Aslında acıkmadım.. su içeyim bari..
Iki alkoligin gizi olmadigin belli
Biraz su içtim, betülü uyuttım, kahve yaptım, balkona çıktım, şimdi kafam daha rahat, açlık da hissetmiyorum..Diyetisyen ve doktor bize acıktiginiz da önce su için bekleyin demişti. .
Geçici açlık, duygusal açlık olabilir demisti. .
Özetle su içmen iyi :))
Geçmiş olsun dukancık :) sahalara döndün artık galiba :)bi sürü alıntı yaptım ama noldu anlamadım . tekrar bulmaya üşeniyorum
çok ilginç bir ağrı anlam veremedim , inş bişey yoktur
Ben en son az kalorili tam diyet yemeği diye düşünüp menemen yaptığımda yarım ekmek yemiştim yanında :) afiyet olsun canım :)Ben yine menemen yaptım öğle yemeğinde 1yumurta i ile yanında salatalık domates dogradim küçük ince bir dilim tb ekmeği ile yedim et yiyemiyorum ben onun yerine yumurta tercih ediyorum
afiyet olsunnnÖğlen yemeği yendimi. ?
Taze fasulye ve yoğurt yedim. . Afiyet olsun bana :)
eeevt canım , sonundaGeçmiş olsun dukancık :) sahalara döndün artık galiba :)
Beni anlattın sanki :) inşallah verirsin, veririz canım..E eboe tsk ederim ekmeği buzluga duruyor her gün yicem kadar çıkartıyorum yoksa bende yerim yani yerim diye az çıkartıyorum cattalliyorum oluyor bitiyor bilmiyorum neden bu ara pek açlık hissetmiyorum ki çokta fazla yemiyorum yani sanırım az yemek yemeyi o kadar yiyince de doyabilecegimi beynim kabul etmiş çok şükür inşallah böyle devam ederim kendimi biliyorum bı kaçırdım mi ipin ucunu bir daha yakalayamam
Bide bir yere misafirliğe falan gittimmi diyetteyim az yemem lazım diyorum misafirliğe diyet olmaz işte ne bilim bı taneden bişi olmaz diyorlar öyle olmuyor işte bir kere yeddimmi daha çok yiyorum mesela bı dil börek yesem beni kesmez daha fazla yerim o yüzden diyorum ben yiyeyim bozuluyorlar ama yapacak bişi yok kilodan çok çektim bu yaşımda bir dışarıya çıksam sıcakta falan tombislikten bacaklarım birbirine sürüyor kizariyor yürüyorum yada ne bilim eşimle bir yere giderken afedersiniz köpek gibi solumaya başlıyorum kafama koydum ya veric bu kiloları inşallah sizlerle de dahaotive oluyorum iyi oluyor 10kilo verdim çok hafifledim o yüzden cokutluyum sahada vericem ilk hedef şimdilik 85 sonrada 75 insallahh
Heee adam hastada rahat durmuyorki tam bir ergen iki ilaç içyor dikkat etmeyi bırakıyor sonra gene nakalt deli ediyor beni bu sıcakta alanyaya gelene mustahaktırHele ya adam hasta fridanin hayaline bak
Kızım bilmiyoz işte şurda iki yol yordam öğretiyorlar bıraksana ....Efferim kadini gazlayin :))
Annem misafirim malesef yapamiyorun cok istiyorum ama durumlar fena esim uyumsuz o konuda. Ona gore 2 gun yorgunluk... yaslandirdi icimi resmenNerdesin hafta sonunu değerlendir kısa yada günü birlik yap sende bonjur diye bir tur var cuma götürüyor pazar getiriyor herşey dahil birgün bozcaada bugün gökçe ada harika olur ben o tura gitmeyi çok isterdim iyice araştır ama konuşup detayları öğrenmek lazım ....
Votka portakali cok severim bir de tekilayi favorimdir. Iyi icerim o konuda malibu oksuruk surubu gibi safari hafif bir icki onu da icebilorsin kokteyl lerde eglenceli oluyor havuz basinda lutfen benim ickn de ic martini de icebilirsinBu Ruslar geneli Rus yanii artık bikini üsetlerini kullanıyorlar:))) fakat tangaya hala devam çok güzel bir ırk gerçekten :)))
Barmene bunlar ne içiyor dedim abla onlar çok karıştıtıyor bişey olmuyor bunlara dedi bende bu akşam votka deneyim diyorum meraktanda ....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?