Çok güldüm
Geldim dün devresinde 9 da çıkıp kinaya yetiştim oynadım geldim. Aç kaldım vah bana vahlar banaCakil nerelerdesin
Çok iyi aramaz çok açıldı kıskandım seniİnternetim çok kısıtlı mesajları okuyamıyorum umarım herkes iyidir
Kilo 82
Spor 150 dk
Allah tamamina erdirsin. Amin insallahsabah test yaptım pozitif çıktı.Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin
Iyi bi spor olmusturGeldim dün devresinde 9 da çıkıp kinaya yetiştim oynadım geldim. Aç kaldım vah bana vahlar bana
Ben de artık sinir oluyorum 9... lara.Bende 89. 90 o kadar cok gormek istiyorumki
Evet hala yoldayız ben Demir hapımı bu sabah içemedim valizde kaldıSen söyleyince bende unuttugum demir hapimi içtim hemen yoldamisin?
teşekkür ederim canım benimAllah tamamina erdirsin. Amin insallah
Bir ay yeterli gelirmiki bahar Dr. Bana en az 3 ay kullanacaksınız dedi ben 6 aya tamamlıyacam sonra tahlil yaptırırımSurekli hastalandigim icin aktardan baisiklikla ilgili birseyler alirken uzum cekirdegi tozunu tavsiye etti ari sutune karistirayim diye sonrada boyle bi problemi olan bi arkadasada dr uzum cekirdegi tozunu bi cay bardaginda 1 cay kasigi pekmez ile sulandirip icmesini onemis bende oyle yapiyorum demir ilacinida bunu ictikten yarim saat sonra iciyorum biraz gecincede kahvalti 1 ay kadar kullanicam bu karisimi arkadas oyle kullanmis sonrada saf aari sutune basliycam bakalim insallah normale döneriz.
sabah test yaptım pozitif çıktı.Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin
Bir ay yeterli gelirmiki bahar Dr. Bana en az 3 ay kullanacaksınız dedi ben 6 aya tamamlıyacam sonra tahlil yaptırırım
Hangi semtinkine gidiyorsunYarın evlatlarımla ikea ya kahvaltı ya gidelim diye düşündüm. .
Ordan da pazara uğrariz günlük giyecek tshirt almak istiyorum bir kaç tane..
Erken gidince güzel ihraç fazlası mallar oluyor . :)
Rabbim tamamina erdirsin insallahsabah test yaptım pozitif çıktı.Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin
Demir hapi 3 ay kullancaz sadece soyledigim karisimi 1 ay yapcazBir ay yeterli gelirmiki bahar Dr. Bana en az 3 ay kullanacaksınız dedi ben 6 aya tamamlıyacam sonra tahlil yaptırırım
Senin adına çok sevindim allah kucağına almayi nasip etsinsabah test yaptım pozitif çıktı.Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin
Bak ya yanlis anlamis ilac 3 ay karisim 1 ay o kadar da acik acik yazmistim be ya1 ay napcak seninki daha dogru.
6 ay sonra tekrar test yaptir.
Yolunuz acik olsun bu arada bak icindeki kotulukleri salıcaksın unutma frida
hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla eline versin inşallahsabah test yaptım pozitif çıktı.Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?