- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Sen bu Dr dinle bende iki Öğün yiyerek verdim o kadar sporla ve diyetle veremediğim kilolarimi
Baktim baktim Ionie kim acaba diye sonra dusundum bahar bosuna yazmamistir yeni birimi nasil gormedim diye sonra bi tikirti geldi zihnimdenoinone27 sanirim :)))
Oinone hayirli olsun elbisende dugununuzde.
Kardes dugunu cok tatli heyecandir.
Merhaba hatun kisiler
Bugün cilt dr una gitmistim kanser önleyici muayene icin iki yilda bir kontrol ediyorlar burda
Lipolyse yaptiklarini okudum yag eritme icin özellikle göbek bölgesinde
Sizin kilonuz bunun icin fazla dedi adam
Nasil besleniyorsunuz diye sordu
Bende günde ara ögünlerle bes alti ögün dedim
Çok yanlis yönlendiriyorlar günde iki defadan fazla beslenirseniz kilo vermeniz zorlasir dedi
Epey bi anlatti vücut ciddi bir sekilde aclik hissetmeden yag reservlerini kullanmaz dedi
Tibbi acidan mantikli mantikli anlatti oruc ve sifa orucu vs önerilerinde bulundu fazla sivi tüketmek sartiyla
Ben o kadar beslenme uzmanina gittim onlarda sIk yiyceksiniz diyor insanin kafasi karisiyor
Selam
Ben de doktordaydim bugun 2 senedir yaz aylarimda vucudumda cikan kasimti ve yaralarin egzama baslangici oldugunu ogrendim ve sivilce tedavisine basladim insallah faydasini gorurum
simeranya7 hic bamya yemedim desem
Evet canım sitenin havuzu iki çocukla hiç yuzemiyorum ki onları gözetlemek ten çocuk havuzunda durmak istemiyorlar yanıma atlamaya çalışıyorlar25 yaşında :)
Koca bir bebek bugünlerde kavgamız kendi kendinedine bak oğlum kavgası çok tembel kızda 14 yaşında bana hiçbir faydaları yok iş anlamında anamı ağlatıyorlar :)
Oturduğun sitenin havuzumu var spor anlamında kullanabilirsin
Yaa canımsınnn Nilüm inşallahh inşallah 2 tane yeriz artık eee hakederizz o zamana
Yaş ilerleyip doğum da yapınca kilo vermek çok zorlasiyor 25 yasimda 100 kilodan 65 e dusmustum 4 ayda hiç zorlanmadan şimdi iki yıldır uğraşıyorum nerdeyse 20 kilo anca verdim birdaha almamaya calis yaşın küçük bunu değerlendirki ilerde daha çok uğraşma
Yapamadim bamyayı yine :)
Tembel ben
Hala duruyor ama deger 86 dustu bugun yakinda duser dedi doktor.bekliyoruz degerim de sifir olursa tamamen hastane isim bitcek
YENA tatil iyi gidiyor ama aklı olan temmuzda antalyaya inmez eşimin sayesinde görmüş olduk inanılmaz sıcak ilk otel hayal kırıklığıydı ilk ,24 saat zor geçti sonra oteli değiştirdik şimdi rahatız...
Soğuk memleket çocuğu benimki sıcağı görünce hasta oldu ilaçlarla filan ayakta herşey dahil büfe den yoğurt ekmek ve şeftali filan yiyor yazık
Selam
Ben de doktordaydim bugun 2 senedir yaz aylarimda vucudumda cikan kasimti ve yaralarin egzama baslangici oldugunu ogrendim ve sivilce tedavisine basladim insallah faydasini gorurum
simeranya7 hic bamya yemedim desem
Bende onu istiyorum ama inşallah bakalım :)Yaş ilerleyip doğum da yapınca kilo vermek çok zorlasiyor 25 yasimda 100 kilodan 65 e dusmustum 4 ayda hiç zorlanmadan şimdi iki yıldır uğraşıyorum nerdeyse 20 kilo anca verdim birdaha almamaya calis yaşın küçük bunu değerlendirki ilerde daha çok uğraşma
Evet kötü oldu bayağı uğraştım kardeşim neden zorluyorsun ben bu otelde kalmıycam insanı yıldırıp kalmanı sağlıyorlar çok fena bir oteldi çalışanlar mutsuz , kalanlar çok mutsuz millet çıkmak istiyor çıkamıyor zaten çoğu turist .....Kesinlikle hakederiz. :)
Canim sen de benim gibi hep tombismissin demek..
