Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen bu Dr dinle bende iki Öğün yiyerek verdim o kadar sporla ve diyetle veremediğim kilolarimi

Canim iki ögün benim icin uygulanabilir degil pek..
Kahvalti etmeden güne baslayamam ben..
Öglen ise yarim saatlik verdigim ara ile pc basindan kalkip anca kendime geliyorum.
Aksamlari zaten hafif yiyorum ama onu atlarsam spora gücüm kalmaz.
Ayrica ilac kullaniyorum.
Çok zor iki ögünlük bir düzen tutturmam..

Selam
Ben de doktordaydim bugun 2 senedir yaz aylarimda vucudumda cikan kasimti ve yaralarin egzama baslangici oldugunu ogrendim ve sivilce tedavisine basladim insallah faydasini gorurum
simeranya7 hic bamya yemedim desem

Evet canım sitenin havuzu iki çocukla hiç yuzemiyorum ki onları gözetlemek ten çocuk havuzunda durmak istemiyorlar yanıma atlamaya çalışıyorlar

Bugün yoğun ve yorucu bir gün geçirdim gerci oglum adına çok eğlenceliydi :)

Iş çıkışı oğlumun iki arkadaşı ve anneleriyle oyun alanlı bir cafe de buluştuk ...
Hunharca oynadılar :)
Bize de iyi oldu tabii rahat rahat muhabbet edip çay kahve içtik. . Sonrasında yemek yedik yeni eve geldik sayılır. ..

Yediklerime gelince..

Sabah,
Yumurta
Peynir
Domates

Ara,
Kahve

Latte

Çay

Dondurma

Akşam,
Tavuk
2-3 adet parmak patates

Ara,
Birazdan karpuz ve bir parça peynir yerim...

Yaa canımsınnn Nilüm inşallahh inşallah 2 tane yeriz artık eee hakederizz o zamana

Kesinlikle hakederiz. :)

Canim sen de benim gibi hep tombismissin demek..
Kendimi bildim bileli siskoyum sisko. .

Yapamadim bamyayı yine :)
Tembel ben

Gelip ben yapıcam bu gidişle sana.. pidemi yedin yine :)

Hala duruyor ama deger 86 dustu bugun yakinda duser dedi doktor.bekliyoruz degerim de sifir olursa tamamen hastane isim bitcek

Hayirlisiyla bi atlatsan bu sureci canım. .

Geçmiş olsun ... ne kötü olmuş. Biz de bir keresinde Kuşadası'nda Oyle Otel değiştirmiştik..

Selam
Ben de doktordaydim bugun 2 senedir yaz aylarimda vucudumda cikan kasimti ve yaralarin egzama baslangici oldugunu ogrendim ve sivilce tedavisine basladim insallah faydasini gorurum
simeranya7 hic bamya yemedim desem

Geçmiş olsun canım. .

Bende onu istiyorum ama inşallah bakalım :)

4 temmuz

Baya geç kalktım kahvaltı pas o yüzden
Ara(14.00) 4 hurma 15 badem
Öğle(15.00) 100 gr tavuk 1 tabak fasulye 3 yk yoğurt salata hemen sonra sade türk kahvesi
Ara(17.30) 3 hurma 3 ceviz yeşil çay
Akşam(19.45) 1 tabak kabak 100 gr tavuk 3 yk yoğurt salata
Ara(22.30) 3 hurma 10 fıstık 2 bardak ayran

1 saat spor
3 lt su

İyi geceler

Sabah 8 de
2 kk beyaz ve tulum peyniri
2 dilim organik t.bugday
Domates, maydanoz

9 da
Çay, 1 hurma, 4 ceviz

Öglen 1 de
1 kase k.mercimek corbasi
Yogurtlu kabak (1 kabak, yarim demet dereotu, 4 tepeleme kasik yogurt)
2 dilim organik t.bugday

4 te
3 kayisi, 1 kupa hibisküs

Aksam 9:30
2 kase mercimek corbasi
3 kk kaşar peynirli buyuk bi kase salata

2 litre su, 40 dk yuruyus

Aksam evde degildim yemek saatine gelicektim ama kv ye ugradim gelemedim hemen.
Ordada bisey yiyemedim.
Mecbur eve gelince yedim acikmistim sadece salatayla duramadim.

12 de
3 tane minik bayram cikolatasi yedim
Cay bardagi sütle

Buda hepten gereksiz biliyorum diyecek biseyde bulamiyorum zaten.

Son düzenleme:
Evet kötü oldu bayağı uğraştım kardeşim neden zorluyorsun ben bu otelde kalmıycam insanı yıldırıp kalmanı sağlıyorlar çok fena bir oteldi çalışanlar mutsuz , kalanlar çok mutsuz millet çıkmak istiyor çıkamıyor zaten çoğu turist .....
Birde bana %30 kesinti yapcaz demedilermi çıldırdım bu arada lobide birkaç saksı tekmelemiş olabilirim :) neyin kesintisi diyee bu sayede de turizm bakanlığı şikayet hattı acettalar birliği şikayet hattını filan hepsini aradım yaşadıklarımızı birçok internet sitesine yazdım benimle birlikte gelip çıkmak isteyen aileler çıkamadı uğraştılar ama kararlı değillerdi biz zaten 4 gün kalıcaz dediler ....

Sadece o otelin denetlenmesi ve düzelmesi için istanbula gittiğimdede uğraşıcam bu kadar kötü bir işletme görmemiştim

Yapısı çok güzel denize sıfır oluşu ve denizi bir harikaydı ama işletme berbat resimlere aldanıp gidince ilk 24 saat zorluk çektik ....

Bence harika bir gün olmuş tabi akşam yemeği sadece salata olunca seni tutmamış ondan akşamki çukulatalarda günün nazar değmesin boncuğu olmuş öğlenki kabağa bayıldım dört dörtlük diyet olmasın dört üçlük olsunki devamı sürekliliği olsun ben çok beğendim :)

Valla bravo normalde yüzde 50 kesinti yapılıyor parası önceden ödendiğinde benimde tek korkum bu gidipte otel değiştirmek zorunda kalmak o saatten sonra yeni otel aramak paranı geri alabilmek vs bu sene bir tez.iptali yaptık Allah'tan kadın bize sigorta yapmış tamamını karta geri ödedi bu gittiğimiz yer ise çıkarken aldı ucreti

Şuraya da bir mutlu çarşambalar bırakmayım ve gideyiiim

Sanada mutlu carsambalar :)) esinede cok cok gecmis olsun.

Ha bide aksam sadece salata yemedimki corbada vardi 2 kase.
Boyle bir yeme istegi olamaz evi mutfagimi yiycem napcam bilmiyorum.

Yine artiyim. Yanlis yaptigim bisey olmasa arti cikmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…