Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sin yipmi sipir binis yipsin sin pinti pinti itir ivdi nirdi binisli rikibit idicik cydnz
Nihahaha

Arkadan bi fon calar "ateşle oynamaaa ateşle oynamaa" diye

Slm kizlar
Dun eskisehire gittik arkadasimin dugunu icin gezdik tozduk
Bugun diyetime basladim ciddiyetle ☺
Aksam 12bucukta geldik eve cocuklari yatir et derken saat 1 oldu ayaklarim davul gibi sismis ikiside kucagimda uyuyunca cok kipirdayamadim cok huzursuz oldu bacaklarim c.tesi 95.4 cikan ben bugun 96.9 ciktim cokta yemedim aslinda dun ama ne kadar sistiysem artik neyse cabuk gelen cabuk gider insallah diyelim
Neyse gece ayaklarimin sisliginden uyuyamadim 3te yattim sabahta 6.30 da kalkip salata hazirlayip yuruyecektim ama nerdeeeee annem uyandirdi 8e 20 kala Allahtan kocam evdeydide hemen birakti beni ise

Sabah: 1 peynirli wasa sandvic 1 haslama yumurta 8 yesil zeytin cay

Ara: yesil cay

Ogle: coban salata kuru fasulye corba 1 kepekli ekmek

Ara: (16da yemegi planliyorum) 8-10 cig badem

Aksam (19-19.30 gibi yerim) firin tavuk salata

Aksam(22-22.30 gibi yerim) 1 bardak ayran

Is cikisi yurucem 45 dk bide program kurdum bolgesel hareket yapcam ama sure ne kadar tutar bilmiyorum onu deftere not ederim cuma icin

Nihayet kuruldu mutfagim

Ama sinir bozucu seyler bitmiyor..
Sicak su gelmiyor ve su basinci az oldugu icin bulasik makinasi ve camasir makinasi calismiyor.

Bi de duvara kahve dökmüsler boya al boya diyorlar masrafina mi yanayim orda öyle gözüme batip sinir etmesine mi yoksa ugrasmasina mi

Hadi nihayet ..
Gözün aydın sana uğur getirsin yenilikler..

Yolculuk az su içmek ödem yapar. Bol su ve Yeşilçayla cumaya eksi çıkarsın bile..

Merhabalar herkese

Bayram sonu saharlardayım diyip yine yeniden karayiplere kariştigimin farkındayım:) lakin benim için spontan eşim için ise planlı gelişen bir tatile çıkmiş bulunuyoruz:) dönüşte listeleri sallandırmaya niyetliyim
Desem de beslenme durumlari fena:)ramazanda bu kadar şişmemiştim yaaaa

Netim sınırlı,eve döndügümde daha sık görüşmek üzre,sizleri pek çok öperim kiiii:)

Tablo as birşeyler as çıkartma duvar kağıdı vs

Güle güle kullanın kizinla canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…