Babam o tarafta şuan annemde gidicek bende ağustosta gitmek istiyorum gündüz hava normal bahar havası gece serin şömine yakip yorgan örtülüyor oh missŞahane...
Serindir şimdi orası.. Ne güzel uyunur...
Bu arada menü başarılı.. Bu hafta iyi kilo vereceksin..
Evka 2 demişti sankiİzmirli olduğunu biliyorum canım.Hatta ailen evka 5 te oturuyor dimi.?
Ne güzel olur uzun bir tatil yapmış olursun ailenle.. Şimdi gelme zaten öylesine sıcakki..
Espiri yapacaktım vazgeçmiştim son anda :)) naptın kıvırmadın inşallah daha fazla :)
AminAllahim sen haftasonu kahvaltilarinin rehavetinden beni ve butun arkadaslarimi koru...amin
On numarasın :) maşallah aynen devam canım..Bizde kivirmak olmaz gizim direndim ama yemedim bi kivriktan baska :)))
On numarasın :) maşallah aynen devam canım..
Takimda biriyle haftalik yarisim var.
Haftayada sana teklif ediyorum.
Yayla havasinda iyi düşün taaaşın :))
Yarista harbi yaris he bi hedef var haftalik kaybedenin spor cezasi var.
Mence tam menim dişime göresen :))
vayyyy
meydan okuyusunu yirim yirim
Canın çektiyse ayıb ettin sende buyur siz ikiniz ben tek :))
Gecmis olsun bomus.neden mr cekiyorsun?ins sonuclar iyi çıkar.Sagolun tartida dunkuyle ayni ciktim daha iyiyim.
Bi aksilik oldu mr icin 12 temmuzda tekrar vericem.
Baharcim evet geceye vermislerdi.
Disari para vermek istemedigim icin devlet hastanesinde yaptirdim herseyi onlarda yogunluktan geceye veriyolar.
Canm annenle gecirdigin vakitten keyif almaya bak.yiyecegin miktarın da yarısını yeneye çalış.ya da her defasında bir lokma bile az yemek bile etkili oluyo.valla hepimiz yerken suclulyk hissedip hayatı zehir edyrz kendimize.bi ömür bu duyguyla yasamaktansa 3.5 ay disimizi sıkalm rahat nefes alalm yahu..Yarın yeniden tahlil var aksama belli olacak ama canım sıkkın annemle diet yapamiyorum onunla gezmeye çıkınca kontrol sıfır oluyor. Dün yürüyüşe çıktık kumpir ve dondurma yedik. Bugün dışarda yemeğe davetliyiz kalorisiz yemek yok ve üstüne pastalar çabası. Çok dirensemde henüz güçlü değilim kaçamakları gidiyor.
Canım sen hec merak etme rakiben hala bıraktığın yerde seni bekliyorSelammm ben geldim kızlar.herkes iyidir umarm.yena bu yaz senin yazın olacak ins.kac kilo verdin?ins hersey yolundadr.bonus sen naslsn?girdin mi diyet moduna?yoksa seni zorla kolundan tutup atalm?cakil tahlillerin ins iyi çıkmıştır.isilduru kac kilo oldun rakibem?citayi fazla yükseltme ben sonra yetismrk zorunda kalacam.sahi bizim bir de kacak kasimpati vardı?ne alemde acaba?eboe betül nasl büyümüştür kuzucuk.simdi seninle serin yaylalarda olmak isterdim kavruluyorz burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?