Günaydın kızlar yepyeni bir güne Merhaba
Yeni yaşı mutluluklar getirsin yepyeni anilar biriktirsin
Arada buluşmalar keyifli oluyor insana moral de oluyor.
Gunaydin
Yena kizina ailesiyle birlikte saglikli sihhatli basarili uzun omurler dilerim canim. Yurtdisina tatilemi gidiyor kizin ?
Gunaydinn mutlu pazarlar
cakil80 nasil oldun?
Yenacim ne guzel olmus bulusma. Merak ediyorum boyle ortamlarda kilon farkediliyormu?
Akraba dışındakiler çok farkediyor ve soyluyorlar özellikle arkadaşlarım ama akrabalardan hiç duymadım :)
Dün sadece "aa ne güzel olmuşsun" dediler.. :)
Gerci kilo çok olunca giden 21 kilo da olsa farkedilmiyor demekki :)
Merhaba hanimlar,
42 saat uykusuzlugun ve onca yorgunlugun ardindan 12 saat uyku iyi geldi.
Nihayet esyayi attim yeni eve ama bende bittim.
Dün bi ara kalbim sIkIstI düsüverecektim oldugum yere. Ucuz olsun diye Türk firmasiyla tasidim ama hep peslerinde dolandim durdum aman duvarlari çizmeyin, aman kirilacak falan çok yiprandim. Birazdan gidip kizimin esyalarini yerlestirmeye basliycaz.
Artik kizim gözümün önünde ya bankayi sifirladik ama ne yapalim canimiz sagolsun..
Merhaba hanimlar,
42 saat uykusuzlugun ve onca yorgunlugun ardindan 12 saat uyku iyi geldi.
Nihayet esyayi attim yeni eve ama bende bittim.
Dün bi ara kalbim sIkIstI düsüverecektim oldugum yere. Ucuz olsun diye Türk firmasiyla tasidim ama hep peslerinde dolandim durdum aman duvarlari çizmeyin, aman kirilacak falan çok yiprandim. Birazdan gidip kizimin esyalarini yerlestirmeye basliycaz.
Artik kizim gözümün önünde ya bankayi sifirladik ama ne yapalim canimiz sagolsun..
Ananne iyi bişey diyo sanırım :))Fesatlik yena baska bisey degil.
Kilo cok olunca farkedilmiyor degil aslinda daha cok farkediliyo.
Gozu olanin gozu ciksin ne diyim
Ana birazmi oldu ne
Annanem derdi amaan talaşım durup onları düşünem
Hele sukur be simi bundan sonrasi daha iyi olsun ins.
Yeni yerin butun zorluklari kolay gelsin sana
Ayy unutuyodumdun kv de iftardaydik geldim oyle uykuluyumki elimde tel hala biseylere bakiyorum uzandigim yerde.
Bi an kafamda bir saksı etkisi oldu anaa dedim ben bu yenayi ruyamda gormustum elifte gorduydu bu bize bir isaretmi neden elifle ben kim bizi secti falan derken actim burayi yazim diye ama yazamadan uyumusum sanirim
Ruyamda oyle salak bi ruyakitel caliyo nilüş yaziyo bende kapatiyorum niye evde oldugumda aramiyoki diyorum.
Nilüş diyemi kaydetmisim diyorum beylede anlamsiz yani
Ya evet elifede soracaktım nasıl gördün diye korkmaya başladım bana bişeymi olacak acaba.
Allahım hayra cikarsin inş.
Bugün daha iyiyim karnımdaki kramplar bitti salı günü tahlil yapılacak bakalım sonuçlar ne çıkacak içimden bir his iyi çıkacağını söylüyor heyecanlıyımGunaydinn mutlu pazarlar
cakil80 nasil oldun?
Yenacim ne guzel olmus bulusma. Merak ediyorum boyle ortamlarda kilon farkediliyormu?
Emin ol dikkat ediyorlardır ama soylemiyorlardir 21 kilo az değil nerdeyse 2 beden küçülme demekAkraba dışındakiler çok farkediyor ve soyluyorlar özellikle arkadaşlarım ama akrabalardan hiç duymadım :)
Dün sadece "aa ne güzel olmuşsun" dediler.. :)
Gerci kilo çok olunca giden 21 kilo da olsa farkedilmiyor demekki :)
Emin ol dikkat ediyorlardır ama soylemiyorlardir 21 kilo az değil nerdeyse 2 beden küçülme demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?