Kendimi bildim bileli siskoyum sisko. .
Gelip ben yapıcam bu gidişle sana.. pidemi yedin yine :)
Hayirlisiyla bi atlatsan bu sureci canım. .
Geçmiş olsun ... ne kötü olmuş. Biz de bir keresinde Kuşadası'nda Oyle Otel değiştirmiştik..
Bence harika bir gün olmuş tabi akşam yemeği sadece salata olunca seni tutmamış ondan akşamki çukulatalarda günün nazar değmesin boncuğu olmuş öğlenki kabağa bayıldım dört dörtlük diyet olmasın dört üçlük olsunki devamı sürekliliği olsun ben çok beğendim :)İyi geceler
Sabah 8 de
2 kk beyaz ve tulum peyniri
2 dilim organik t.bugday
Domates, maydanoz
9 da
Çay, 1 hurma, 4 ceviz
Öglen 1 de
1 kase k.mercimek corbasi
Yogurtlu kabak (1 kabak, yarim demet dereotu, 4 tepeleme kasik yogurt)
2 dilim organik t.bugday
4 te
3 kayisi, 1 kupa hibisküs
Aksam 9:30
2 kase mercimek corbasi
3 kk kaşar peynirli buyuk bi kase salata
2 litre su, 40 dk yuruyus
Aksam evde degildim yemek saatine gelicektim ama kv ye ugradim gelemedim hemen.
Ordada bisey yiyemedim.
Mecbur eve gelince yedim acikmistim sadece salatayla duramadim.
12 de
3 tane minik bayram cikolatasi yedim
Cay bardagi sütle
Buda hepten gereksiz biliyorum diyecek biseyde bulamiyorum zaten.
Valla bravo normalde yüzde 50 kesinti yapılıyor parası önceden ödendiğinde benimde tek korkum bu gidipte otel değiştirmek zorunda kalmak o saatten sonra yeni otel aramak paranı geri alabilmek vs bu sene bir tez.iptali yaptık Allah'tan kadın bize sigorta yapmış tamamını karta geri ödedi bu gittiğimiz yer ise çıkarken aldı ucretiEvet kötü oldu bayağı uğraştım kardeşim neden zorluyorsun ben bu otelde kalmıycam insanı yıldırıp kalmanı sağlıyorlar çok fena bir oteldi çalışanlar mutsuz , kalanlar çok mutsuz millet çıkmak istiyor çıkamıyor zaten çoğu turist .....
Birde bana %30 kesinti yapcaz demedilermi çıldırdım bu arada lobide birkaç saksı tekmelemiş olabilirim :) neyin kesintisi diyee bu sayede de turizm bakanlığı şikayet hattı acettalar birliği şikayet hattını filan hepsini aradım yaşadıklarımızı birçok internet sitesine yazdım benimle birlikte gelip çıkmak isteyen aileler çıkamadı uğraştılar ama kararlı değillerdi biz zaten 4 gün kalıcaz dediler ....
Sadece o otelin denetlenmesi ve düzelmesi için istanbula gittiğimdede uğraşıcam bu kadar kötü bir işletme görmemiştim
Yapısı çok güzel denize sıfır oluşu ve denizi bir harikaydı ama işletme berbat resimlere aldanıp gidince ilk 24 saat zorluk çektik ....
Şuraya da bir mutlu çarşambalar bırakmayım ve gideyiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?