Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sert kurallari var cakilcigim 2 hafta kilo veremedinmi uyari oluyor dahada surerse kilo alimi falan olursa listeden cikariliyor.
Takimlar 10 senedir var verilen kilolar toplaniyor puanlama ile diger takimlarla rekabet yapiliyor.
Takim kaptanlari surekli av pesindedir o zaman :)))

Günaydın kızlar
Kardeşimin düğünü var 2 hafta sonra o yüzden bayrama geldiğimde geri dönmedim ailemin yanında kalıyorum ve burda tartılamıyorm
Bayramda kilo almış olabilirim birazcık abarttım ama yeniden devam ediyorum
Kilomu aynı yazabilirsiniz 2 hafta sonra günceli paylaşırım :)

dün başlamıştım aslında sabah ve öğlen iyiydi ama evde tatlı vardı , neden yedim bilmiyorum

şöyle yenacım ,nişan tarihi belli değildi tam..
bizim de yıllık iznimiz 28 inde başlıyor 3 hafta yokuz. ve bu tarih belliydi. görümcem tutturdu ben 5 ağustosta yapıcam diye. e istanbul dışına çıktıktan sonra tekrar nişana dönüp tekrar gitmek çok zor. biz de başka tarih olsun dedik eşimle . yok olmaz diye tutturdular görümcem ve annesi. en son kayınvalide bu yıl tatile gitmeyin sizde çok mu önemli dedi
ben de valla benim için oldukça önemli dedim . sonra konu uzadıkça uzadı .
babası da bizden taraf oldu . görümceme sen neden kimseye sormadan kendin belirliyorsun , bu acele ne diye kızdı .
en son 29u olarak karar verildi. biz de 2 gün gecikme ile çıkacağız tatile.

bir de bu hafta ya da önümüzdeki hafta kardeşimin eşi gelecek . hem eşyalarının bir kısmını bırakacak hem de ev bakmaya babaeski'ye gideceğiz birlikte .
bizim başımız kalabalık falan dedi durduk yere kayınvalide, ben de X'in gelip gelmemesi sizi neden etkilesin ki dedim .
o da X mi önemli yoksa kızım mı dedi. ben de senin için kızın önemli olabilir ama ben kıyaslama yapmıyorum dedim .
Ama sen benim yerimde olsan X daha önemli derdin dedim . çok bozuldu ama ben de gerçekten çok kızdım yani.
bundan sonra onlar ne kadar bencilse ben de geri kalmayacağım , hep aman boşver eşim üzülmesin diye tutuyordum kendimi . aslında ,bakınca ortada hiç bişey yok ama konuşma tarzı o kadar iticiydi ki , deli oluyor insan.
öyle işte

Ama çok bencilce gerçekten. .
Sonuçta sizler calisansiniz o zorluğu bilmek gerek. Koca sene çalışıp 2 veya 3 hafta tatil yapılıyor. .
Bir de bu gibi tarihler tek başına karar verilmez ki..
Neyse sıkma canını sonuçta ortak yol bulunmuş. .
Buraya da daha sık uğra özlüyoruz seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…