Buraya biri gelmisti cakil (mesaji turku esliginde yaziyorum)
Gece kalkip yeme huyu var diye esine mutfagi kilitle diyodu.
O yazdikca kadin olarak ben eziliyodum.
Bir kadin kocasina kendisini ezme hakkini vermemeli.
Bende yaptim benzer hatalari.
Bundan sonra yapmayalim yapmamaliyiz.
Doktorlar zayıfla dediginden beri üstüme geliyor bide ağır yaşamları o da benimle seyretti sanırım onda ters etki yaptı kilo vermem için bu tarz laflar vuruyor. Pişman olacak çünkü ben kilo vereceğim o görecek eskisi gibi olacağım yine 55 kilo olacağımBuraya biri gelmisti cakil (mesaji turku esliginde yaziyorum)
Gece kalkip yeme huyu var diye esine mutfagi kilitle diyodu.
O yazdikca kadin olarak ben eziliyodum.
Bir kadin kocasina kendisini ezme hakkini vermemeli.
Bende yaptim benzer hatalari.
Bundan sonra yapmayalim yapmamaliyiz.
Evet ben de hatırladım.
Muhafazakar feminist. :)
Yena KK kuşlari diyorki bana bildirimlerini iyi kontrol etmiyosun :))
Umut olmadan olmuyor yola devam edilmiyor ben böyle hissettigimde hep kola içiyorum sanırım bu duygu bende çok fazla var .Ben bugun çok duygusalim yaa..
Bir an hersey boş geliyo ölümlü dünya diyorum bu ne çaba bu ne hırs. .
Uyandığimdan beri boş boş oturuyorum.
Çakıl, tomurcugum diye okudum içimden diyorum ki neden kızıyor ki eşi iltifat etmiş. Sonradan tomruk dediğini anladım :)
Haftada 2 kilo zor be kardes, daha realist hayaller kurmanı öneririm :)
E eboe
YENA canm bildirim yapmadığım için doğal olarak listeden çıkarmissin beni.buralardan uzak kaldığım için üzüldüm inşallah bayramdan sonra buralardayim.
Nedense bugün ben de cok hüzünlü uyandm.tatildeki ilk günüm halbuki biraz dinc enerjik mutlu olabilirdim.yarın bayram her bayramda bi buruk oluyorum.bugün kızımın mezarına gitmek istedim ama esim onaylamadı üzülüp ağlayıp karnındaki bebegimizi strese sokacaksn dedi.haklı da.kızım olsaydı ona simdi bayramlk alacaktm ne hayallerim umutlarm vardı.nasip değilmiş.hersey Allahtan .ins karnmdakine nasip olur..gecici bir dünya zaten.bebegim cennette daha güzel sartlarda mutludur deyip kendimi teselli ediyorum.ben de kızıma elbise alamadm bari yegenlerime alaym dedim.ablama benim adma cocuguna elbise almasını söyledim.Rabbim diger ramazan bayramına karnmdakine almayı nadip eder insaallah.sevdiklerimiz olmaynca bayram bi buruk oluyo gerçekten.imtihan dünyası bu taraf.bizim payımıza da bu imyihan düşmüş demek ki.Rabbim bu acının beteri den korusun.memlekete gidemedim yola çıkmak istemedm.kaynvalidem de gecirecem bayramı orda pek yazamam.hepinize mutlu bir bayram diliyorum.sevdiklerinizin kıymetini bilin.eşiniz çocuğunuz anne babanız.hayatta olaara sıkı sıkı sarilin.
Canim hakkımızda hayırlısı olsun diyecek söz bulamıyorum herseyin bir nedeni var bunu biliyorumNedense bugün ben de cok hüzünlü uyandm.tatildeki ilk günüm halbuki biraz dinc enerjik mutlu olabilirdim.yarın bayram her bayramda bi buruk oluyorum.bugün kızımın mezarına gitmek istedim ama esim onaylamadı üzülüp ağlayıp karnındaki bebegimizi strese sokacaksn dedi.haklı da.kızım olsaydı ona simdi bayramlk alacaktm ne hayallerim umutlarm vardı.nasip değilmiş.hersey Allahtan .ins karnmdakine nasip olur..gecici bir dünya zaten.bebegim cennette daha güzel sartlarda mutludur deyip kendimi teselli ediyorum.ben de kızıma elbise alamadm bari yegenlerime alaym dedim.ablama benim adma cocuguna elbise almasını söyledim.Rabbim diger ramazan bayramına karnmdakine almayı nadip eder insaallah.sevdiklerimiz olmaynca bayram bi buruk oluyo gerçekten.imtihan dünyası bu taraf.bizim payımıza da bu imyihan düşmüş demek ki.Rabbim bu acının beteri den korusun.memlekete gidemedim yola çıkmak istemedm.kaynvalidem de gecirecem bayramı orda pek yazamam.hepinize mutlu bir bayram diliyorum.sevdiklerinizin kıymetini bilin.eşiniz çocuğunuz anne babanız.hayatta olaara sıkı sıkı sarilin.
