Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy ne kadar güldüm alemsin cAnim
Eki Görüntüle 2014528

Is yerin de yine yemek yiyemedim eve gelince hemen yumurta haşlayıp semizotu ve kurusoğan ile buluşturdum. .
Bana da misafir geldi öğleyemegi yiyemedim..karpuzla gecistirdim ögleyi..afiyet olsun canim

Öteyim hemen gecikmeden.

Sabah
2 yumurta sucuklu, 2 kk beyaz peynir,
4 ceviz, domates, biber,
1,5 dilim tam bugday ekmek

Ara
8 kiraz, 8 üzüm, bir miktar bayram cikolatasi

Aksam
10 kasik yesil mercimek
Bir dolu kase karisik salata

1 litre ancak biten limonlu su.
Yuruyus henuz yok cikicam.

Son düzenleme:

Gözünden çıkan kalp emojisi sevdiğim bonusuuummmm özledim...
Keşke kilo almamış olsam oldu bir hata yaptık artık önümüze bakcezzz.

YENA hiiiçç atletik çevik bir tilki olamıyorum netcez :)

Gecen yil gittiğim 6 ay paketti her hafta gidiyordum 1600 vermiştim sonra Ümran tip da 1 seans gittim 40 tl verdim ama ondan memnun kalmadım liste standartti bana göre değil

Niye duruyorsun kan testi yaptırsana

sağlıkocağına kan vermeye gidecektim ama kalp çarpıntisindan zor nefes alıyorum yürürsem bayılırım o derece fenayim.nabız 110suan.
Bisicik olmaz benim normal kalp çarpıntı 130 sinus tasikardim var 160 a kadar bişey olmaz hadi biran önce git merak ettirme bizi

eşime çaktirmyorum olursa süpriz yapmak istiyorum.tabi sabırsızlanyorum bi taraftanda.günüm 3gün geçti 2 haftadir sancım sancı erken başladı oradan anladım oğlumdada böyle oldu.
Dikka
Bu testlerin tam sonuç vermesi için 1hafta geçmesi gerekiyor diye duymuştum ama öncesinde belli olurmu daha 3gün geçti
Benim 3 haftalikken anlasildi bu durumlarda erken tahlil önemli mutlaka kan testi yaptır

Bu takımların ne özelliği var ben hiç girmedim ne farkı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…