Çakıl ben kacirdim sanırım yada bilmiyorum dış gebelik demistin ya cenin dustumu alindimi son durum ne ?Annemle konuştum bugün dayanamadigimi söyledim bide kaçırma herkesin içinde yeter diettesin diyince çok utandım. Benim yediklerimi ve nefsimi kontrol edecek gücü 2 ay da sağlayabilirim suan yapamıyorum sıcakta spor da olmuyor en gec araliga kadar 65 olmalıyım kadın doğumcu talep etti karaciğeri duzeltmeliyim yani yememeliyim. Kısaca stresim ve sıcak beni bunaltiyor.
Ahhh bonus ahhhhh ...
Bak yarına özel liste yazıyorum sana ... evde olmayan denk gelmeyecek varsa yaz , değişim yapalım ...
Sabah uyanır uyanmaz hemen koca bir bardak ılık limonlu iç ... yarım litre iç... dereotu varsa evde 4-5 dal kemiriver hemen ..yoksa maydanoz ...
Sonra kahvaltıya biraz ara 20 dk kadar ...
Herhangi bir bitki çayı ile yap kahvaltını .
2 yumurta haşla kendine ... 1 sarı iki beyaz ye .
Bol yeşillik , peynir .
1 dlm ekmekle
Öğle yemeğinde
Sebze yemeğin varsa onu ye ... susuz ..ekmeksiz ... koca bi kase yoğurt ... salata
Bir yerlere acı serp . yoğurduna olur salatana olur ...
Akşamda
Koca bir salata peynirli olsun .
Yine yoğurt münkünse pul biberli .
Salatanda kırmızı biber olursa ala olur .
Bugüne özel öğle ve akşam ekmek yeme.
Ara yap ... türk kahvesi iç ...telvesini ye bi iki kaşık ... kirazın varsa arada ye ... ya da kayısı ..
Günaydın cümleten şükür bu gün biraz daha serinledi hava şimdi kahvaltımı ettim
Menüm
3 salatalık
Bir yumurta
3 zeytin
Bir dilim köy ekmeği
2dilim az yağlı peynir kahvaltı etmeden bir bardak limonlu su ve bir bardak normal su içtim şimdide oğlusu arabasına koyup doğru yürüyüşe çıkıyorum bakalım bu arada bu gün leslie yapmayı düşünüyorum kızlar ağustosun ilk haftasına kadar 5,6 kilo vermem gerekiyor hiç alışveriş falan yapmıyorum kendime uzun sürede yapmicam inşallah zayıfların da evde yeni yeni pantolonların duruyor çok niyetim onların içine girmek insallahh
Bol eksili kaçamak siz bı gün diliyorum
Canım sen hec merak etme rakiben hala bıraktığın yerde seni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?