Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bugun çok duygusalim yaa..

Bir an hersey boş geliyo ölümlü dünya diyorum bu ne çaba bu ne hırs. .
Uyandığimdan beri boş boş oturuyorum.

Çakıl, tomurcugum diye okudum içimden diyorum ki neden kızıyor ki eşi iltifat etmiş. Sonradan tomruk dediğini anladım :)
Haftada 2 kilo zor be kardes, daha realist hayaller kurmanı öneririm :)

E eboe

Evet ben de hatırladım.

Muhafazakar feminist. :)

Doktorlar zayıfla dediginden beri üstüme geliyor bide ağır yaşamları o da benimle seyretti sanırım onda ters etki yaptı kilo vermem için bu tarz laflar vuruyor. Pişman olacak çünkü ben kilo vereceğim o görecek eskisi gibi olacağım yine 55 kilo olacağım

Evet ben de hatırladım.

Muhafazakar feminist. :)

Efendim canim :))

Bende duygusalim ramazanin son gunu bi dahakine omur var mi yok mu bilmiyoruz buda ayri bir duygusallik yapiyo.

Ve dogru diyosun hersey o kadar bos ki.
Bazen kapiliyoruz hayata arada durup baktigimizda da goruyoruz gercegi.

Kara sevdayı gördüm şimdi bu mayın olayı nedir bu adam kötü mü bunlar nasıl buraya geldi çok mu seviyorlardi .... cidden kötü bitmiş mayın patladı bu arada anneme böyle sorup deli ederim. Son bölümde tüm bölümlerin özetini isterdim . Bebek çok tatlıydi

Umut olmadan olmuyor yola devam edilmiyor ben böyle hissettigimde hep kola içiyorum sanırım bu duygu bende çok fazla var .

Nedense bugün ben de cok hüzünlü uyandm.tatildeki ilk günüm halbuki biraz dinc enerjik mutlu olabilirdim.yarın bayram her bayramda bi buruk oluyorum.bugün kızımın mezarına gitmek istedim ama esim onaylamadı üzülüp ağlayıp karnındaki bebegimizi strese sokacaksn dedi.haklı da.kızım olsaydı ona simdi bayramlk alacaktm ne hayallerim umutlarm vardı.nasip değilmiş.hersey Allahtan .ins karnmdakine nasip olur..gecici bir dünya zaten.bebegim cennette daha güzel sartlarda mutludur deyip kendimi teselli ediyorum.ben de kızıma elbise alamadm bari yegenlerime alaym dedim.ablama benim adma cocuguna elbise almasını söyledim.Rabbim diger ramazan bayramına karnmdakine almayı nadip eder insaallah.sevdiklerimiz olmaynca bayram bi buruk oluyo gerçekten.imtihan dünyası bu taraf.bizim payımıza da bu imyihan düşmüş demek ki.Rabbim bu acının beteri den korusun.memlekete gidemedim yola çıkmak istemedm.kaynvalidem de gecirecem bayramı orda pek yazamam.hepinize mutlu bir bayram diliyorum.sevdiklerinizin kıymetini bilin.eşiniz çocuğunuz anne babanız.hayatta olaara sıkı sıkı sarilin.

Ne çok isterdim annemin,babamın, abimin elini öpmeyi bayramlasmayi.
Benim payimda bunlar var maalesef. Yapacak birsey yok. .

Canim hakkımızda hayırlısı olsun diyecek söz bulamıyorum herseyin bir nedeni var bunu biliyorum

Üzülmğşsün biraz haklı olarak geleceğe dairse ne güzel yazmışsın tüm iyi dileklerine ve duana AMiN diyorum canım doğacak bebeğim ve ailenle mutlu sağlıklı nice nice bayramlara öpüyorum

Selamlar emlakçı mısınız merak ediyorum satış yapıyorsunuz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…