
Iyi geceler kizlar
Eline saglik canim kilo verenleri tebrik ederim
Bonus gozlerim yasardi kiz kirdin mi sonunda seytanin bacagini masallah sana
Aksamki tatlidan yiycektim yalan degil ama guzel dilekleriniz beni durdurdu su an.
Allah utanma hissiyatima zeval vermesin
Bonus uc bes saat sonra bi tabak tatliya saldirmaktansa bi lokma açken alip hevesini oldur diycem ama yapabilirmisin bi lokmayla simdi.
Senin hizini alamadigin durumlar varya misal birsey oturup dürüp dürüp yiyodun ya
Aynen1 paket salamin lafini etmiyon dimi
Allah hayra cevirsin boyle ruyalardan insan cok yorgun kalkarDün gece çok ilginç rüya gördüm. Allah hayır etsin. Bir yere gidiyorum bir türlü olmuyor dolmuş durağına geliyorum bir tane dolmuş yok otobüs durağına gidinceye kadar kaçırıyorum. Sonra aa bak dolmuş gidiyor diyorlar kosturarak oraya gidiyorum önümden geçiyor almıyor Velhasıl kelam perişan oldum iki durak arasin da gidip gelmekten nereye gidecektim bilmiyorum kaldı. . :)
Yemicez o 3 kaşık sonra 1 tabak oluyor alkolik birinin gidip barda oturması gibi eninde sonunda icersin durum Hayır diyecegizAynen bende almistim 6 gunde 6 kilodan fazla
2 hafra sonra hemen nasil basarmisin ben aylardir pilav manti makarna yemiycem dememe ragman dayanamayip duruma gore en az ucbeş kasikta olsa yiyorum
Hayır bonuscan 1 tane bile olmaz tadını biliyorsun nasıl olsa yemiş gibi düşün 10 dakika sonra geçer nasılsa canım başka şey çekerBonus uc bes saat sonra bi tabak tatliya saldirmaktansa bi lokma açken alip hevesini oldur diycem ama yapabilirmisin bi lokmayla simdi.
Senin hizini alamadigin durumlar varya misal birsey oturup dürüp dürüp yiyodun ya
Hayırdır insallahDün gece çok ilginç rüya gördüm. Allah hayır etsin. Bir yere gidiyorum bir türlü olmuyor dolmuş durağına geliyorum bir tane dolmuş yok otobüs durağına gidinceye kadar kaçırıyorum. Sonra aa bak dolmuş gidiyor diyorlar kosturarak oraya gidiyorum önümden geçiyor almıyor Velhasıl kelam perişan oldum iki durak arasin da gidip gelmekten nereye gidecektim bilmiyorum kaldı. . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?