Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyiymis

Eki Görüntüle 2014528

Is yerin de yine yemek yiyemedim eve gelince hemen yumurta haşlayıp semizotu ve kurusoğan ile buluşturdum. .
Himm yeni bi tarif benim icin

Kızlar yeni telim şarj almıyor bozuldu kapanmak üzere birsure tamirden gelene kadar yokum öpüldünüz canlarım grsrz
Fazlaliklari eritipmi gelcen ayy ne kotuyum domestos reklamindaki gibi eski reklamda vardi ya kötüyüm ben kötüyüm

Hatun kisiler,
Burdaki son anahtari da teslim ettim.
Bir anahtara kaldim. Nasi mutluyum nasi sormayin

Yerlestir yerlestir bitmiyo bu nedir arkidis yau
Yorgunluktan bi hosum yatinca bile dinlenemiyorum
Ohh sevindim tek anahtar oleyyyy

Kac kasikti bu yemek

Bu takımların ne özelliği var ben hiç girmedim ne farkı oluyor
Bende bilmiyorum

Baharla senin menüyü ben kaçırdım mi
Lolaxx nerdesin bak sana yetişir seni geçerim.
Siteye giremedim yazicam

Sabah ilac ve 4 cekirdekli uzum
1 hasl yum 2 kk peynir 5 zeytin domates 3 minik 1 cay k.pekmez 1 cay k bal 2 dlm ekmek
Turk kahv findik 8 tane
Oglen 2 catal kiymali makarna 3 catal bamya yemegi
2 dlm baklv.
6 da 3 kasik patlican sslt 3 kasik yogurtlu bugday 4 tane minik sarma 1 lokma tatlisi 1 dlm ekm.
9 da 1 dlm karpuz minik ekmege b.peynir :)
8 brd su

Yeni eve girdik sayılır. oğlanı yıkadım yatağa girdi ben de dinlenirken size bakayımm..
Çay demleyip sahile gittik çayımızı içtik azıcık esermi diye bekledik ama nafile deniz kenarı dahi esmiii..

baharnaz cım ortalama 3 dolu kaşık vardır ölçmeden aldım tabağıma.

cakil80 semizotu ıspanak gibi değil çok çabuk temizleniyor..Tavisye ederim hem çok faydalı hem çok lezzetli :))
Bu arada çok iyi gidiyorsun sakın bozma.. KArpuz yerken bir parça peynir yemek erken acıkmayı engellermiş..

plynna hayırlısı olsun...

lolaxx nerdesin.?

E eboe , OGULCUKLARIM zeze_84 siz de görünmüyorsunuz..

simeranya7 hadi gözün aydın canım... Çok zorlandın sonu iyi olacak inşallah...

Bonus yinemi başarılı,yinemi sağlıklı menü :)

Son düzenleme:
Bugün yediklerim..

Sabah,
Domates
peynir

Ara,
türk kahvesi

Baklava ( minik bir ısırık)

1 erik

Öğle,
Yumurtalı semizotu salatası..

Akşan,

Kıymalı bamya
1 kaşık yoğurt

20 dk. yürüyüş

akşam yemeğini geç yiyince son ara öğünü yapmadım...

Hayırlı geceler güzeller
Burdaki tartımın pili bitmiş tartmadı. 1 süre burdayız sanırım. Pil alma şansım yok .
bir süre beni listeden çıkartın isterseniz

Istersen izinli diye belirteyim.
Nasıl istersen çokmu kalıcaksiniz. .
Bir ara 80 li kilolardaydin sadece hatirlatmak istedim.. :)

Hayırlı geceler.. menülerimi bi türlü düzene sokamadım. kötü değil ama çok da iyi değil. betül hala uyumadı.. çoğu gece böyle, günüm de onun peşinde geçiyor. o uyuyunca da ya işim oluyo yada ben de uyuyorum.. gelememem biraz da ona bağlı yani.. kilo bildirimi de şimdiden yapayım.

Kilo: 104
Spor 90 dk...

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, esimde benle uğraşıyor bu ara her an 3. Ye hamile kalabilirsin falan diyor de yürü git diyorum bende amaninnn
aa öyle deme kismet bu bakarsın olur ne güzel işte 3.çocuk.çok kardeşliği severim ben ama ben yaparmyım bilemem

Dikka

Benim 3 haftalikken anlasildi bu durumlarda erken tahlil önemli mutlaka kan testi yaptır
kan testi için baya bi yol yürümem lazım iyi değilim ki dışarı çıkayim bende merak ediyorum ama inşallah yarın halletmek istiyorum içimde bi sıkıntı oldu varsada yoksada artık net olsun istiyorum 4gündür heyecan heyecan başka şey düşünemez oldum

Testin sonucu ne oldu sesin çıkmadı burada olmadığına göre eşine sürpriz yapıyor olabilir misin acaba
yok canım akşam fena oldum dışarı çıktık biraz daha rahatladm ya konuşmaya gücüm yetmiyor tıkanıyorum resmen.eşimin daha benim şüphelerimden haberi bile yok öyle şaşkın ki muayyen günüm 4gün geçti hiç dikkatini cekmedi bile

Bu takımların ne özelliği var ben hiç girmedim ne farkı oluyor

Sert kurallari var cakilcigim 2 hafta kilo veremedinmi uyari oluyor dahada surerse kilo alimi falan olursa listeden cikariliyor.
Takimlar 10 senedir var verilen kilolar toplaniyor puanlama ile diger takimlarla rekabet yapiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…