Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eşin alabilirse daha iyi olur o zaman acelesi yok tabide insan merak ediyor gunun ne zamandi?
eşime çaktirmyorum olursa süpriz yapmak istiyorum.tabi sabırsızlanyorum bi taraftanda.günüm 3gün geçti 2 haftadir sancım sancı erken başladı oradan anladım oğlumdada böyle oldu.

eşime çaktirmyorum olursa süpriz yapmak istiyorum.tabi sabırsızlanyorum bi taraftanda.günüm 3gün geçti 2 haftadir sancım sancı erken başladı oradan anladım oğlumdada böyle oldu.

3 gun geciyosa cikar zaten yokmu biri aldirsan :)) allah gonlune gore versin herkesin ins.

Ayyy sorma bonus bende iki gündür frenliyorum kendimi dolabi actikca ağzıma atmak istiyorum fındıklı ece çikolatadan..
Bir poşet tereyağlı şeker bir kutu çikolata.. benim gibi aç gozlude yok evde yiyip bitirseler.. imreniyorum başkalarının evine gidince her daim çikolata şeker bulunuyor evlerinde nasıl yemezler anlamiyorum

7.takim icin form doldurdum size gostermeden olurmuydu olmazdi

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ: Bonus sadece Bonus

YAŞINIZ: 32

BOYUNUZ: 1.64

KİLONUZ: 107.6

HEDEF KİLONUZ: 90

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Çünkü salağım

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Neden olmasın?

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Deveye sormuşlar neden boynun eğri? diye...
_Nerem dogru ki demiş...

Evliyim.
13, 4,5, 2,5 yaslarinda cocuklarim var.
Mecburi ev hanimligim var.
En buyuk saglam hobilerim muzik ve KK 90 kilo uzeri gurubu.
Gereksiz bir çenem var düşman başına...
1 adet beton efektli pammık kalbim var.
Astigmatım var, kirmizi siyah gozlugum var.
Her daim asilacak camasirim ve ütüm var.
Stresten şişerim hep gazım var.
Takıldıgım ayrıntılar ve bir dolu gereksiz özelliğim var.
Atsan atılmaz satsan satılmazım.

:))
Inşallah sana uğur getirir 7. Takım bizim faydamiz olmadı

Son düzenleme:
uğur getirir inşallah

Hakikaten kızlar bu sıcakta nasıl yürüyüş yapicaz bilmiyorum

Kız bonus yirim seni birçok özelliğimiz benzer misal çamaşır ütü şişkinlik gaz beton efektli pamik kalp hahaha

Ben hiç form doldurmadan girmiştim 8.takima kimsede dolduruyor zati bu niye kine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…