Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Baharcım dizlerden dolayimı yapamiyirsun..
En önemlisi sağlık tabii biraz daha iyileşte sonra başlarsın.. Bu gibi durumlar da doktorlar basit egzersizler öneriyor
Sorsamiydin acaba.

Nasılsınn Nilümm biizm buralarr dehşet sıcakk senin oralarıı hiç düşünemiyorum

Aynen öyleydi yesimcim dehşetül vahşetti :)
Dünden beri şükür az serinledi rüzgar var en azindan..
Hatta bu sabah pikeyi çektim üstüme diyebilirim.:)
Tam böyle yerleşiyordum serin serin oh ne güzel dediydim alarm öttü

Offf yaaa kıyamammm oo alarmm zaten güzelim beni de deli ediyoorrr kabus gibii yaa her sabah diyomm ben işe gitmicemmm çocuklar gibi yarım saat mızmızzz el mahkum gidiyorum

Good morning guten morgen ve günaydins

Simi iyi goruyorum seni sporada basladinmi

Yok canim haftaya ise baslayinca basliycam insallah.. Izinliyken halletmem gereken dr ve evrak isleri var yetistiremiyorum. Calisinca is cikisi salona gitmek daha iyi geliyor beynim dinleniyor sanki..Havalarda kötü yüzmeye gidesim gelmiyor soguktan..

Bugün eski eve gidicem çöpleri attirmaya sonra bitecek insallah trenle alti saat git gel artik hic gidesim yok

Bu ev iyi geldi bana biraz kendimi misafir gibi hissediyorum hic bu kadar güzel bi evim olmamisti ama çok önemliymis insanin moralinde..

Bi de biraz kelebekler de ucusuyor icimde..
ondan iyi görünüyorum sanirim..

Günaydın, dün menü yazamadım.

Dünün menüsü

Çeyrek katmer
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 parmak tel peynir

Kuru üzüm
Yeşil çay

10 sarma
1 bardak kola

1 eti cin...

Kötü bi gün oldu. sabah +2 gördüm. bu artılar neye göre oluyo anlamadım ya...

Bugün de kalkınca 500 ml limonlu su içtim. sodalı yeşil çay kürü hazırladım. bi de ekstra yeşil çay demledim kahvaltı için.

Şu an

2 haşlanmış yumurta
9 zeytin
2 parmak tel peynir
1 kaşık acılı ezme ile kahvaltımı yapıyorum...

Hıhhhh kabul etmiyorumm günaydınııınıııııı çılgncmm my honeylerrr demeliydinnnn

Tatilde bunlari mi dusunuyorsun bosver al eline icecegini tadini cikar denizin
Hayatım doğru söylüyorsun da benim oğlan evde yağlı kağıt var mı balık yapıcam diye mesaj atmış bende git sahil yolunda balıkçılar var ye dedim gelince evde ben sana yaparım dedim .....

Yani düşünmiycemde sürekli bir uyaran :)))

Nerdesin hafta sonunu değerlendir kısa yada günü birlik yap sende bonjur diye bir tur var cuma götürüyor pazar getiriyor herşey dahil birgün bozcaada bugün gökçe ada harika olur ben o tura gitmeyi çok isterdim iyice araştır ama konuşup detayları öğrenmek lazım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…