Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın cano çok şükür tahminimden iyi çıktı minnakim çözdü işi darısı başınıza

Aminnn aminnn ins 28 aylik oldu benimki bi oturtim dedim tamm dedi heveslendi gibiydi iki haftadir soyluyorum bak tuvalete oturcaz artik falan diye.
Oturtmamla atlamasi bir oldu.
Hic ustune gitmedim bezledim.
Bide lazimlik denerim bi sure sonra yara klozete kapak

Klozet kapağını değiştirdik küçük büyük iki kapaklı taktı eşim zaten lazimlikta var önce lazimlikta acıtıyor dedi wc ye gitti o kapak ve tabureye bayıldı iki gündür de lazimliga dadandı gene bak bunu kaldiricam sen abla oldun wc ye gidicen artık diyorum hihi diyip lazimliga yapiyor

Önce benimkinde bez benim cikarmiycam falan dedi ben tirstim ablası çok oturttu wc ye kuzum sağolsun

Isin bitince hepsini bana gonder :))
Obur kizim baya yapmisti lazimliga.
Bunun bebekligiydi surekli memede kucagimda cocugu goturemiyodum gidip oturuyodu abisi yardim ediyodu falan

Isin bitince hepsini bana gonder :))
Obur kizim baya yapmisti lazimliga.
Bunun bebekligiydi surekli memede kucagimda cocugu goturemiyodum gidip oturuyodu abisi yardim ediyodu falan
Oyyy kıyamam ortancaya ben, ilk kızımda uzun süre lazimliga yaptı bu kez lazimlik temizlemiycem wc ye kapak tak yoksa sen tamizlersin dedim eşime hemen taktı

Sanada mutlu carsambalar :)) esinede cok cok gecmis olsun.

Ha bide aksam sadece salata yemedimki corbada vardi 2 kase.
Boyle bir yeme istegi olamaz evi mutfagimi yiycem napcam bilmiyorum.

Yine artiyim. Yanlis yaptigim bisey olmasa arti cikmam

Mercimek çorbası da şişiriyor ve ertesi gün tartı da arti gösterir bende de..
Sen böyle devam et Harikasın ..

Tatilde bunlari mi dusunuyorsun bosver al eline icecegini tadini cikar denizin

Al benden de o kadar ama 8 saat aclik iyi geliyor bana

Gunaydin

Bonus artidayim diye birakma ben hala ayni aylardir sabitim birakmiyorum cok iyi listelerin canim.
Yena yurumem lazim o da olmuyor biryerde bu durumumun kopmasi lazim.

Frida gecmis olsun otel degistirmenizde iyi olmus

Simi iyi goruyorum seni sporada basladinmi

Gece alintilarim olmustu yazamadim

Hasibe spor icin izin gunudemi koymuslar Masallah bahsettigin 8 hafta programinda

Cakil kisa tatiller yaparak biraz dinlenme yapabilsen olmazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…