Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iğraaanç ne mayolu fotoğrafı sarkık şişko bir kadın işte :)))

Bahar şu demir eksikliği için olan karışımı ben anlamadım tam yazsana Dr. Mu söyledi senmi araştırıp buldun
Ben sabahları demir ilacı içiyorum bir saat hiçbişey yemiyorumki faydası olsun diye eylüle kadar içicem işte sonra bir daha tahlil yaptırırım

Geçici ek canım banada oluyor ama kaçma isteği yeminle çıkıp gideyim diyorum yaaa tabi gidemediğim için bende oturup yemek yiyorum pooofff eve gelince düzelticem ama kesin inşallah

Iyi geceler kizlar

YENA liste icin eline saglik kilo veren arkadaslarimi tebrik ederim

Yarın evlatlarımla ikea ya kahvaltı ya gidelim diye düşündüm. .
Ordan da pazara uğrariz günlük giyecek tshirt almak istiyorum bir kaç tane..
Erken gidince güzel ihraç fazlası mallar oluyor . :)
Tam ozkanlara mi gideceksin dicektim yazmissin zaten ☺ iyi gezmeler iyi alisverisler. Ikeayi bende seviyorum izmire her geldigimde giderim. Izmire gelince degismez uclum kemeralti ikea bospa ☺☺☺

Gunaydin

Dun ne yedim

Sabah
1 yumurta sahanda, 2 kk b.peynir ve tulum
Domates, biber, 2 dilim ekmek

Ara
14 kiraz, 1 küçük cay bardagi leblebi, 2 tane ece cikolata, yesil cay

Aksam
5 kasik tavuk sote, 6-7 tane küp patates

Ara
1 kutu süt, 2 kayisi

2 litre su, 40 dk yürüyüş
Gec kahvalti yaptim ve sicaktan bisey yiyemedim acikinca ara yaptim.
Aksam yemegini erken yedigim icin cok aciktim bugun 1 saat gec yiycem.
Sonra gece kriz geliyo

Surekli hastalandigim icin aktardan baisiklikla ilgili birseyler alirken uzum cekirdegi tozunu tavsiye etti ari sutune karistirayim diye sonrada boyle bi problemi olan bi arkadasada dr uzum cekirdegi tozunu bi cay bardaginda 1 cay kasigi pekmez ile sulandirip icmesini onemis bende oyle yapiyorum demir ilacinida bunu ictikten yarim saat sonra iciyorum biraz gecincede kahvalti 1 ay kadar kullanicam bu karisimi arkadas oyle kullanmis sonrada saf aari sutune basliycam bakalim insallah normale döneriz.

Sagolun tartida dunkuyle ayni ciktim daha iyiyim.

Bi aksilik oldu mr icin 12 temmuzda tekrar vericem.
Baharcim evet geceye vermislerdi.
Disari para vermek istemedigim icin devlet hastanesinde yaptirdim herseyi onlarda yogunluktan geceye veriyolar.
Fitiklarinla ilgili mr mi
Biraz fazla yedim diye umitsizlige dusup birakma zamanla oturcak hersey

Bornova Özkanlar pazarı. .
Işılduru bospa çarşamba evet .. bir gün oraya da gitmeli.. :)

Baharcim enerjiğim çok şükür. .
Gitmelisin mutlaka sabah erkenden git de seçilmeden bul istediğini geçen hafta 3 tane harika bluz aldım inanamazsin tanesi 5 tl annemde gitmis oda almış bir kaç tane bluz ve elbise 5 tl ihraç fazlası bunlar markalı nasıl rahat pantolon çanta daha neler neler

Sen söyleyince bende unuttugum demir hapimi içtim hemen yoldamisin?

@cydnz_1 DelyDoly heyyy.. siz de kendinize gelin.. kilo alırsanız kendimden daha çok üzüleceğim o kadar emek verdiniz
@lolaxx seni de ayrıca tebrik ediyorummm.. çok iyi gidiyosun maşallah
Canımsınnn güzelimmm inşallah meşhur pazartesi toparlanacagımmm

Haklısın rahatsız edici olmuş agustos sıcağında nisan mi olur makyajı bile durmaz yüzünde perişan olur insan

Ben minik seyahat uçuşu almıştım karışan kısımlara kullaniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…