Nedense bugün ben de cok hüzünlü uyandm.tatildeki ilk günüm halbuki biraz dinc enerjik mutlu olabilirdim.yarın bayram her bayramda bi buruk oluyorum.bugün kızımın mezarına gitmek istedim ama esim onaylamadı üzülüp ağlayıp karnındaki bebegimizi strese sokacaksn dedi.haklı da.kızım olsaydı ona simdi bayramlk alacaktm ne hayallerim umutlarm vardı.nasip değilmiş.hersey Allahtan .ins karnmdakine nasip olur..gecici bir dünya zaten.bebegim cennette daha güzel sartlarda mutludur deyip kendimi teselli ediyorum.ben de kızıma elbise alamadm bari yegenlerime alaym dedim.ablama benim adma cocuguna elbise almasını söyledim.Rabbim diger ramazan bayramına karnmdakine almayı nadip eder insaallah.sevdiklerimiz olmaynca bayram bi buruk oluyo gerçekten.imtihan dünyası bu taraf.bizim payımıza da bu imyihan düşmüş demek ki.Rabbim bu acının beteri den korusun.memlekete gidemedim yola çıkmak istemedm.kaynvalidem de gecirecem bayramı orda pek yazamam.hepinize mutlu bir bayram diliyorum.sevdiklerinizin kıymetini bilin.eşiniz çocuğunuz anne babanız.hayatta olaara sıkı sıkı sarilin.
Allah mekanlarını cennet eylesin yavrum çocuklarınla ailenle nice bayramlara hayat işte daha bize neler gösterecek dimiii.....Ne çok isterdim annemin,babamın, abimin elini öpmeyi bayramlasmayi.
Benim payimda bunlar var maalesef. Yapacak birsey yok. .
Gözün aydın halacık Allah analı babalı büyütsünAminn kızlar Sağolun....sankim hiç bebiş görmedim he aklım orda gece evime geldim temizlik yapıyom işim bitsin gidicez gene...
Selamlar emlakçı mısınız merak ediyorum satış yapıyorsunuz sanirimGünaydinlar,
Dabi ben sabahin besinden beri ayik gezince sankim öglen olmus gibi
Eski eve gittim kahvaltilik getirdim disardan ye ye bittim valla orayi bi toparladim
Bugün eski memleketimize de gitcez oranin anahtarlarini teslim etcem ikiye düsecek insallah anahtar sayisi Hem de kücük kizi görmemize izin vermis yüce hasmetmahap seref yoksunu ( ne kibar deyirem di mi) onu görmeye gitcez
Bayram diye imana geldi belkim
Pisst kizlar Ingiliz enisteniz önümüzdeki ay Dubai'den beni görmeye gelcegmis bi kac haftada zayiflatin beni more
Odun Türklerden bi ayir yoktur be ya..
Hem Dubai'de çalisiyo büyük ve zengin kisilik
Durdu durdu turnayi gözünden vurdu diycekler
Kangi marka araba istesem acep
Benzini de fullesin getirsin di mi
Sanki heç
Mekanları cennet olsun canm.ins öteki tarafta ellerini öpmek nasip olur.bunlar kısa süreli ayrılıklar.Ne çok isterdim annemin,babamın, abimin elini öpmeyi bayramlasmayi.
Benim payimda bunlar var maalesef. Yapacak birsey yok. .
:) emlakcimiz frida.onun mecburiyetten fazladan ev kiraladı.is degisikligi nedeniyle aynı anda bikac ev kiralamış oldu.Selamlar emlakçı mısınız merak ediyorum satış yapıyorsunuz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?