Günaydın cano çok şükür tahminimden iyi çıktı minnakim çözdü işi darısı başınıza
Bir gün arayla yap yarım saat yeterli ben öyle verdim ilk on kiloyuHer gun yuruyuse aliskin degildim odami beni sisiriyo acaba?
Günaydın cano çok şükür tahminimden iyi çıktı minnakim çözdü işi darısı başınıza
Bir gün arayla yap yarım saat yeterli ben öyle verdim ilk on kiloyu
Klozet kapağını değiştirdik küçük büyük iki kapaklı taktı eşim zaten lazimlikta var önce lazimlikta acıtıyor dedi wc ye gitti o kapak ve tabureye bayıldı iki gündür de lazimliga dadandı gene bak bunu kaldiricam sen abla oldun wc ye gidicen artık diyorum hihi diyip lazimliga yapiyorAminnn aminnn ins 28 aylik oldu benimki bi oturtim dedim tamm dedi heveslendi gibiydi iki haftadir soyluyorum bak tuvalete oturcaz artik falan diye.
Oturtmamla atlamasi bir oldu.
Hic ustune gitmedim bezledim.
Bide lazimlik denerim bi sure sonra yara klozete kapak
Önce benimkinde bez benim cikarmiycam falan dedi ben tirstim ablası çok oturttu wc ye kuzum sağolsunAminnn aminnn ins 28 aylik oldu benimki bi oturtim dedim tamm dedi heveslendi gibiydi iki haftadir soyluyorum bak tuvalete oturcaz artik falan diye.
Oturtmamla atlamasi bir oldu.
Hic ustune gitmedim bezledim.
Bide lazimlik denerim bi sure sonra yara klozete kapak
Hahaha kız biz baya bı ön hazırlık yaptık mayo külot bez, evde alıştırma donları bisuru, wc ye kapak tabure lazimlik yataga ve muhtelif yerlere sıvı gecirmezler ilk gun her yeri sulayinca koşarak alıp geldik
Oyyy kıyamam ortancaya ben, ilk kızımda uzun süre lazimliga yaptı bu kez lazimlik temizlemiycem wc ye kapak tak yoksa sen tamizlersin dedim eşime hemen taktıIsin bitince hepsini bana gonder :))
Obur kizim baya yapmisti lazimliga.
Bunun bebekligiydi surekli memede kucagimda cocugu goturemiyodum gidip oturuyodu abisi yardim ediyodu falan
Sanada mutlu carsambalar :)) esinede cok cok gecmis olsun.
Ha bide aksam sadece salata yemedimki corbada vardi 2 kase.
Boyle bir yeme istegi olamaz evi mutfagimi yiycem napcam bilmiyorum.
Yine artiyim. Yanlis yaptigim bisey olmasa arti cikmam
Gunaydinn
Kahvaltımı yaptım yürüyüşe cikicam oğlusu arabaya koyup
Menüm
2yumurta haşlama
Domates
Salatalık
3 zeytin
Bir dil ekmek
Tatilde bunlari mi dusunuyorsun bosver al eline icecegini tadini cikar denizinTatilde içdeki kötülüklermi salınıyor :)))
Ayy oğlan evi ne hale soktu acaba yine iki vakiz yıkayıp yerleşecek eve döndüğümüzde çok iş var biraz sıkıntıları atmış oluruz inşallah .....
Al benden de o kadar ama 8 saat aclik iyi geliyor banaMerhaba hatun kisiler
Bugün cilt dr una gitmistim kanser önleyici muayene icin iki yilda bir kontrol ediyorlar burda
Lipolyse yaptiklarini okudum yag eritme icin özellikle göbek bölgesinde
Sizin kilonuz bunun icin fazla dedi adam
Nasil besleniyorsunuz diye sordu
Bende günde ara ögünlerle bes alti ögün dedim
Çok yanlis yönlendiriyorlar günde iki defadan fazla beslenirseniz kilo vermeniz zorlasir dedi
Epey bi anlatti vücut ciddi bir sekilde aclik hissetmeden yag reservlerini kullanmaz dedi
Tibbi acidan mantikli mantikli anlatti oruc ve sifa orucu vs önerilerinde bulundu fazla sivi tüketmek sartiyla
Ben o kadar beslenme uzmanina gittim onlarda sIk yiyceksiniz diyor insanin kafasi karisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?