Ayyy ne kadar güldüm alemsin cAnim7.takim icin form doldurdum size gostermeden olurmuydu olmazdi
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Bonus sadece Bonus
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1.64
KİLONUZ: 107.6
HEDEF KİLONUZ: 90
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Çünkü salağım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Neden olmasın?
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Deveye sormuşlar neden boynun eğri? diye...
_Nerem dogru ki demiş...
Evliyim.
13, 4,5, 2,5 yaslarinda cocuklarim var.
Mecburi ev hanimligim var.
En buyuk saglam hobilerim muzik ve KK 90 kilo uzeri gurubu.
Gereksiz bir çenem var düşman başına...
1 adet beton efektli pammık kalbim var.
Astigmatım var, kirmizi siyah gozlugum var.
Her daim asilacak camasirim ve ütüm var.
Stresten şişerim hep gazım var.
Takıldıgım ayrıntılar ve bir dolu gereksiz özelliğim var.
Atsan atılmaz satsan satılmazım.
Bana da misafir geldi öğleyemegi yiyemedim..karpuzla gecistirdim ögleyi..afiyet olsun canimEki Görüntüle 2014528
Is yerin de yine yemek yiyemedim eve gelince hemen yumurta haşlayıp semizotu ve kurusoğan ile buluşturdum. .
Ayyy ne kadar güldüm alemsin cAnim
Bana da misafir geldi öğleyemegi yiyemedim..karpuzla gecistirdim ögleyi..afiyet olsun canim
Kürkünü sevdigim gozlerim isildadi seni goruncegozunden kalp cikaran emoji gibi oldum.
Hoşgeldin sefa getirdin lutfen kilo almamiş ol
Sana sesi yuksek iyi bir kulaklik birakiyorum bu sarkiyla...
Ahh yuregimde dort nala atlar
Atlarin sagrısında kanatlar
hımmm severim afiyet olsun zaten sevmediğim bir şey yok gibi
Gecen yil gittiğim 6 ay paketti her hafta gidiyordum 1600 vermiştim sonra Ümran tip da 1 seans gittim 40 tl verdim ama ondan memnun kalmadım liste standartti bana göre değilbir de cumartesi bir diyetisyenden randevu aldım .
ayda 2 kere gitmem gerekiyormuş 1 seans 285 tl, bana çok geldi açıkçası.
cakil80 çakılcım sanırım sen de gitmiştin ve istanbuldaydın diye hatırlıyorum ne kadar veriyordun merak ettim
Ataşehir deki migeçen yıllarda 250 ise şimdi sormamak lazım
memorial'den randevu aldım ben
Niye duruyorsun kan testi yaptırsanaamma velakin içimdeki hisler diyorki çok uzun sürmeyecek benim bu adapte işim.hasta olmadım ve kalp çarpıntılarm başladı yüksek ihtimalle hasta olmayacam galibayani hasta olma günüm dahi gelmeden belirtilerden anlamıştim.ama tabiki suan net bi durum yok sadece hisler var
Bisicik olmaz benim normal kalp çarpıntı 130 sinus tasikardim var 160 a kadar bişey olmaz hadi biran önce git merak ettirme bizisağlıkocağına kan vermeye gidecektim ama kalp çarpıntisindan zor nefes alıyorum yürürsem bayılırım o derece fenayim.nabız 110suan.
Dikkaeşime çaktirmyorum olursa süpriz yapmak istiyorum.tabi sabırsızlanyorum bi taraftanda.günüm 3gün geçti 2 haftadir sancım sancı erken başladı oradan anladım oğlumdada böyle oldu.
Benim 3 haftalikken anlasildi bu durumlarda erken tahlil önemli mutlaka kan testi yaptırBu testlerin tam sonuç vermesi için 1hafta geçmesi gerekiyor diye duymuştum ama öncesinde belli olurmu daha 3gün geçti
Bu takımların ne özelliği var ben hiç girmedim ne farkı oluyor7.takim icin form doldurdum size gostermeden olurmuydu olmazdi
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Bonus sadece Bonus
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1.64
KİLONUZ: 107.6
HEDEF KİLONUZ: 90
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Çünkü salağım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Neden olmasın?
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Deveye sormuşlar neden boynun eğri? diye...
_Nerem dogru ki demiş...
Evliyim.
13, 4,5, 2,5 yaslarinda cocuklarim var.
Mecburi ev hanimligim var.
En buyuk saglam hobilerim muzik ve KK 90 kilo uzeri gurubu.
Gereksiz bir çenem var düşman başına...
1 adet beton efektli pammık kalbim var.
Astigmatım var, kirmizi siyah gozlugum var.
Her daim asilacak camasirim ve ütüm var.
Stresten şişerim hep gazım var.
Takıldıgım ayrıntılar ve bir dolu gereksiz özelliğim var.
Atsan atılmaz satsan satılmazım.
Çok güzel görünüyor ben semizotunu nasıl yikiyorsam canımı alsana kurtulsam moduna giriyor sanırım abartiyorum yıkarkenEki Görüntüle 2014528
Is yerin de yine yemek yiyemedim eve gelince hemen yumurta haşlayıp semizotu ve kurusoğan ile buluşturdum. .
Ben de aynı yere güldüm kendimden birseyler buldumKız bonus yirim seni birçok özelliğimiz benzer misal çamaşır ütü şişkinlik gaz beton efektli pamik kalp hahaha
Bamya sevılmezmı yaaaahımmm severim afiyet olsun zaten sevmediğim bir şey yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?