Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çakıl ben kacirdim sanırım yada bilmiyorum dış gebelik demistin ya cenin dustumu alindimi son durum ne ?

Dun kahvaltidan sonra

Cayla 3 hurma ve leblebi

1 dolu kase kremali mantar
1 dolu tabak semizotu
2 kasik bulgur pilavi
Buyuk bi bardak sodali ayran

Aksam disarda pinik ortamindaydim 1 haftalik irademi biraktim orda biseyler yedim.
Bugun nasil telafi etsem diye dusunuyorum.

Protein gunu yapilabilir.

Ausencia ausa sordum aha beyle cevap verdi.

Ayni talihsizligi yasayan varsa yüce aus güneş gibi dogar belki ustumuze

Günaydın cümleten şükür bu gün biraz daha serinledi hava şimdi kahvaltımı ettim
Menüm
3 salatalık
Bir yumurta
3 zeytin
Bir dilim köy ekmeği
2dilim az yağlı peynir kahvaltı etmeden bir bardak limonlu su ve bir bardak normal su içtim şimdide oğlusu arabasına koyup doğru yürüyüşe çıkıyorum bakalım bu arada bu gün leslie yapmayı düşünüyorum kızlar ağustosun ilk haftasına kadar 5,6 kilo vermem gerekiyor hiç alışveriş falan yapmıyorum kendime uzun sürede yapmicam inşallah zayıfların da evde yeni yeni pantolonların duruyor çok niyetim onların içine girmek insallahh

Bol eksili kaçamak siz bı gün diliyorum

Amin inş.
Benimde duran kiyafetlerim var giyerim ins bende.
Ahdım var bazi buyuk seyleri kilo verince acımadan kesicem

Merhabayin hatun kisiler,

Mutfagim kuruluyor pek mesudum.
Aksama sicak bi bi bamyayi hakettim kanimca..

Allah'im su tepedeki sari sey ne acaba?
Günes mi o bana mi öyle geldi..Sükür kavusturana..
On gündür yagmur camur gri gökyüzü görmekten icim darlandi yau bildigin depresyon modus..

Ama sankim günes bi baska güzel mi dogmus bugün bana mi öyle geliyi

Bonus ay bende oyleyim bı ara doyetisyene gitmiştim iki yıl önce falan her gitmeye aynı pantolonla gidiyordum bilerek zayıfladığını belli olsun diye diyetisyen bile seviniyorum

5000 adım attım 20 dakika parktaki spor aletlerinde spor yaptım akşam üzeri pazara gidicem gitmeden bı 5000 daha yürür öyle giderim gecede yatmadan leslie yapmicam artık 1 mil mi olur 2 mil mi olur bakicaz duruma göre çok sıkı başladım bakalım inşallah zayiflarim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…