Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şahane...
Serindir şimdi orası.. Ne güzel uyunur...

Bu arada menü başarılı.. Bu hafta iyi kilo vereceksin..
Babam o tarafta şuan annemde gidicek bende ağustosta gitmek istiyorum gündüz hava normal bahar havası gece serin şömine yakip yorgan örtülüyor oh miss

Selammm ben geldim kızlar.herkes iyidir umarm.yena bu yaz senin yazın olacak ins.kac kilo verdin?ins hersey yolundadr.bonus sen naslsn?girdin mi diyet moduna?yoksa seni zorla kolundan tutup atalm?cakil tahlillerin ins iyi çıkmıştır.isilduru kac kilo oldun rakibem?citayi fazla yükseltme ben sonra yetismrk zorunda kalacam.sahi bizim bir de kacak kasimpati vardı?ne alemde acaba?eboe betül nasl büyümüştür kuzucuk.simdi seninle serin yaylalarda olmak isterdim kavruluyorz burda.

Yarın yeniden tahlil var aksama belli olacak ama canım sıkkın annemle diet yapamiyorum onunla gezmeye çıkınca kontrol sıfır oluyor. Dün yürüyüşe çıktık kumpir ve dondurma yedik. Bugün dışarda yemeğe davetliyiz kalorisiz yemek yok ve üstüne pastalar çabası. Çok dirensemde henüz güçlü değilim kaçamakları gidiyor.

Sagolun tartida dunkuyle ayni ciktim daha iyiyim.

Bi aksilik oldu mr icin 12 temmuzda tekrar vericem.
Baharcim evet geceye vermislerdi.
Disari para vermek istemedigim icin devlet hastanesinde yaptirdim herseyi onlarda yogunluktan geceye veriyolar.
Gecmis olsun bomus.neden mr cekiyorsun?ins sonuclar iyi çıkar.

Canm annenle gecirdigin vakitten keyif almaya bak.yiyecegin miktarın da yarısını yeneye çalış.ya da her defasında bir lokma bile az yemek bile etkili oluyo.valla hepimiz yerken suclulyk hissedip hayatı zehir edyrz kendimize.bi ömür bu duyguyla yasamaktansa 3.5 ay disimizi sıkalm rahat nefes alalm yahu..

Canım sen hec merak etme rakiben hala bıraktığın yerde seni bekliyor

Annemle konuştum bugün dayanamadigimi söyledim bide kaçırma herkesin içinde yeter diettesin diyince çok utandım. Benim yediklerimi ve nefsimi kontrol edecek gücü 2 ay da sağlayabilirim suan yapamıyorum sıcakta spor da olmuyor en gec araliga kadar 65 olmalıyım kadın doğumcu talep etti karaciğeri duzeltmeliyim yani yememeliyim. Kısaca stresim ve sıcak beni bunaltiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…