- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Selamlar emlakçı mısınız merak ediyorum satış yapıyorsunuz sanirim
İnşallah cabuk hallolur her işinizYok magdur kiraciyim ben
Bir sehirden bir sehire tasinmak gibi bi çilginligim oldu ve biraz karisik oldu da çözdüm gibi gibi
Onu bende duydum bu komşumuz eşine gece mutfağı kilitletiyormus dolapları falan o ne öyle ya çok şaşırmıştımBuraya biri gelmisti cakil (mesaji turku esliginde yaziyorum)
Gece kalkip yeme huyu var diye esine mutfagi kilitle diyodu.
O yazdikca kadin olarak ben eziliyodum.
Bir kadin kocasina kendisini ezme hakkini vermemeli.
Bende yaptim benzer hatalari.
Bundan sonra yapmayalim yapmamaliyiz.
Nedense bende tomurcuk okudum sonradan farkettim:) algıda benzerlikBen bugun çok duygusalim yaa..
Bir an hersey boş geliyo ölümlü dünya diyorum bu ne çaba bu ne hırs. .
Uyandığimdan beri boş boş oturuyorum.
Çakıl, tomurcugum diye okudum içimden diyorum ki neden kızıyor ki eşi iltifat etmiş. Sonradan tomruk dediğini anladım :)
Haftada 2 kilo zor be kardes, daha realist hayaller kurmanı öneririm :)
E eboe
Bende bugün tekrarını izledim ağla ağla kizimda öyle bakakaldi:)))Kara sevdayı gördüm şimdi bu mayın olayı nedir bu adam kötü mü bunlar nasıl buraya geldi çok mu seviyorlardi .... cidden kötü bitmiş mayın patladı bu arada anneme böyle sorup deli ederim. Son bölümde tüm bölümlerin özetini isterdim . Bebek çok tatlıydi
Bü sene de ramazan ayını uğurladık Rabbim seneye eristirsin ramazan ayında yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin affedilmedik günahımız kalmasın bayram sabahına İnşaAllah
Bayramınız mübarek olsun
Beklerim :)Sabah öperim elini :))
İnşaAllah canım benım Rabbim hepimizin muradını versin.Allah kolaylik versin maviş. Bi gun biticek elbet ayrilikta.
canım üzülme buda senin imtihanın bak Rabbim tekrar nasip ediyor sana.bu arada kaç hamilesinNedense bugün ben de cok hüzünlü uyandm.tatildeki ilk günüm halbuki biraz dinc enerjik mutlu olabilirdim.yarın bayram her bayramda bi buruk oluyorum.bugün kızımın mezarına gitmek istedim ama esim onaylamadı üzülüp ağlayıp karnındaki bebegimizi strese sokacaksn dedi.haklı da.kızım olsaydı ona simdi bayramlk alacaktm ne hayallerim umutlarm vardı.nasip değilmiş.hersey Allahtan .ins karnmdakine nasip olur..gecici bir dünya zaten.bebegim cennette daha güzel sartlarda mutludur deyip kendimi teselli ediyorum.ben de kızıma elbise alamadm bari yegenlerime alaym dedim.ablama benim adma cocuguna elbise almasını söyledim.Rabbim diger ramazan bayramına karnmdakine almayı nadip eder insaallah.sevdiklerimiz olmaynca bayram bi buruk oluyo gerçekten.imtihan dünyası bu taraf.bizim payımıza da bu imyihan düşmüş demek ki.Rabbim bu acının beteri den korusun.memlekete gidemedim yola çıkmak istemedm.kaynvalidem de gecirecem bayramı orda pek yazamam.hepinize mutlu bir bayram diliyorum.sevdiklerinizin kıymetini bilin.eşiniz çocuğunuz anne babanız.hayatta olaara sıkı sıkı sarilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?