Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eşim teli tamirden getirdi birkaç saatte halletmişler rehber yok sadece bide watsap olsun halledicez

Utusu bozulmadı canım utule düzgünce koy biz öyle yaptık eşim ütü alalım yanımıza dedi oek titizdir kendisi yok artık dedim almadim

Oğlumla patron kim diye animasyon izliyoruz .. şimdilik sıkıcı bakalım nasıl gelişicek :)

Bugün 60 dk. Yürüdük kizimla ama yavaş tempoda ..

Simicim hangisiyle vedalastin ..?

Bonuscum bu hafta ki yürüyüşüm 170 dk.

Utusu bozulmadı canım utule düzgünce koy biz öyle yaptık eşim ütü alalım yanımıza dedi oek titizdir kendisi yok artık dedim almadim
Canım vallahi inanırmısın ütülemedim zaten anca çamaşır yıka kurut katla yerleştir oğlum evde kaldı ona yemek yaptım ayaklarıma kara sular indi zaten şort mort idare edicem artık belki otelde küçük bir ütü bulurum nedense bu sefer o kadar çok özenmedik hatda eşim bile bir kaç bulüzü için almayalım güneş deniz kıyafetleri bozuyor dedi

Yoldayım bakarım takozumun şajı yettiğince

İstanbulda hava çok sıcak olacakmış bikaç belediye başkanı uyarı yapmış gerekmedikçe çıkmayın diye bu kadar sıcaklardada zor oluyor yürümek ...

Filim ne alemde sonunu getirebildin mi?

Boşver utuyu iyi eğlenceler bolca dinlen

Listem
Bugun yumurta gunu oldu
Sabah demir icin ozel karisim bi brd 1 brd su
Kahv 1 yum dom 5 zeytin 2 kk peynir 1 lokma pekmez 2 ceviz 1 dlm ekm
Turk kahv
Kiraz 10 adet 6 findik
Dondurma
Bol sarimsak yogurtlu yarim tabak makarna 1 dlm karpuz
6 tane kup gofret turk kahv 1 minik armut
Aksam 9 gec oldu
1 kk peynir 1.5 yum bol yesilnane dom 5 zeytin 1 dlm ekm sekersiz cay 5 siyah kuru uzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…