Ya ben izlemedim son iki bölümü ne oldu ay yavaş yavaş şöyle kavustularmi
Banane kizim niye söylim izleyip hissetmen lazim 3 sezon biri sonunu anlatsin diye beklemedin heralde :))Ya ben izlemedim son iki bölümü ne oldu ay yavaş yavaş şöyle kavustularmi
Ne finali neyi izledin
Ne finali neyi izledin
duygusal arkadaşımmerhabalar gene buralardayım ben 9.takıma girdim .....kızlar nasılsınız sizi takip ediyordum gerçi ....yüzüm yok du gelmeye işte öylee...
Bonus eşim ve kardesim sakın izleme yüreğimize indi ağla ağla dediler ben teravideydim izleyemedim eşim dedi göğsüm sıkıştı sizi düşündüm aynı durumda falan diye perişan olmuş o derece yani ben anlatayım sen izleme dedi anlattı tam kara sevda olmuş adına layık bir son ama çok üzücü bunun icinmi izledik iki senedir ben kavuşma umuyordum
Sağol teşekkürler tavsiye önemli yaa işin birde parasal yönünü tutturabilirsem gayet mantıklı tamda aradığım gibi bir yer anlatın ben internetten bir bakayım öpüyorumCanım çok memnun kaldık sakin temiz bir otel HD evet tam bir aile ortamı çalışanlar çok sıcak kanlı evinde gibi hissedeceksin kendini sentido belazur otel bodrum akyarlar mevki denize sıfır plajı hem kum hem çim bölümü var sahilde de HD devam ediyor ne istersen sürekli mevcut en önemlisi çok Güleryüzlu insanlar her an memnun etmek için çabalıyorlar otele ulaşım otobüs dolmuş hava alanı transfer mevcut biz izmirdeyiz diye kendi arabamizla 3 saatte gittik müşteri temsilcisi nihan Hn muhasebe Aygül Hn yardımcı olucaktir aile odaları var bahçede iki oda banyo teras şeklinde buyuk ama eski bodrum evleri tarzında biz konfor çok sevdiğimiz için orada bir gece kalıp otel odasına geçtik 5 gece otel odası tek oda ama büyük yataklar ve ortopedik yastıklar çok rahattır evdeki yatağın öyle rahat deil inan
Mutlu sona ulaşmadı diyemi :)))Cok pis agladim bende gogsum hala dar.
Esin dogru demis insan kendi sevdigini dusunuyo orda boguluyosun zaten.
Mayin kismi cok abartilmisti ama kemal her zorlugu asinca anca boyle bagladi demek senarist :)) yutubda fena sövmüşler yapimcilara
Benim oğlanın telefonu bozuldu çıkartı eski telefonları tek tek denedi dizinin duygusal yönüne varamadık ki bozuk olan telefonları ve şarjları attılar .....vs vs dizi elden gitti benim birşeyi anlamam için evdekilerin uyuması lazım en kötüsüde eski telefonumu şarj edebilen tek cihazında atmışlar galiba delirecemSen yabanci izliyon :)) kara sevdanin finali vardida
duygusal arkadaşımmerhabalar gene buralardayım ben 9.takıma girdim .....kızlar nasılsınız sizi takip ediyordum gerçi ....yüzüm yok du gelmeye işte öylee...
Gene buralardayim derken? Benmi kacirdim buraya geldiginizi?
Sanirim senin olmadığın dönem buradaydi doğa.
O da Bizden. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?