Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bayrammis bugün..

Insanlar sevdikleri ile ayni sofrada güle oynaya kahvalti ederken benim payima balkonumda gözümün yasini çayima katarak içmek düsermis..

Geride biraktigin evladin icinde bulundugu perisanligi farketmeyisi icimi yakarmis..
Ugrunda yaptigin fedakarliklari hiçe sayan bir evladin zehir zemberek sözlerini yutkunmak kalirmis..

Bir sofra basinda toplayacak kadar bile kimsen olmadigi gercegi ile yüzlesmenin acisi ayagindaki nasirdan çok acitirmis..

Bayraminiz mübarek olsun çünkü benim artik bayramlarim yok seveni olmayanin bayrami olmaz ki..Ne olurdu benim de hayata tutunmami saglayacak bir seylerim olsaydi Bir candan sarilanim olmasi için neler vermezdim simdi.
.Sirf inadimdan yasiyorum keçi inadimdan..
Hepsi bu..

Benimde sabahtan beri içim sıkılıyor tüm ailem birarada bitek ben burdayım iyiki telefonla görüntülü görüşme var çok zor geldi bu sefer sabahın 8 inden beri 3 kez aradım ortam neşeli keyifli gurbet çok fena ayda 10 000 kazanmamak da acı. Sabah git akşam gel yapardım umrumda olmazdı hicbisey.

Mutlu bayramlar kızlar

Ben fena karıştırıp yedim bugün mağlesef midem yanıyor siz anladınız neler yedim sanki hep açım bişeyler yiyorum ama doymuyorumda anlamadım gitti çay koydum biraz eşimle kahvaltı yapıcaz çok dolaştık büyükleri eve geldik biraz yatıp dinlendik şimdi çayla bişeyler atıştıracağız ...

Simi üzülme lütfen bak burda biz varız ayrıca kızında daha çok toy ileride herşeyi daha iyi anlıyacaktır

Hadi dağıtalim ortamı çıkalım bu hüzünden bayram sonu ulvi hedefimize yol alacağız karışmam sabırla sizi bekliyorum.Eki Görüntüle 2013381
Evet canım bayram sonu bende geliyorumda benim tam anmıyla gelmem 10 temmuz gibi olabilir bir istanbul dışı yapıcam orda dengem bozulur gibi geliyor yada dikkat etmek istemeyebilirim gibi geliyor ....

Bugün bir akraba benim verdiğim kiloların bir kısmını geri aldığımı farketti ne fena millet gözünde mezroyla geziyor sankiiii

Benimde kaçamağım var iki dilim baklava üç dilim su böreği bayram bugün napalim yarın yemeyiz üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…