Iğraaanç ne mayolu fotoğrafı sarkık şişko bir kadın işte :)))Film çok sıkıci :)
saat 20.30 da çıktık evet sıcak ama iyi geliyor. Bir de yürümem şart yoksa kas kaybı yaşarım.
Senin de tatilin inş çok iyi geçer. .
Mayolu foto atsana bana merak ederim bak :)
Boy 1.60 .. 60 kg.olsam şahane olur..
Gofret dişin da güzel,afiyet olsun baharcım. ..
Bahar şu demir eksikliği için olan karışımı ben anlamadım tam yazsana Dr. Mu söyledi senmi araştırıp buldunListem
Bugun yumurta gunu oldu
Sabah demir icin ozel karisim bi brd 1 brd su
Kahv 1 yum dom 5 zeytin 2 kk peynir 1 lokma pekmez 2 ceviz 1 dlm ekm
Turk kahv
Kiraz 10 adet 6 findik
Dondurma
Bol sarimsak yogurtlu yarim tabak makarna 1 dlm karpuz
6 tane kup gofret turk kahv 1 minik armut
Aksam 9 gec oldu
1 kk peynir 1.5 yum bol yesilnane dom 5 zeytin 1 dlm ekm sekersiz cay 5 siyah kuru uzum
Geçici ek canım banada oluyor ama kaçma isteği yeminle çıkıp gideyim diyorum yaaa tabi gidemediğim için bende oturup yemek yiyorum pooofff eve gelince düzelticem ama kesin inşallahMr icin randevum vardi oraya gidicem gelince bakabilirsem bakarim.
Canim dar bir cok sebebten oturdum yemek yedim yarim saat once felaket sis ve pisman hissediyorum.
Moral kalmadi.
Avaz avaz bi bagirasimmi var yoksa sessiz sessiz aglayasimmi var cozemiyorum.
Midem cok fena su an tek hissettigim bu.
Kim dedi 2.beyin bagirsak diye mide ve bagirsak olmaliydi
Tam ozkanlara mi gideceksin dicektim yazmissin zaten ☺ iyi gezmeler iyi alisverisler. Ikeayi bende seviyorum izmire her geldigimde giderim. Izmire gelince degismez uclum kemeralti ikea bospa ☺☺☺Yarın evlatlarımla ikea ya kahvaltı ya gidelim diye düşündüm. .
Ordan da pazara uğrariz günlük giyecek tshirt almak istiyorum bir kaç tane..
Erken gidince güzel ihraç fazlası mallar oluyor . :)
Surekli hastalandigim icin aktardan baisiklikla ilgili birseyler alirken uzum cekirdegi tozunu tavsiye etti ari sutune karistirayim diye sonrada boyle bi problemi olan bi arkadasada dr uzum cekirdegi tozunu bi cay bardaginda 1 cay kasigi pekmez ile sulandirip icmesini onemis bende oyle yapiyorum demir ilacinida bunu ictikten yarim saat sonra iciyorum biraz gecincede kahvalti 1 ay kadar kullanicam bu karisimi arkadas oyle kullanmis sonrada saf aari sutune basliycam bakalim insallah normale döneriz.Bahar şu demir eksikliği için olan karışımı ben anlamadım tam yazsana Dr. Mu söyledi senmi araştırıp buldun
Ben sabahları demir ilacı içiyorum bir saat hiçbişey yemiyorumki faydası olsun diye eylüle kadar içicem işte sonra bir daha tahlil yaptırırım
Fitiklarinla ilgili mr miSagolun tartida dunkuyle ayni ciktim daha iyiyim.
Bi aksilik oldu mr icin 12 temmuzda tekrar vericem.
Baharcim evet geceye vermislerdi.
Disari para vermek istemedigim icin devlet hastanesinde yaptirdim herseyi onlarda yogunluktan geceye veriyolar.
Gitmelisin mutlaka sabah erkenden git de seçilmeden bul istediğini geçen hafta 3 tane harika bluz aldım inanamazsin tanesi 5 tl annemde gitmis oda almış bir kaç tane bluz ve elbise 5 tl ihraç fazlası bunlar markalı nasıl rahat pantolon çanta daha neler nelerBornova Özkanlar pazarı. .
Işılduru bospa çarşamba evet .. bir gün oraya da gitmeli.. :)
Baharcim enerjiğim çok şükür. .
Sen söyleyince bende unuttugum demir hapimi içtim hemen yoldamisin?Bahar şu demir eksikliği için olan karışımı ben anlamadım tam yazsana Dr. Mu söyledi senmi araştırıp buldun
Ben sabahları demir ilacı içiyorum bir saat hiçbişey yemiyorumki faydası olsun diye eylüle kadar içicem işte sonra bir daha tahlil yaptırırım
Haydii sağsalim gitsin gelsin kuzummm inşallah güzelce dinlenir eğlenir gelirKizcemi ugurladim
Bu sehirle son bir vedam daha kaldi Çarsamba günü
Nasi agliyo ardimdan nasi
Gökyüzü yere incek sankim
Haklısın rahatsız edici olmuş agustos sıcağında nisan mi olur makyajı bile durmaz yüzünde perişan olur insandün başlamıştım aslında sabah ve öğlen iyiydi ama evde tatlı vardı , neden yedim bilmiyorum
şöyle yenacım ,nişan tarihi belli değildi tam..
bizim de yıllık iznimiz 28 inde başlıyor 3 hafta yokuz. ve bu tarih belliydi. görümcem tutturdu ben 5 ağustosta yapıcam diye. e istanbul dışına çıktıktan sonra tekrar nişana dönüp tekrar gitmek çok zor. biz de başka tarih olsun dedik eşimle . yok olmaz diye tutturdular görümcem ve annesi. en son kayınvalide bu yıl tatile gitmeyin sizde çok mu önemli dedi
ben de valla benim için oldukça önemli dedim . sonra konu uzadıkça uzadı .
babası da bizden taraf oldu . görümceme sen neden kimseye sormadan kendin belirliyorsun , bu acele ne diye kızdı .
en son 29u olarak karar verildi. biz de 2 gün gecikme ile çıkacağız tatile.
bir de bu hafta ya da önümüzdeki hafta kardeşimin eşi gelecek . hem eşyalarının bir kısmını bırakacak hem de ev bakmaya babaeski'ye gideceğiz birlikte .
bizim başımız kalabalık falan dedi durduk yere kayınvalide, ben de X'in gelip gelmemesi sizi neden etkilesin ki dedim .
o da X mi önemli yoksa kızım mı dedi. ben de senin için kızın önemli olabilir ama ben kıyaslama yapmıyorum dedim .
Ama sen benim yerimde olsan X daha önemli derdin dedim .çok bozuldu ama ben de gerçekten çok kızdım yani.
bundan sonra onlar ne kadar bencilse ben de geri kalmayacağım , hep aman boşver eşim üzülmesin diye tutuyordum kendimi . aslında ,bakınca ortada hiç bişey yok ama konuşma tarzı o kadar iticiydi ki , deli oluyor insan.
öyle işte
Ben minik seyahat uçuşu almıştım karışan kısımlara kullaniyordumAy çok saçma ütü yapmam lazım sonrada katlayıp valize koyucam yine kırışacak yokmu bunun başka formülü arkadaşlar direk valize koymak istiyorumda ?
Otele sorsam ütü varmı acaba diye bugünlerde o kadar çok valiz hazırladım ki öğğ geldi pooof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?