İnşallah canım inşallah..Gecen yilki gunleri ve istikrarini gorecegime eminim bol oksijen bol yag yakimi hadi insallah
Eşim teli tamirden getirdi birkaç saatte halletmişler rehber yok sadece bide watsap olsun halledicezIyiymis
Himm yeni bi tarif benim icin
Fazlaliklari eritipmi gelcen ayy ne kotuyum domestos reklamindaki gibi eski reklamda vardi ya kötüyüm ben kötüyüm
Ohh sevindim tek anahtar oleyyyy
Kac kasikti bu yemek
Bende bilmiyorum
Siteye giremedim yazicam
Utusu bozulmadı canım utule düzgünce koy biz öyle yaptık eşim ütü alalım yanımıza dedi oek titizdir kendisi yok artık dedim almadimAy çok saçma ütü yapmam lazım sonrada katlayıp valize koyucam yine kırışacak yokmu bunun başka formülü arkadaşlar direk valize koymak istiyorumda ?
Otele sorsam ütü varmı acaba diye bugünlerde o kadar çok valiz hazırladım ki öğğ geldi pooof
Betül babasıyla dışarda, mis gibi müzik açtım kafamı dinliyorum..
Canım vallahi inanırmısın ütülemedim zaten anca çamaşır yıka kurut katla yerleştir oğlum evde kaldı ona yemek yaptım ayaklarıma kara sular indi zaten şort mort idare edicem artık belki otelde küçük bir ütü bulurum nedense bu sefer o kadar çok özenmedik hatda eşim bile bir kaç bulüzü için almayalım güneş deniz kıyafetleri bozuyor dediUtusu bozulmadı canım utule düzgünce koy biz öyle yaptık eşim ütü alalım yanımıza dedi oek titizdir kendisi yok artık dedim almadim
İstanbulda hava çok sıcak olacakmış bikaç belediye başkanı uyarı yapmış gerekmedikçe çıkmayın diye bu kadar sıcaklardada zor oluyor yürümek ...Oğlumla patron kim diye animasyon izliyoruz .. şimdilik sıkıcı bakalım nasıl gelişicek :)
Bugün 60 dk. Yürüdük kizimla ama yavaş tempoda ..
Simicim hangisiyle vedalastin ..?
Bonuscum bu hafta ki yürüyüşüm 170 dk.
Yenacığım ellerine sağlık emeğini helal et haftanın derecelilerini ve tabloda olupta emek veren arkadaşları kutluyorum :)HAFTANIN 1.si ____ - 2 kg. ___ Baharnaz
HAFTANIN 2. si ___ - 1,6 kg. ____ Bonus
HAFTANIN 3. sü ___ - 1,3 kg. ____ YENA
Boşver utuyu iyi eğlenceler bolca dinlenCanım vallahi inanırmısın ütülemedim zaten anca çamaşır yıka kurut katla yerleştir oğlum evde kaldı ona yemek yaptım ayaklarıma kara sular indi zaten şort mort idare edicem artık belki otelde küçük bir ütü bulurum nedense bu sefer o kadar çok özenmedik hatda eşim bile bir kaç bulüzü için almayalım güneş deniz kıyafetleri bozuyor dedi
Yoldayım bakarım takozumun şajı yettiğince
Hedef kaç ?
Hedefime vardığım da aynanın karşısına geçip endamımı süzerekten ''Ah bu ben'' diyeceğim kendime
Evet biraz öyle oldu sağol :)Boşver utuyu iyi eğlenceler bolca dinlen
Simicim hangisiyle vedalastin ..?
aynen oyleAdaptasyon sorunu yaşıyorum diyorsun :))
E bekleriz artık .. )
ordulumuydu babasi bi ordulu olarak uzuldum yaptiklarinaBüyügü yolladim canim Mersin'e..
Küçügü bana sormadan götürmüs Türkiye'ye zaten babasi vedalasamadim onunla..Ordu'daymis o da..
Allah kavustursun canimBüyügü yolladim canim Mersin'e..
Küçügü bana sormadan götürmüs Türkiye'ye zaten babasi vedalasamadim onunla..Ordu'daymis o da..
Bol bol dinlenmece iyi tatillerEvet biraz öyle oldu sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?