Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben çok otel araştırdım hepsinde kötü yorumlar vardı internette bir tek bu otelde kötü yorum hiç yoktu o yüzden tesadüfen tercih ettik gidersen bir gece alakart iste rezervasyonlu lezzet açısından çok memnun kalicaksin her an pide pizza hamburger buzlu kahve dondurma ve tatlı pasta mevcut üstelik hepsi el açması gözünün önünde yapılıyor relaks havuzuda var çok büyük jakuzi bir havuz yabancılar hep onu kullanıyor biz genelde çocuk ve büyük havuzu bolumundeydik mecburen kızlar saolsun

Bonus eşim ve kardesim sakın izleme yüreğimize indi ağla ağla dediler ben teravideydim izleyemedim eşim dedi göğsüm sıkıştı sizi düşündüm aynı durumda falan diye perişan olmuş o derece yani ben anlatayım sen izleme dedi anlattı tam kara sevda olmuş adına layık bir son ama çok üzücü bunun icinmi izledik iki senedir ben kavuşma umuyordum

Cok pis agladim bende gogsum hala dar.
Esin dogru demis insan kendi sevdigini dusunuyo orda boguluyosun zaten.
Mayin kismi cok abartilmisti ama kemal her zorlugu asinca anca boyle bagladi demek senarist :)) yutubda fena sövmüşler yapimcilara

Sağol teşekkürler tavsiye önemli yaa işin birde parasal yönünü tutturabilirsem gayet mantıklı tamda aradığım gibi bir yer anlatın ben internetten bir bakayım öpüyorum

Aslında sabah kahvaltılı veya sabah akşam yemek veren bir yerde olur bir keresinde üniversitenin kampında kalmıştık yemekler az ama özdü ben o herşey dahilerden pek hazda etmiyorum bir yandanda az sayılı gün uğraşmamak var bakalım artık sağol tabi kesinlikle denize sıfır olmalı

Cok pis agladim bende gogsum hala dar.
Esin dogru demis insan kendi sevdigini dusunuyo orda boguluyosun zaten.
Mayin kismi cok abartilmisti ama kemal her zorlugu asinca anca boyle bagladi demek senarist :)) yutubda fena sövmüşler yapimcilara
Mutlu sona ulaşmadı diyemi :)))

Sen yabanci izliyon :)) kara sevdanin finali vardida
Benim oğlanın telefonu bozuldu çıkartı eski telefonları tek tek denedi dizinin duygusal yönüne varamadık ki bozuk olan telefonları ve şarjları attılar .....vs vs dizi elden gitti benim birşeyi anlamam için evdekilerin uyuması lazım en kötüsüde eski telefonumu şarj edebilen tek cihazında atmışlar galiba delirecem

duygusal arkadaşımmerhabalar gene buralardayım ben 9.takıma girdim .....kızlar nasılsınız sizi takip ediyordum gerçi....yüzüm yok du gelmeye işte öylee...

Merhaba doğacım. .
Hoşgeldin iyi ettin buraya da uğra sık sık.

Nasılsın, çocuklar nasıl.kızın buyumustur. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…