Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iki alkoligin gizi olmadigin belli

Ailem de alkol alan yoktu ama eşim sağlam içerdi hiç hoşuma gitmemesine ragmen. .

Yaklaşık 8 yıl oldu birakali şükür. .

Ama şu var gerçekten alkol giren evin beti bereketi olmuyor..
Önceleri Arabamız vardı ama eşim bıraktıktan sonra ev aldık daha iyi yaşıyoruz vb.

Ben yine menemen yaptım öğle yemeğinde 1yumurta i ile yanında salatalık domates dogradim küçük ince bir dilim tb ekmeği ile yedim et yiyemiyorum ben onun yerine yumurta tercih ediyorum
Ben en son az kalorili tam diyet yemeği diye düşünüp menemen yaptığımda yarım ekmek yemiştim yanında :) afiyet olsun canım :)

E eboe tsk ederim ekmeği buzluga duruyor her gün yicem kadar çıkartıyorum yoksa bende yerim yani yerim diye az çıkartıyorum cattalliyorum oluyor bitiyor bilmiyorum neden bu ara pek açlık hissetmiyorum ki çokta fazla yemiyorum yani sanırım az yemek yemeyi o kadar yiyince de doyabilecegimi beynim kabul etmiş çok şükür inşallah böyle devam ederim kendimi biliyorum bı kaçırdım mi ipin ucunu bir daha yakalayamam

Bide bir yere misafirliğe falan gittimmi diyetteyim az yemem lazım diyorum misafirliğe diyet olmaz işte ne bilim bı taneden bişi olmaz diyorlar öyle olmuyor işte bir kere yeddimmi daha çok yiyorum mesela bı dil börek yesem beni kesmez daha fazla yerim o yüzden diyorum ben yiyeyim bozuluyorlar ama yapacak bişi yok kilodan çok çektim bu yaşımda bir dışarıya çıksam sıcakta falan tombislikten bacaklarım birbirine sürüyor kizariyor yürüyorum yada ne bilim eşimle bir yere giderken afedersiniz köpek gibi solumaya başlıyorum kafama koydum ya veric bu kiloları inşallah sizlerle de dahaotive oluyorum iyi oluyor 10kilo verdim çok hafifledim o yüzden cokutluyum sahada vericem ilk hedef şimdilik 85 sonrada 75 insallahh

Cevapları okudum kızlar sağolun
YENA tanga olayı bana ters yavrum şimdi otel benim kıçımı görüp napıcak :))
Simi sağol limonlu votka için bu akşam deniim
Bu arkadaşımız sağlam sabahtan akşama kadar bira içiyorum dimdik merak etmeyin rakıda dokanmaz :)))

İçerken kendini bilmez insanları sevmem zatiii

Beni anlattın sanki :) inşallah verirsin, veririz canım..

Menüm

2 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
9 zeytin
1 kaşık acılı ezme
1 çatal helva
Çeyrek simit
Yeşil çay

Sütlü kahve

Yağsız tavada 2 tavuk pirzola
Domates salatalık söğüş
3 kaşık yoğurt
1 lokma ekmek

500 ml limonlu su
500 ml sodalı yeşil çay
2 lt su..
Niyetim suyu 3 lt ye tamamlamak..

Evet tuvaletten çıkamıyorum bugün

Yeme faslını kapattım, içmeye devam

Bi de 3 mile yapabilirsem çok iyi olur inşallahhh

Annem misafirim malesef yapamiyorun cok istiyorum ama durumlar fena esim uyumsuz o konuda. Ona gore 2 gun yorgunluk... yaslandirdi icimi resmen

Votka portakali cok severim bir de tekilayi favorimdir. Iyi icerim o konuda malibu oksuruk surubu gibi safari hafif bir icki onu da icebilorsin kokteyl lerde eglenceli oluyor havuz basinda lutfen benim ickn de ic martini de icebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…