Bak ya yanlis anlamis ilac 3 ay karisim 1 ay o kadar da acik acik yazmistim be ya
Slm kızlar tüm msj lari anca okudum hava çok sıcak evden çıkasim yok 3 gündür doktor randevumu kaciriyorum
çok sağol canım benim Rabbim tüm bekleyenlere tez zamanda tatdirsin bu duyguyu.Gozun aydin plynna hayirli olsun allah tamamina erdirsin ins sorunsuz sıkıntısız.
Sağol canım evet taşındım ama tam yerleşemedim. Bayramdan önceki hafta taşındım bayrama gelincede kardeşimin düğününe kadar kalıcam dönüşte yerleşirim tamamenTasindinmi. ? Hayırlı olsun yeni eviniz.
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinsabah test yaptım pozitif çıktı.Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin
Biliyorum ama işten izin alamadım biturlu devre sonu is kabus gibiydi. Pztesiye kalacak gibi kismetCanim randevu varsa bi sekilde git oda onemli.
Dün 59 dereceyi görmüşler fenaEki Görüntüle 2015336
Simi sana gelsin bu serinlemis hali dun 40 gordum.
Allah yardim etsin adana antalya civarina
Yaaa süper aklına gelen başına geldi desene Allah tamamına erdirsinAllah tamamina erdirsin. Amin insallah
Masaj sonrasi yamulmus bir simi gördüm sankimne iyi geldi bea karton tasi esya indir kaldir kilitlenmisim resmen
Ben de artikim menu paylasabilirim.
Sabah yarim simit, yarim pide
Az önce yogurtlu patlican kizartmasi iki dilim pide
Ilk defa kiraz yiycem birazdan
Acikirsam da dünden kalan kiymali pide var bikac dilim
Geceyi böyle kapatirim kanimca..
O aldigim yarim kiloyu bu hafta yimem gerek yimem..
Benim Mr.Dubai böyle çok güzelsin kralicem gün isigim balim deyi bana
Tam bi kilo verme azmi gelince bi si oluyo bu adamlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?